-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Páraelszivó/szagelszivóval kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni,illetve ki mit ajánlana?
Sajnos vagy nem sajnos,csak kivezetés nélkülit(cső nélküli változat) tudok beszerelni konyhánkba.
Ér valamit az is vagy fölösleges pénz kidobás lenne?Ha jó a cső nélküli is,akkor milyen márka/tipust ajánlanátok?
Válaszokat előre is Köszönöm -
Vaze
őstag
válasz
herdsman12 #69424 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Vaze
őstag
Sziasztok
Nagyon szepen koszonom nektek a segitsegeket
Sajnos vagy nem sajnos majd kiderul,nem tudtam behuzni egy olyan markabol sem gepet amit irtatok,mert egyszeruen nem volt ott abban a boltban ahol ma voltam.
Lenyeg a lenyeg hogy,behuztam egy Hotpoint markaju mosogatogepet.
O lenne az [link] ...
Egyenlore egy olyan hulye vagy nem hulyekerdesem volna,hogy meleg vagy hideg vizre kell kotni ezeket a mosogatogepeket?
Sorry de soha nem volt meg mosogatogepunk.
Valaszokat koszonom elore is -
Vaze
őstag
Sziasztok
Mosogatogep markat vagy akar pontos tipust tudnatok ajanlani?
Slim kellene,sajnos a nagyobb nem fog beferni...
Valaszokat elore is koszonom -
Vaze
őstag
Sziasztok
Szeretném kérdezni hogy a Hisense márkától a mosogatogépek jók?
Van valaki aki használ vagy használt ilyen gépet?
Ez lenne a kiszemelt gép [link]
Válaszokat előre is köszönöm -
Vaze
őstag
válasz
Gömbike #63032 üzenetére
pjen
Bazsee71 Oda figyelek majd mindenre,koszi a tanacsokat
Koszi szepen mindenkinek
Kaptam hozza viz szurot,amit a tartalyba kell tenni,2 havonta kell cserelni,az nem eleg?
Ja es volt a csomagban egy viz kemenyseg teszt is,azt megcsinaltam,es 1-es lett,az az lagy a viz felenk... -
Vaze
őstag
Sziasztok
Kavefozot szeretnek vasarolni,van valakinek tapasztalata peldaul eme gepezettel?
[link] vagy esetleg van jobb,olcsobb netan dragabb gep ami ajanlott reszetekrol?
Vaze
őstag
Sziasztok
Olajsutot szeretnenk vasarolni,hasznal meg valaki mostansag olajsutot?
Melyik konkret tipust erdemes megvenni?
Vaze
őstag
válasz
Digitalpimp #60705 üzenetére
Igen,lattam.
Koszonom -
Vaze
őstag
válasz
Digitalpimp #60674 üzenetére
Koszi,vodornek vannak kerekei?
-
Vaze
őstag
Koszonom szepen mindenkinek,es koszonom hogy megmutattatok,hogy ki milyen felmosot hasznal
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Erdeklodni szeretnek,hogy ki mit hasznal felmosashoz?
Ki mit ajanlana,meg mindig inkabb a jo regi felmoso fa+fej+vodor kombo,vagy esetleg mar valami komolyabb teknika?
Nalunk meg az elso variacio muxik,asszony pajti hajthatatlan,es o erre eskuszik meg mindig,bar hozzateszem eddig meg nem probalt ki mast.
Szoval,ki mit hasznal?esetleg ajanlott ''felmoso gep''? sorry,de nem vagom ezt a temat
Elore is koszonom a valaszokat -
Vaze
őstag
válasz
Nagya21 #59394 üzenetére
Nalunk kb mar 7 eve uzemel,de sajna mar csapagyas (eleg hangos) es a gombok sem azt csinaljak amit szeretnenk hogy csinaljon.Peldaul,mikor kiakarjuk kapcsolni,van hogy 4-5x megkell nyomni mire kikapcsol,mert ki be kapcsol.Mikor a tekerovel valasszuk a moso programot,sajna hajlamos arra hogy nem azt a programot valassza ki,amit akarunk
Szal elegge oda van szegeny.ribarszki bocsi,igazad van,10 ev a motorra szol
-
Vaze
őstag
-
Vaze
őstag
válasz
Donki Hóte #59370 üzenetére
Koszonom a megerositest,azert majd jelentkezem,hogy vegul melyik lett valasztva
Koszi mindenkinek -
Vaze
őstag
válasz
Donki Hóte #59367 üzenetére
Hat igen,kizarolag a szin miatt mennek Samsungra,bar sosem volt meg Samsung mosogepunk,de kiindulva a szaritobol,ami nagyon de nagyon jol teszi a dolgat,es nagyon szeretjuk is.Lehet hogy a mosogepuk sem olyan rossz.Nem tudom...
-
Vaze
őstag
Ha mar mosogatogep,akkor mi a velemenyetek errol a masinarol? [link]
A normal es a kissebb meret kozott lehet valami kulonbseg,teljesitmeny teren?Ertem ezalatt,hogy a kissebb meretu mosogatogep is kepes ugyan olyan szepen mosogatni,mint a nagyobb meretuek? -
Vaze
őstag
válasz
Donki Hóte #58910 üzenetére
Konyha nagysaggal itt sincs gond,mert a mi konyhank 4.70X3.10,szal eleg nagy.
Mosogep,huto,fagyaszto,szaritogep van a konyhaban.A gond a konyhaszekreny,volna meg 1 hely,de akkor atalakitast kellene vegezni a konyhaszekrenyen,amit most nem szeretnek.Talan majd 1-2 even belul megoldom,mikor cserelve lesz a konyhaszekreny.Addig kibirom.Ui..: Ugyis lesz mosogatogepunk
-
Vaze
őstag
válasz
Donki Hóte #58904 üzenetére
En szeretnek nagyon egy mosogatogepet,de nem tudom hova tenni(nincs hely)
-
Vaze
őstag
válasz
#48613632 #58750 üzenetére
Szia,koszonom neked is,hogy idot szantatok ram
Igy mar megnyugodtam.
A toredezo hangok,csak akkor keletkeznek,mikor szonyeget porszivozok,ugye akkor eroteljesebben tapad a gep a szonyeghez,es jobban lotyog a cso,mint mikor siman a padlot porszivozom.De ez a hang sem allando.
Egyebkent,tenyleg nagyon jo ez a gep,igaz hogy nem olcso,de szvsz megeri a penzet.(Na jo,lehetne azert olcsobb is) -
Vaze
őstag
válasz
ribarszki #58696 üzenetére
Igen,peldaerteku a hozzaallasuk,meg is lepodtem rajta,megpedig azert is,mert mielott megvettem volna,elotte rengeteget olvastam hozzaszolasokat,es szidtak a Dysont mint a bokrot.Igaz elso alkalommal 56 percet vartam,mire tudtam veluk beszelni,de kibirtam
Amugy ez a UK Dyson.
Videot meg megkoszonnemEn is toltok fel majd videot,megmutatom hogy mekkora holtjateka volt elotte es hogy jelenleg mekkora.
-
Vaze
őstag
válasz
sanzi89 #58692 üzenetére
Eloszor is koszonom,hogy ilyen gyorsan reagaltatok
Szal,kb masfel honapja van meg a gep,nagyon szeretjuk
Azt vettem eszre,hogy nagyon lotyog a hosszu szivo cso a porszivo tartaly resznel.Felhivtam a Dysont,sajna pont 1 nappal az utan hogy lejart a 30 napos vissza kuldesi idom.
Nagyon segitokeszek voltak (miert ne lennenek,hisz fizetem a havi biztositast)es kuldtek nekem egy uj szivo csovet.Meg is jott ra 2 napra,de sajna nem oldotta meg a problemat,mert tovabbra is lotyog a cso,foleg mikor szonyeget porszivozok vele.Aztan ismet felhivtam,kuldtek egy uj por tartalyt,persze az sem oldotta meg a problemat
Aztan ismet beszeltem veluk,mire egy ertelmes emberke kuldott nekem video hivast,es megnezte mi is az en problemam.Kikuldtek egy teljesen uj bodyt(ha kuldtek volna hozza egy akksit is,akkor mar 2db porszivom lenne)A lenyeg,hogy most jobb a helyzet,de meg mindig lotyog a cso szonyeg porszivozasa kozben.
Nalatok nincs ez a problema?
Bocsi,kicsit hosszu lett,remelem erthetoen irtam le -
Vaze
őstag
Sziasztok!
Szeretnem kerdezni,hogy hasznal e valaki kozulunk Dyson V11 Absolute porszivot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest