- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Nálunk persil és ariel mosópor van coccolino öblítővel. Fürdőszoba felújítás miatt kiszedtük a betonból a régi csövet, egyharmadig volt tele fekete trutyiszerű összeállt cuccal. Ez 27 év termése, a mosógép volt takarítva rendszeresen, de a lefolyó csőbe csak megállt a trutyi. Most máshová került a mosógép, így új cső van a betonban. Egyrészt örülök, mert a következő 20 évet remélhetőleg kibírja, másrészt ha nem rakatom át a mosógépet, 5-10 év és eldugult volna. Csőgörénnyel biztos ki lehetett volna pucolni.
-
Zolás
addikt
Üdv mindenkinek.
Elfáradt a samsung mosógépünk, van hogy nem áll le a program, van hogy leáll indítás után azonnal, vagy csak menet közben, amilyen kedve van éppen. Már több mint 9 éves, nem költenék rá.
Electrolux mosógépet néztem ki, alzánál most egész jó áron megy. [link] Szeretnék rá kiterjesztett garanciát, amit ha jól látom az electrolux oldalán is meg tudok venni.
Kérdés, milyenek a tapasztalatok a gyártóval? Bejelentek szervízt milyen gyorsan jönnek ki? -
Zolás
addikt
válasz
_adaml21_ #46006 üzenetére
Ilyenünk van, csak nem fagyasztós. Mondjuk akkor 100k körül volt, jól felment az ára is. És rohadtul hangos, csak akkor vedd meg, ha a hálószoba nincs a hűtő közelében.
Mi a kilincse miatt vettük, könnyen nyílik az ajtó, ez fontos volt. Minden ajtónyitás után beindul a motorja. Ja a képen látható eyecandy ledes kijelző egy sima számsor, mögötte ledes világítással, semmi extra. Kb mint a gagyi ledes billzet háttérvilágítás. -
Zolás
addikt
válasz
scott_free #43082 üzenetére
Ez engem is érdekel. Hátha valaki mond egy jót.
-
Zolás
addikt
Kellene valami best buy kombinált gáztűzhely. Felül 4 gázégő, a sütő pedig elektromos. Mindenképpen öntisztítós kellene, a mostanival is az a baj, hogy olyan helyekre befolyik az olaj-zsír, ahonnan nem tudom kipucolni, és sütés közben szó szerint füstöl a sütő. Plusz pár helyen leszakadt a szigetelés, és az ajtó se csukódik be rendesen.
Szóval szabadonálló, gázégős, öntisztítós kombi gáztűzhely. Van valakinek ilyennel tapasztalata? -
Zolás
addikt
-
-
Zolás
addikt
válasz
ribarszki #36764 üzenetére
Samsung mosógép, 3,5 év után csöpög a víz. Szerelő megrendelve, természetesen garanciálisan, tudta hogy mi kell, az alkatrésszel a kezében jött a harmadik napon, és fél óra alatt végzett. Kávét elfogadott, pénzt nem.
Ha egy hónapot kellett volna várni, fel is gyújtanám a picsbe. -
Zolás
addikt
Akinek electrolux s-bagos porszívója van, annak jelzi a telítettséget a gép? Feltűnt hogy gyengébben szív, és ki kellett cserélni, teljesen teli volt, nem fért bele már semmi. A visszajelző kis ablak meg teljesen zöld. Bár ez legyen a legnagyobb probléma vele, kicsit csalódás hogy egyből nem működik valami.
-
Zolás
addikt
válasz
Flexy90 #35023 üzenetére
Normál.
Viszont ahogy most nézem már nem adják hozzá, és már csak az üzletben kapható. Én innen, de a neten rendeltem, házhoz szállítással, és akkor fel voltak sorolva a tartozékok rendesen.
Á a leírás részben tényleg ott van még minden. Én azért ezt vettem, mert csendes, a másik se egy üvöltő állat, de ez kimondottan csöndes, és erős is, maximumon viszi a szőnyeget magával + a tartozékok. -
Zolás
addikt
Most vettem electrolux porszívót, most meg mindenki szidja a márkát...
-
Zolás
addikt
Sziasztok. Porszívót keresek családi házba, kutya mellé. Samsung előszűrőset nézegetek, a kutyaszőr miatt. Valami egyéb ötlet? Keret 40k körül.
-
Zolás
addikt
válasz
LGLuke #12217 üzenetére
Volt bosch mosógép előtte, alighogy lejárt a gari rögtön csapágyas lett. A márkaszervíz 50k körül akarta cserélni, a megbízható szerelő meg sikeresen elqrta a csapágyházat, szóval kuka lett.
Tudom hogy egy készülék nem minta, mi soha többet nem veszünk ebből a márkából.
Típusszámot nem tudok de nem volt olcsó, faterom vette majdnem 150k környékén. Egy szerelő se merte elvállalni csak az a bal... aki sikeresen el is rontotta. -
Zolás
addikt
Üdv.
Mosógépvásárlás lenne gyorsan, mert a régi elfüstölt. Nagy család, sok ruhához. Megbízható és halk kellene. Keret 100-130. Lehetőleg hosszú garidővel. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged