- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz
SunMount3r #78882 üzenetére
Ha megkérdezed e-mailban az üfsz-t, és pozitív választ kapsz, azt nem tudják letagadni.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
SunMount3r #78878 üzenetére
Én nemrég tettem át az ajtót Samsung hűtőn. Szerintem 15-20 perces művelet volt. Csillagcsavarhúzó kellett csak.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #78871 üzenetére
Azt még tudná valaki (aki esetleg csinálta már), hogy egy ilyen hűtőnek az ajtóit mennyire komplikált/nehéz átszerelni (ugye nekünk a jobb oldalról kellene a bal oldalra)? Kell hozzá valami extra szerszám (csillagcsavarhúzó van) és egy olyan ember el tudja végezni, aki még életében nem csinált ilyet?
-
balojazz
aktív tag
válasz
Az OK a Saturn/Media Markt saját márkája, 2010-ben vezették be. Valószínűleg semmi köze a Samsunghoz. Nem tudom, mennyi német vásárolta ezt a márkát, de először ott vezették be. 13 év alatt összegyűlhetett elég vélemény a neten róla.
-
BBéci
legenda
válasz
Úgy hallottam, a Media Markt saját márkája, ez nem 100%. Ami biztos: a legeslegalsó polcon van a helye. Ettől még lehet jó és megbízható, de én nem kísérleteznék vele, amennyiben van pénz jobbfajtára.
-
válasz
SunMount3r #65504 üzenetére
SOFT99 Glaco Blave, ami plexire jó.
Felvitel előtt lehetőleg szuper tisztának kell lennie a felületnek és felvitel után jó ha legalább fél napig nem éri víz. -
törölt tag
válasz
SunMount3r #65205 üzenetére
Igen, az a kis kallantyú lesz az. Én, hogy őszinte legyek, olyat még nem láttam mostanság, aminek nincs állításai lehetősége. De azon általában a lyukak is egyenletesen oszulanak el, nincs benne különösebb mintázat.
A mintázatnak csak akkor van értelme, ha állítható, vagyis multifunkciós.
Ha meg mégsem, akkor visszaküldöd, de erre én nem látok reális esélyt.
Wishről azért ne rendelj -
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #65205 üzenetére
Sokra rá van irva, hogy multifunkciós, öt állás hasonlók.A kis kallanytyú a lényeg azzal tudod állítani a vízsugarat.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #65199 üzenetére
Nálunk nagyon kemény a víz, ezért a zuhanyfejek pár év elteltével vállalhatatlanul rondák lesznek. Úgy 2-3 évente cserélem őket. Bemegyek a helyi Praktikerbe (B&Q) és leveszem azt, amelyik szimpatikus. Van rajtuk 4-5 különböző vízsugár állítási lehetőség. Eddig kb mind ugyanaz volt. Én ebből nem csinálnék nagy ügyet.
Ha a rózsa közepén, középtájon találsz aránylag kis sugarú kört, akkor az nagy nyomás lesz, a kevés lyuk miatt.
Az meg, hogy hangos csak szimplán marhaság. -
Elemental
addikt
válasz
SunMount3r #65188 üzenetére
Volt a lidlben múltkor akcióban, megvettem, működik.
De lehet, hogy csak igénytelen vagyok? -
z123456z
őstag
válasz
Az olcsó vackok rettentő hangosak, erre figyelj.
-
válasz
Nekem ezek a zuhanyfejek váltak be:
GROHE Tempesta Cosmopolitan 100 kézizuhany IV funkciós 27573002 (FGR-27573002)
GROHE New Tempesta Cosmopolitan 3 funkciós kézizuhany 27572002 (FGR-27572002)
Itt lehet kapni: SaniterlineGagyit nem érdemes venni, mert azzal csak a baj van.
-
pjen
félisten
válasz
Őszinte leszek, nem egy vagyon, ha nem jó simán kidobom és veszek másikat.
-
Sinkapeter
tag
válasz
SunMount3r #54328 üzenetére
Állítólag azért ez nem igazi kerámia, de eddig bevált. Nem lehet kivenni, de nagyon mosni sem kell, mert eddig semmi sem ragadt rá, pedig a sajt általában kifolyik valahol, egy szivacs elég hozzá.
-
fant0mi
őstag
válasz
SunMount3r #54336 üzenetére
Csinald toast kenyerbol, azoknak az a merete, mint egy ilyen kocka. Vagy kockakenyeret szeletelsz fel. A sajt szepen megolvad (trappista, gouda, ementali), en akkor veszem ki, mikor szall ki a goz a sutobol (kezd utat torni a sajt), szep pirult kenyer, olvadt sajt belul (a tefal suto szepen zarja a szeleket, nem folyik ki a sajt).
Ne aggodj. Nem raketatudomany. S nem a bocuse d'or. -
arcsin
senior tag
válasz
SunMount3r #54328 üzenetére
beteszed vársz, kiveszed. alapvetően így kell csinálni....Már majdnem olyan mint egy jó szex
-
Sinkapeter
tag
válasz
SunMount3r #54315 üzenetére
Nekünk ez vált be. [link] Bár ezeknél az olcsó dolgoknál tényleg szinte mindegy is, melyiket veszi az ember. Ebből a márkából volt előtte egy elektromos grillünk (pontosabban most is van) és ott jól vizsgázott ez a bevonat. A korábbiról egész hamar kezdett kopni a teflon. Ez még csak másfél éves, de nem látszik még karc sem rajta.
-
st6969
őstag
válasz
Próbálj minél nagyobb teljesítményűt választani, illetve a lapok legyenek kivehetőek a jobb tisztíthatóság miatt.
-
arcsin
senior tag
válasz
Szerintem legyen a sencor. Legalább is nekem a szervíz hálózatukkal csak pozitív tapasztalatom van. Robotgéphez karácsony előtt 1-2 nappal küldtek másik dagasztókart. De hogy őszinte legyek kb TÖKMINDEGY. Lehet a HOUSE, housemasternek is jó a szervizhálója. A 3ezer ftosak is megcsinálják amire kéred őket....Szerintem senkit sem vágott földhöz még 3ezer ft kifizetése mondjuk 2-3évente. Tippre a teflon/ más bevonat kezd el magától felhólyagosodni, felszakadni 2-3év után. Használati útmutatóban esetleg csekkolni hogy mosogatógépbe tehetőek -e a lapok( ha van), egyáltalán kivehetőek-e. Ha kézzel mosod őket akkor minél óvatosabban tisztítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest