- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
F_Gergely #89640 üzenetére
Megvolt a szerviz. Szerencsére nem kellett elszállítani.
Első körben kijöttek, felmérték a hibát a diagnózis lengéscsillapító csere lett.
Rá kb 1 hétre jöttek cserélni, szerintem nem volt nekik 10 perc sem. Azóta a mosógép hibátlan, nem ugrál, nem zörög, gyönyörű szépen teszi a dolgát még 1400-as centrivel is. Kedvesek voltak a szervizesek, elláttak pár jótanáccsal meg kicsit beszélgettünk. -
F_Gergely
őstag
válasz
Héraklész #89650 üzenetére
11 kilos a gep, es nagy a dobja. Siman tul lehet pakolni szerintem, de peldaul a pled/takaro eseten en a hibat abban latom, hogy annyira sok vizet tol a gep ami altal annyira megszivja magat az anyag vizzel, hogy peldaul a pledet kivettem es lemertem az 25 kg volt vizesen. De erdekes mod ez a 8 eves 7 kg- s gepben nem fordult elo, nem volt ilyen jellegu gondom.
Szoval nem tudom, amugy szeretjuk mert automatan adagol moso es oblitoszert es joval kevesebb fogy igy mintha mi ontenenk bele, de erosen megkerdojelezodik bennem a bizalom a mukodeset illetoen. -
F_Gergely
őstag
válasz
E.Kaufmann #89646 üzenetére
Élőszőr azt hittem oké, mi pakoltuk túl - egyébként számomra ez is hihetetlen, hogy egy súlyautómatikás MI-t használó szuperintelligens mosógép nem tud szólni, hogy figyelj paraszt túl sok a cucc a dobban igy nem vagyok hajlandó elindulni, sőt ha túl nehéz lesz a töltet mosás közben (mert mondjuk megszívja magát vízzel) nem letilt hanem hagyja had menjen a gép legfeljebb szétveri saját magát de amikor egy takarót se tudtam kimosni mert ugrál a mosógép nyilvánvaló vált a gépnek valami baja van. Érted azt nem lehet máshogy mosni mert nem tudod. Berakod elindítod és ennyi. És nyilván azért vettünk 11 kilós gépet, hogy ezt ki is használjuk, de mondom a 7 kg-os gép röhögve kimosta mindenféle gond nélkül. Egyelőre várom a szerviz jelentkezését.
-
F_Gergely
őstag
válasz
E.Kaufmann #89644 üzenetére
Sajnálom mert részben ezért lett Samsung, hogy jó szervizháttér stb. de az hogy pont kifogtunk egy hibásat kicsit letörte a lelkesedésem, mert 20 év alatt sose volt gondom mosógéppel. Most vettünk egy drágát és persze hogy hibás.
Az biztos, hogy szerviz kell neki mert ez így nem normális működés, de abba már bele se merek gondolni, hogy visszaküldik azzal, hogy nincsen semmi baja, de csak látszik valami ha szétszedik.... -
F_Gergely
őstag
válasz
E.Kaufmann #89641 üzenetére
11 kg-os Samsung mosógép.
Nem az első mosógépem, a dobrögzítőket kivettem természetesen. Igazából vannak pillanatai amikor jól működik jellemzően akkor ha nincs benne nagy töltet. De pl 3 törölközővel már elvándorolt. Az i-re a pontot az tette fel, hogy a matracvédőt mostam, és totál elmászott a gép, úgy hogy a 8 éves 7 kg-os román heinner meg simán mosta mindenféle probléma nélkül. Vagy 3 farmert mostunk és akkor is csattogott meg elvándorolt a helyéről.
De pl takarót sem tudom mosni benne (vagy plédet) mert annyira felszívja magát vízzel az anyag, hogy tényleg nehéz és bőven a 11 kg felett van, csak nem értem, másik mosógép kisebb töltet kapacitással miért tudja mégis kimosni. -
F_Gergely
őstag
Nyáron vásárolt mosógépünkkel nem vagyunk elégedettek, mert centrifugálásnál elmászik a helyéről, plusz úgy csörög csattog, egyértelmű, hogy a dob neki ütközik a gép oldalának. Le jelentettük a márkaszerviz felé, ma jött az sms, hogy a gépet majd elszállítják a szervizbe.
Na itt egy kicsit lesokkolódtam, miért nincs helyszíni javítás? Hogy a fenébe csomagoljak be egy mosógépet, úgy hogy szállítás során ne sérüljön? Nincs ma olyan, hogy kijön a szervizes autó és a helyszínen javítják a gépet? (hűtőnél simán jött a szervíz, és cseréltek kompresszort a helyszínen és töltötték fel gázzal a hűtőrendszert)
Nincs jó szájízem, túl azon, hogy emiatt hetekig nem lesz mosógépünk és fogalmam sincs, hogy fogjuk megoldani a mosást.
Ez más gyártóknál is így van? Nem elég hogy hibás a 300 ezres mosógép de még el is szállítják, és a fene tudja milyen állapotban kapjuk vissza.... -
F_Gergely
őstag
Vettünk egy Philips 4200-as légtisztítót, de nem vagyok tőle elájulva. Ha valaki esetleg használ ilyet vagy más típust és megosztaná a tapasztalatait azt megköszönném.
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Nyáron vettünk egy ilyen mosógépet.
Alapvetően elégedettek vagyunk, azonban néha olyan mintha túl sok vizet adna a mosáshoz emiatt a benne lévő cucc nagyon felszívja magát, nehéz lesz és úgy kileng a dob, hogy csörög, zörög és elmászik a helyéről a gép, pedig ki van szintezve vízmértékkel.Olyan mosással is gond van ami a régi 7 éves géppel gond nélkül ment pl kabát, pléd. Tegnap 1 db kabátot mostam mégis hangosan mosott a gép és elmászott a helyéről. Laikusként azt mondanám, hogy a dob maga olyan mintha laza lenne vagy nem tudom de olyan kilengése van ami számomra több mint furcsa, legalábbis ha a korábbi mosógépből indulok ki.
Kérdésem, hogy használ-e valaki ilyen gépet, illetve mit csináljak? Hívjak ki szervizt? Sose volt gondom mosógéppel....
-
F_Gergely
őstag
Most nézem, hogy te szárítógép fogyasztást írsz de én mosó és szárítógépet nézek, én 250 kWh-nál alacsonyabb fogyasztást nem találok egyik gépnél sem - és az is már a 400 ezres kategória. Kondenzáció és hőszivattyús között fogyasztásban nagy különbséget nem látok, viszont a szárítási hőmérséklet miatt valóban jobb lenne a hőszivattyús
-
F_Gergely
őstag
Felfele sajnos nem fér el, mert a mosógép felett van a gázcirkó
A linken szereplő gép nekem nem lesz jó, mert beépthető nem szabadon álló, de a fogyasztása nagyon baráti itt csillant fel a szemem, hogy már vannak ilyen gépek és lehet ebben gondolkodni, 5 éve még nem volt ennyire elérhető.
[link] Ez kondenzációs
[link] Ez meg már hőszivattyús -
F_Gergely
őstag
Helyhiány = nincs hely külön mosógépnek és külön szárítógépnek, ezért keresek mosó és szárítógépet ami egyben van, tehát nem külön mosógépet és külön szárítógépet - ez lenne az egyszerűbb de nem fér el csak egy mosógép méretű eszköz.
Electrolux és AEG gépeket nézek és a gyári kézikönyv szerinti fogyasztásokat nézve nem látok látványos különbséget a 300 ezres kondenzációs és a 400 ezres hőszivattyús készülék között. Hangsúlyozom csak a fogyasztást nézve, mert vannak különbségek de a fogyasztásbéli nem sok. -
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Mosó és szárítógéppel kapcsolatban van tapasztalat? Szeretnék beruházni egyre, sajnos helyhiány miatt az nem megoldható, hogy külön legyen a mosógép és a szárítógép (én is ennek örülnék de nem kivitelezhető). 200-300 körül nézelődöm, ami számomra meglepő, hogy egy jobb kondenzátoros is, hozza azt a fogyasztást mint egy hőszivattyús. Inkább a részletek érdekelnének pl melyikben van szöszfogó meg ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó KTM női kerékpár!
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest