- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Többedjére (nem mindig produkálja a gép eddigi tapasztalatok alapján, de mostanában többször) mosogat szarul a gépünk. Hibajelenség: egy fehér matt réteget rak kb. mindenre, a gép belső falára, fémre, műanyagra, üvegre, mindenre. A leglátványosabb most egy üvegpoháron lett:https://drive.google.com/file/d/1h9XdFZkBYdV5ICcqCdsgnGcnvFtOmdGF/view?fbclid=IwAR2wj6oRGdN0jULKMufodP0ujJeDYJFRHyTrRNrtK7GSNTuYDCTAdrHvVTU
Ez a réteg utána kb. le se mosogatható, mintha megmarná a felületet, olyan. Használattal kopik talán a legtöbbet...
Szokásos 40-55°C programot indítom rajta mindig, finish all-in-one vagy somat kapszulával.
Mi okozhatja ezt? -
raven12
senior tag
Sziasztok!
Standalone mosogatógép helyére beépíthetőt venni van értelme? Sokkal nagyobb a választék, de nem tudom, milyen hátránnyal járnak azon kívül, hogy nem lenne esztétikus, mert nem tudom beépíteni. Szigetelése rosszabb (vibráció, zaj), mint a nem beépíthetőeknek?
Köszi!
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
60cm széles, min. 12 terítékes szabadonálló mosogatógépet szeretnék vásárolni (a régi lerobbant).
Pénz keretben egyelőre nem gondolkodtam, nyilván szeretném minél olcsóbban megúszni, de nem azon az áron, hogy 2 éven belül cserben hagy. Használtan is érdekel, vagy csomagolássérült outlet is.
Milyen márkákat/szériákat tudtok ajánlani, vagy melyiktől tartózkodjak mindenképpen?Köszi!
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
59.5, max 60cm széles alulfagyasztós hűtőre lenne szükségem.
Ami nekem fontos, az a variálható belső szerkezet és a minél jobb minőség/megbízhatóság, csendesség. Illetve a megfordítható ajtónyílás, mert nekem pont balra kéne nyitnom, úgy kényelmes. Az lenne a nonpluszultra, ha jégkockacsináló is lenne benne (a rugós kifordítható pl.)
A fogyasztási osztályra nem vagyok háklis.Szánnék rá max 120ezret, és szépséghibás is szóba jöhet (azok akár 40-50 ezerrel is olcsóbbak).
Milyen márkát illetve konkrét típust tudtok ajánlani?
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Úgy hozta a sors, hogy meg kell vennem életem első saját porszívóját, így a segítségeteket kérném
Porzsákosat szeretnék természetesen, nincsenek extra igényeim.
Azt néztem, hogy JOY napok alkalmából a Media Markt-ban a Philips cuccokra lesz 20%.Mondjuk ez 27ezerért jó? Vagy milyen márkájú porszívók jók most, mit ajánlotok max 30k-ig?
Köszi előre is!
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
A főbérlőm rosszul kötötte be a mosogatógépet és áll benne a büdös víz. Na most ez nem tudom, hogy a csatornába vezető csőből szivárog-e vissza, vagy a vízbevezető csövön szivárog-e a víz, de gondolom utóbbi nem büdösödne így be.
Sajnos soha nem csináltam vízszerelői munkát, de szeretném magam megcsinálni.
Mivel nincs szükségem mosogatógépre, szeretném kikötni a fenébe. A konnektorból már kihúztam, tehát áramtalanítottam.A kérdésem: Mire lesz ehhez szükségem és mit kell tennem? Ha van valami cikk és azt linkelitek, nekem az is jó, én nem találtam gyors guglizás után...
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest