-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatD
tag
Átmenetileg volt hasonló tapasztalatom, úgy tűnt rövid a kar mozgása, nem tudja eléggé megnyomni a töltőszelepet.
A kar és a szelep szár közé egy 5 Forintost tettem, ez egy érme vastagságnyival megnövelte a szelepszár útját, egyből jó lett, viszont azóta is érme nélkül is hibátlanul üzemel. (ez is Alap Sodastream gép volt) -
hatD
tag
válasz
PitLee #52200 üzenetére
Most március 3-án lett üzembe helyezve, semmilyen változtatás a kiépítésében nem történt.
A hosszú nyitás érzékelő más hangon, de rendeltetésszerűen jelez. Csupán e indokolatlan hangnak nem találom a magyarázatát.
Köszönöm segítségedet, végig nézem őket, tudom viccnek szántad a pszichológus segítségét, de egy ilyen zárt rendszer bajain segíteni a hagyományos eljárásokkal szerencse dolga. -
hatD
tag
válasz
dm1970 #52194 üzenetére
Köszönöm segítő szándékodat.
A hűtő és fagyasztó valóban jól hűt, mert ezt az állapotot napok óta tartja, igaz a fagyasztótér a reklámmal szemben nem egyenletes hőmérsékletű, de ezzel nincs bajom.
Gyakorlatilag minden rendben lenne, hozza az elvárásokat, viszont 5 perces időközönként csipog 15 mp.-ig, semmilyen fényjelzés, vagy hiba kód nincs (csak a két tér beállított hőmérséklete látszik), a rendelkezésre álló gombokkal nem törölhető a csipogás. (egy kicsit halkul)
Kísérletezve bekapcsoltam fél órára az Eco Friendly (energia takarékos) üzemmódot, ez -15 fokos fagyasztó és +7 fokos hűtőteret garantál, mivel előtte ennél 2-3 fokkal hidegebb volt, nem lett volna szabad meleg riasztást adnia, ebből gondolom, hogy ez valami más gondra utal, valami ismeretlen és nem azonosítottra.
Elektromosan többször percekre kikapcsoltam, újra indítottam, folyamatos teljesítményt mérek, ez azt mutatja, hogy a 0,3W-tól a 135W-ig változik az energia felvétele, a napi fogyasztás belül van a reklámozott értéken.
Van rajta Smart diagnosztika amit elvileg e vevőszolgálat tud dekódolni, ezt viszont csak egyszer tudtam véletlenül lefuttatni, mert ez sem úgy működik ahogy leírták, pedig van pár éves gombnyomási, illetve nyomva tartási gyakorlatom. -
hatD
tag
Vásároltunk egy LG GBB72PZEFN kombinált hűtőgépet.A megérkezése utáni napon kapcsoltuk be, majd kb. 3 óra múlva a másik fagyasztószekrényből töltöttük fel fagyasztott élelmiszerrel.
A hűtő és fagyasztó kifogástalanul működik, a beállított -18 fokhoz képest -19 fok a hőmérséklet a fagyasztóban. Pár óra múlva egy 5 percenként ismétlődő, 15 másodpercig tartó szaggatott, a végén felgyorsuló sípoló hang hallatszik. Ez a magas hőmérsékletre jellemző jelzés, a gépkönyvvel ellentétben nem kíséri villogó Leed jelzés és nyomógombbal nem törölhető a csipogás.
E-mailben kerestem az LG ügyfélszolgálatot, az Ő intézkedésükre felkeresett a helyi szerviz képviselője, természetesen még a megjelenése előtt a csipogás megszűnt, a készülék ekkor is és az óta is kifogástalanul működik.
Távozása után pár órával újra sípolgat és nem tudom elhallgattatni. Érdekelne, hogy valaki már találkozott-e hasonló jelenséggel, illetve az LG tulajdonosoktól kérdezném, hogy náluk villog-e valami lámpa, ha hibajelzés van?
Valamint érdeklődnék, hogy valakinek már van-e tapasztalata a Smart diagnosztikáva?Gyanús, hogy valami egyéb baja lehet, mert a hőmérsékletek rendben vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged