- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia, koszi a valaszt! Fogyasztas tekinteteben minimalis lenne a huto+fagyo vs. kombi fogyasztasaban az elteres. Ha 150+ literes fagyo kellene, nem gondolkodnek, igy igen. A kombi mellett szol a helytakarekossag (bar ez nem prioritas) es a 70cm szelesseg, viszont technologia es megbizhatosag szempontjabol talan jobb ket kulon spec gepet vasarolni, mint egy (szandekos a tulzo szohasznalat) korcsot
-
blattida
nagyúr
-
emre
veterán
Megvettem az előzményben és a képen látható fogyasztómérős elosztót.
Az lehetséges, hogy egy 10 éves Nimbusz 190 literes kombi hűtő 2,5kw/h áramot fogyaszt egy nap alatt?
Ez papíron olyan 0,7 körül kellene hogy fogyasszon. Van egy 170 liter körüli fiókos Gorenje fagyasztóm is ami 1,4-et eszik. Ez még reális is lehet ha a 240-es eszik a táblája alapján 1,7-et.Jók lehetnek a mért értékek, vagy vegyek egy minőségibb fogyasztásmérőt?
Mondjuk én mind a két gépet kidobnám a "csába, és vennék egy-egy másikat.
A kiválasztottak.:
AEG A72220GSW0 fagyasztószekrény
AEG S74010KDW0 hűtőszekrény -
emre
veterán
Megvettem az előzményben és a képen látható fogyasztómérős elosztót.
Az lehetséges, hogy egy 10 éves Nimbusz 190 literes kombi hűtő 2,5kw/h áramot fogyaszt egy nap alatt?
Ez papíron olyan 0,7 körül kellene hogy fogyasszon. Van egy 170 liter körüli fiókos Gorenje fagyasztóm is ami 1,4-et eszik. Ez még reális is lehet ha aalapján 1,7-et.
Jók lehetnek a mért értékek, vagy vegyek egy minőségibb fogyasztásmérőt?
-
balazs1956
senior tag
Mindenkit lebeszélnék az ilyen gőzölős csodákról.
Pár éve vettem 4 lidlis gőzölős kézi izét. Mind a 4 ment a kukába(miután elajándékoztam valamennyit)
Szuszognak mint dartvéder, de egy teafőzőből jobban jön a gőz.
Hulladék.
Beszéltem profi gőztisztítóssal, szerinte a gőznek legalább 3,5 bárral kéne kijönnie, hogy működjön.
Ha mégis van valakinek jó tapasztalata a linkelt felmosóval, akkor elnézést, és várnám a visszajelzéseket -
ribarszki
őstag
Nem rossz ez a gőzölős felmosó, de ezt tényleg csak felmosásra tudod használni. A Karcher SC-2-es gépe (bár többe kerül) sokoldalúbb. Ott is van felmosó fej, de a kis körfeével tudsz vele a gőz erejével mást is tisztítani, fertőtleníteni. Fürdőszobában, konyhában. Különösen a műanyagokról szedi le nagyon jól a koszt. Ablakok, redőnyök.
Nem csodaszer egyébként, mert a zsírt és vízkövet nem szedi le vegyszer nélkül, de azzal együtt nagyon szép munkát végez. Csak ez sajnos tényleg a duplája ennek
Ha másra nem kell, csak felmosásra akkor elég ez a Lidl-ös típus. Az a jó benne, hogy nagyon gyorsan megszárad a kő, 4-5 perc után már járni lehet rajta és egyben fertőtlenít is a forró gőz.
-
Csabroncka
addikt
Mi Bosch TWK 8611-át használunk 3 éve. Most megnéztem olyan ára van, hogy
eldobtam az agyam. Szerintem a hőmérséklet állítás az energiafelhasználásra és a gép élettartamára is jótékony hatással van. Ebben van melegen tartás funkció (30 perces).
- amikor kész hangosan sípol
- szigetelt, egyáltalán nem tudod leforrázni magad
- 70/80/90/100 hőmérsékletállítás
- nagyon strapabíró minőség (nem fém)Teát vagy kávét soha ne magában a forralóban keverd ki, ez a teáskanna kiváló, gyümölcsteának meg fedeles bögre kell.
megjegyzem én olyan 17 környékén vettem, de mai árán is ezt venném, mert nagyon megvagyok vele elégedve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest