- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
Hello.
Benzines fűnyíró választásban tudtok segíteni? Annyi lenne az elvárás, hogy B&S motorral legyen szerelve és legyen fűgyűjtős és állítható magasságú. 200.000 alatti ár kellene, mert most hírtelen rosszkor jött ez a kiadás. -
Chris0321
veterán
Hello.
Van egy Beko hűtő és alul fagyasztónk. Azt vettem észre, hogy néha bugyborékoló hangot ad ki. Egyszer már pár évesen elment belőle a gáz, most is ez lenne a probléma? Kb. 2 éve kellett feltölteni. -
Chris0321
veterán
Hello.
Nézegettem az ilyen páraelszívókat és az lenne a kérdésem, hogy ezeket csak közvetlenül a falra lehet felszerelni? Sajnos ahova kellene rakni ott elég keskeny a hely és csak úgy menne be egy 60 cm körüli páraelszívó, hogyha kicsit kijjebb tesszük a faltól. A környékbeli üzletekben csak a kicsi teljesítményű van, nem tudom megnézni. Az is érdekelne, hogy van-e a külső borítás alatt cső, mert sajnos belső falra kellene szerelni és a kémény amibe bevezetnénk nem pont a tűzhely felett van így oldalra kell is vinni a csövet. -
Chris0321
veterán
Én úgy értettem, hogy két egymással szomszédos helység a fürdőszoba és a konyha. A közös falnál lesz a tűzhely beépítve. A gázvezeték a fürdőszobába megy be és onnan kellene átvezetni a konyhába és azt nem tudom úgy meg lehet-e oldani, hogy végig van vezetve a fürdőszobában teljesen a tűzhely mögé és ott átvinni a falon, tehát a konyhában nem látszódna csak a fürdőben.
-
Chris0321
veterán
Mivel többen írtatok ezért inkább így válaszolok. A házban volt gáz bevezetve, volt gázkazán is de át lett alakítva az a rész így most a kazán átkerül a fürdőszobába ami a konyha rész mögött lesz és kombi kazán lesz tehát a fürdőszobából át lehetne vezetni a gázt. Beépített konyha lesz, gondolom ilyenkor nem a pulton keresztül van bevezetve a gáz hanem meg lehet oldani a másik helyiségből, hogy ne látszódjon a konyhában. A villanyt egy rokonunk csinálta, aki évtizedek óta dolgozik villanyszerelőként és ez is a szakmája de, hogy pontosan hány amperes a rendszer azt nem tudom. Mikor kikértem az ő véleményét is nem említette, hogy kevés lenne az elektromos rendszer a villany tűzhelyhez csak, hogy sokat fogyaszt.
Két kisgyerekük van húgoméknak így sokat menne a tűzhely hisz nekik minden nap kell főzni és/vagy melegíteni.
Ha esetleg valamilyen kérdésre elfelejtettem válaszolni, szóljatok nyugodtan. -
Chris0321
veterán
Hello.
Olyan kérdésem lenne, hogy húgomék vásárolni szeretnének egy tűzhelyet. Nem tudják eldönteni, hogy teljesen villanyt vegyenek (tartanak tőle, hogy sok lesz a villanyszámla) vagy felül gáz, a sütő villany.
Tudnátok ebben a kérdésben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged