Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz
DrDobos #87956 üzenetére
Ez Elux ERB 3441 [link] hűtőnket az áramhiszti miatt adtam el 2021-ben.
Akkor volt 16 éves.
Az egyik barátom megvette, nála a “ kiskonyhában” dolgozik azóta is.
Amit nagyon sajnálok, hogy ilyen megoldást a gyártók a spúrság miatt nem csinálnak: két kompresszoros volt, két különálló, teljesen független körrel.
szerk:
Nem fogsz rosszul járni velük, van aki a Liebherr hűtőre tett hitet, de hidd el, ha hulladék lenne, nem forgalmaznák a Liebherr-en kívüli más gyártók termékeit.
Ha a családnak szimpatikus, vedd meg, Ti fogjátok használni, nem a fórumlakók.
-
BB9000
senior tag
válasz
DrDobos #87899 üzenetére
Kombihűtő témában két gyártót ajánlok figyelmedbe: LG és Bosch.
Innen tudsz választani neked megfelelő konkrét típust.
Mire kell figyelni választáskor?
- a fenti két gyártó logója legyen a készüléken.
- beltér szép legyen, üveg polcok,
- színe jó legyen,
- ára beférjen a tervezett költségkeretbe,
- mérete kellően nagy legyen,
- "No Frost" technológiás legyen,
- sok garancia legyen rá.
Konkrét típus: Bosch KGN36NLEA az Euronics-ban most 190K Jó vétel. -
herdsman12
őstag
válasz
DrDobos #83150 üzenetére
Nem hiszem, hogy bontható.
Bútorlapon van a lyuk? Nagyobbat kell fúrni.
IKEA-s készlettel fúrtam. -
válasz
DrDobos #83090 üzenetére
Nagyjából teljesen mindegy, mi próbáltunk már az elmúlt 4 évben jart, somatot, finisht, de most már pár hónapja a dm sajátmárkás illatmentes tablettáit használjuk és 0 különbséget látok a végeredményben egy 2-3x ennyibe kerülö kapszulához képest. Persze nem fancy a kinézete mert sima fehér. Jó a JP, de iszonyat megdrágult.
-
Digitalpimp
senior tag
-
Sinesol
veterán
válasz
DrDobos #82790 üzenetére
Szerintem simán, a kombi tűzhely nem fogyaszt tul sokat 2-2.5kW max, kb mintha egy vizforralot hasznalnal, a mosogatogep sem használ tul sok energiát, joreszt csak a víz melegitesehez kell nagyobb mennyiség, az is csak szakaszosan. Ha meg nem is egyszerre megy a két gép, akkor főleg nincs semmi gond. Amugy kamraszekrényeknél a beepitett mikro és a sütő legtöbbször egy kettes konnektorba van kötve, az is hasonló, vagy inkább nagyobb fogyasztás.
-
DrDobos
őstag
válasz
DrDobos #57538 üzenetére
Valamilyen szinten ehhez kapcsolódóan, főleg az emagnál az unrefurbished dolgoknak lehet tudni, hogy milyen előélettel rendelkeznek? Például hogy ezek tényleg csak megsérült a doboza, vagy már használták, netalán garanciás javításon volt, és az eredeti tulaj kapott egy másik terméket, és a javítottat adják refurbished-ként?
-
deathtania
senior tag
válasz
DrDobos #53411 üzenetére
Én eskü nem látom, hogy ez mitől került ennyibe, amikor ugyanezt egy fele ennyibe kerülő botmixer is tudja. Értem én, hogy most divat lett a smoothie, de engem biztos, hogy idegesítene plusz egy kütyü a konyhapulton, ami csak foglalja a helyet a hét nagy részében.
Alaphangon nem tűnik rossznak, mondjuk én 350W-os motorral semminek sem állnék neki a 750W után, ami mindent is ledarál.
Szerintem a Philipsel nagyon nem tudsz mellé nyúlni, jó cuccaik vannak alapvetően.(#53412) balazs1956 Lidlis/Aldis cuccok nagyon jók, nekem minddel jó tapasztalatom volt eddig, aminek bizalmat szavaztam: mérleg, elektromos só és bors őrlő, akkus csavarozó. Az talán még jobb vétel lehet, mint a Philips.
-
deathtania
senior tag
válasz
DrDobos #53409 üzenetére
Szerintem azt döntsd el, hogy smoothie készítő gépet, hagyományos turmixot vagy botmixert szeretnél.
Én a magam részéről a botmixert részesítem előnyben, mert azt krémleves készítéshez is fel lehet használni, és eddig semmiféle hátrányát nem tapasztaltam a klasszik turmix gépekhez képest. Az aprító részt nagyon szeretem, hagyma aprításra csak azt használom a pöri alá.
Nekem hülyeségem a túlméretezés, és kb 4 évvel ezelőtt kértem a családtól karácsonyra egy 750W-os Philips botmixer készletet, amit azóta nyúzok, és eddig meglepően jól bírja, bár nálunk a Philips cuccok elég jól teljesítettek az elmúlt 15-20 évben, így szívesen teszem le a voksomat 1-1 háztartási gépüknél. -
DrDobos
őstag
-
Teaway
veterán
válasz
DrDobos #19096 üzenetére
Nekem régi Philips tálas mixer van, de csak alkalomszerű buktatészta készül benne a dagasztószárakkal.
Ha heti szinten sütnék pékárukat a kinti kemencében, akkor vmi bolygóműves-planetáris gépet vennék, ezek a Clatronic/Hauser vonaltól kezdődően (25ezertől), a szokásos Bosch/Tefal-on, a Russel Hobbs-on keresztül, a Kenwood-on át egészen a 200ezertől kezdődő Kitchen Aid-ig terjednek. Megkérdezed a malacperselyt, hogy meddig mehetsz el árban. Minimum 2 éves garisat vegyél, acél dagasztókarost. -
-
Teaway
veterán
válasz
DrDobos #19077 üzenetére
Tálas mixer vagy kifejezetten dagasztógép kategóriásat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest