Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Nem tudom pontosan mit értesz automata eszpresszó gép alatt. Kávébabbal kell feltölteni és frissen darálja? Mert akkor ez is más. Azért írok, mert feleségem testvérének ilyen Saeco kis eszpresszó gépet vettünk amit te is linkeltél, nekem pedig darálós van itthon így van összehasonlítási alapom.
Leszögezem, hogy nem rossz gép, jó erős kávét főz, meglepően sok habbal. A szarvasi kávéfőzőnél nekem jobban ízlik ez. De nem frissen darált és ezt érezni rajta. Szóval nehéz ezt elmondani, de ízben nagy különbség van a darálós automata kávéfőző és az általad linkelt gép kávéja között.
Vagy megnézed a használt, de felújított Saeco gépeket. Nagyon jókat ki lehet fogni. Vienna, Incanto, stb..
Nekem egy ilyen van, de egy kis kereséssel és alkuval, áfával együtt 55k körül ki lehet fogni. Nagyon-nagyon finom kávét főz, krémes habbal. (Finomabbat és erősebbet mint szüleim új Saeco Intelia kávégépe)(Mióta meg rátaláltam a Lidl Bellarom Classic szemeskávéjára, azóta öröm a köbön. Eddig csak Omniát ittam, kipróbáltam vagy 15 féle szemeskávét az olcsótól a prémiumig, de az Omnia volt mindközül a legjobb. /A Segafredo pedig az egyik legrosszab. Most is van még negyed kiló, le sem daráltam az egészet/ De a Bellarom az Omniánál is krémesebb, lágyabb, és egyben mégis hatásosabb. Jobban érzem a hatását. Omniát ittam este 5 körül és simán aludtam, ettől pedig forgolódok. Pedig nem ma kezdtem a kávézást és napi 3-4 adagot iszok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Suzuki topik
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő