- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Tudja valaki hogy a Vax takarítógépeket melyik cég szervizeli?
Szeretnék valami komolyabb takarítógépet, de lehetőleg megfelelő szervizhálózattal. Valszeg webshop-os vásárlás lesz és jó lenne ha Kaposváron is lenne szerződött szervizes akihez el tudom vinni ha garanciális probléma adódik.
Illetve ha ez a gyártmány aggályos akkor milyen száraz-nedves takarítógépet tudnátok ajánlani max 100k árig bezárólag?
-
emre
veterán
válasz
Peterhappy #34618 üzenetére
Nálunk lett egy sima fagyasztó nélküli hűtőszekrény, meg lesz még egy fagyasztó szekrény is mellé.
A kombinált jóval többet fogyaszt a sima hűtőnél, és amúgy is szükségünk van 200 liter feletti fagyasztó kapacitásra. -
emre
veterán
válasz
blattida #33844 üzenetére
A Lidl-ben vásárolt akkus ütvefúróm beszart, bementem megkérdezni mi a helyzet ilyenkor.
Azt mondták ha a javíttatást választom akkor a szerviz küldi érte a futárt.....szóval miért ne lehetne így megoldani.Egyébként a fenti probléma elkerülése végett kell helyszíni garanciás gépeket vásárolni.
-
emre
veterán
Köszi a válaszokat!
Asszem nézek egy normális fogyimérőt, aztán majd meglátjuk. -
emre
veterán
Megvettem az előzményben és a képen látható fogyasztómérős elosztót.
Az lehetséges, hogy egy 10 éves Nimbusz 190 literes kombi hűtő 2,5kw/h áramot fogyaszt egy nap alatt?
Ez papíron olyan 0,7 körül kellene hogy fogyasszon. Van egy 170 liter körüli fiókos Gorenje fagyasztóm is ami 1,4-et eszik. Ez még reális is lehet ha a 240-es eszik a táblája alapján 1,7-et.Jók lehetnek a mért értékek, vagy vegyek egy minőségibb fogyasztásmérőt?
Mondjuk én mind a két gépet kidobnám a "csába, és vennék egy-egy másikat.
A kiválasztottak.:
AEG A72220GSW0 fagyasztószekrény
AEG S74010KDW0 hűtőszekrény -
emre
veterán
Megvettem az előzményben és a képen látható fogyasztómérős elosztót.
Az lehetséges, hogy egy 10 éves Nimbusz 190 literes kombi hűtő 2,5kw/h áramot fogyaszt egy nap alatt?
Ez papíron olyan 0,7 körül kellene hogy fogyasszon. Van egy 170 liter körüli fiókos Gorenje fagyasztóm is ami 1,4-et eszik. Ez még reális is lehet ha aalapján 1,7-et.
Jók lehetnek a mért értékek, vagy vegyek egy minőségibb fogyasztásmérőt?
-
emre
veterán
Én innét vettem lengéscsillapítót.
-
emre
veterán
Üdv!
Ez a fogyimérős elosztó mennyire mutathat valós adatokat?
-
emre
veterán
ez itt a bárhol kategória egy kis részlete
mosógép lengéscsillapítót rendeltem már innét -
emre
veterán
válasz
Intel fan11 #25186 üzenetére
Most hogy már eldőlt nem kívánok kavarni, de én a nem rég vásárolt házzal örököltem két kémény nélküli gázbojlert (80 és 120 literest is), és a világhon semmi bajom velük. Sőt télen a mikor a radiátorok eltüntetik a vízpárát még jól is jön a kémény-nélküli kialakítás. Szóval ha nincs a kéménynek helye vagy macerás a kialakítás és nem forszíroznám a kéményeset.
-
emre
veterán
Urak!
A Lidl-ben kapható turbo kefe majdnem 7000 pénzért nem túl drága kicsit?
Egy régi 1600w-os Samsung porszívóra szánnám. Érdemes rá beruházni? -
emre
veterán
válasz
ribarszki #22197 üzenetére
Köszönöm!
Pillanatnyilag csak felmosásra kellene, és pont a gyorsabb száradás meg a fertőtlenítő hatás miatt szeretné.
Most két felmosónyi víz kell hogy körbeérjen, kíváncsi leszek ezzel mennyire lesz gyorsabb, hatékonyabb. De tartok tőle hogy többet kell majd tökörészni vele mint kézzel. -
emre
veterán
A lidl-is akkus porszívóról volt már szó, de az asszonynak nem tetszik. A gőzölős felmosó is ajánlott?
Mod:
Az ötletem nem teszik hogy megveszem neki. Mert amit porszivozni kell azt megoldja a jelenlegivel, viszont van egy csomó hidegburkolat aminek a tisztításához szeretné a gőzölős felmosót -
emre
veterán
válasz
varmi2 #22093 üzenetére
Nézegettem én is a Sencor egy termékét, (SWK1280SS vízforraló) és nagyon úgy tűnik nincs országos szervizhálózata. Szóval én ezt csak onnét venném, ahova probléma esetén vissza is tudom vinni, pl. Euronics, mert hogy küldjem vissza a forgalmazónak Törökbálintra számomra felejtős.
Más de megint Euronics.....háztartási kisgép katalógusban benne van, de se ár, se készlet.......akkor most mi van? (de az Elekrolux EEWA7800-al is csak dicsekedni tudnak, de megvenni nem lehet.)
-
emre
veterán
-
emre
veterán
Ezeket a videókat találtam:
Rohnson R760
Ariete Lipton Aroma 2894Ha ez nem akkor mit ajánlanál, egy sima forralót?
-
emre
veterán
válasz
Csabroncka #21871 üzenetére
Köszönöm!
-
emre
veterán
Jobbfajta elektromos vízforralót használ valaki?
Asszonypajtást szeretném meglepni egy ilyennel, mert elég sokat teázik és tök tanácstalan vagyok, hogy milyen alternatívák vannak a témában.
-
emre
veterán
Mit gondoltok jó lenne ez a Parkside Száraz-nedves porszívó lakásba? Alapvetően szőnyeg, parketta és járólap takarítására használnánk.
A tököm kivan már hogy elérhető áron csak játékszer teljesítményű zsákos porszívókat lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest