- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
En erre a reszre reagaltam:
"de kicsit aggaszt a kisebb átmérő"
Ha barmit is hallasz jot vagy rosszabbat azt nem az AQ kabelnek az atmeroje okozza majd.
mod: Amugy en egy Oehlback 6mm -es kabelt csereltem Rocket 33-ra. Semmi negativ valtozast nem tapasztaltam bar nincs abszolut hallasom de meg most is kb denever kategoria vagyok egy atlagemberhez kepest.
-
fehér_ember
addikt
Nem próbáltam én sem azt az Optimum-ot úgyhogy ilyen szempontból végülis tényleg zsákbamacska, de nem volt olcsó feldugózva.
-
migabi24
nagyúr
Nem rosszak csak kissebb a hatásuk, te kérted, hogy 20-ba férjen bele ezért nem ajánlottam egyből premiert, nem kell ezen meglepődni, hogy szereletlenül olcsóbb, a legtöbb ember nem rakná össze otthon magának hidd el, és ezt a gyártók ki is használják, ráadásul még a csatlakozón is spórolnak, ha veszel külön még jobb eredményt lehet elérni egy adott kábellel, én egy 2m gyári sequelt csaptam ketté és dugóztam fel aminek tovább sikerült javítani a hatását😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest