- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok.
Van itthon egy Sony cdp 310 es cd lejátszóm. Ér ez valamit még vagy tulajdonképpen kuka? -
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok
Lenne most egy eladó Sony str dg520-as erősítő 30 ezerbe. Szerintetek ez az erősítő megéri ezt az árat? Misson mv 8-hoz lenne használva. -
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok
Dec 3.án vettem egy mission mv8as szettet de csak most sikerült kipróbálnom.(nincs meg még az erősítő). Viszont az egyik frontban az alsó hangszóró kopogó hangot ad ki. Kikötöttem és ha benyomom a hangszórót akkor olyan mintha nekiütődne valaminek. Szerintetek mi lehet szegénnyel?
Persze garanciában küldöm vissza cserélni/ javíttatni.
Esetleg még ha valaki járt így az egész szettet visszakellesz postázni vagy csak azt az egy frontot? És hogy mennyi idő lehet a javítása? -
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok.
Egy Yamaha HTR-6230 elég a Mission MV 8-as szetthez?
HDMI lejátszóból az esősítőbe onnan HDMI ve ltovább a TV-be.
Aktív mélyhez egy mono rca, háttérhez + centerhez 1.5 a fronthoz 2.5 ös hsz kábel.Ez így meglenne az általatok emlegetett 2:1 arány az erősítőnél és a szettnél valamint a 10%os kábelköltség is.
-
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok.
Kezdő házimozit szeretnék.
Sok-sok olvasás után arra jutottam h Yamaha ns 50F+ Yamaha ns P60+ egy már meglévő aktív mély. Az erősítő kérdésben valószínű szintén Yamaha lenne ha találnék használtan jót.
Véleményeteket szeretném kérni a két Yamaha összeállításáról ill ha esetleg tudnátok valamit tanácsolni megköszönném.(az ár ez a 70 ezer forintos határ)
A szoba kicsi kb12 m2 és zenére valamint filmnézésre is lenne használva ha ez segít valamit.
Ja igen sokáig szemezgettem a Wharfedale VR-250 5.0 szettel de lebeszéltek rólla. Esetleg arról vélemény? -
Eduardo7
csendes tag
Szerbusztok. Lenne pár kérdésem. Főleg a mély terén a többi összetevőről is de azok viszont már véglegesek.(hacsak nem tudtok komoly érveket ellenük
ami persze előfordulhat.)
Szóval amiket párosítani szeretnék:
Erősítő:sony str 500 + egy sony rádió erősítő a mélyhez pl sonyF120 (2*50w gondolom 8 ohmon)
Frontamaha ns g40MKII
Center és háttéramaha NS P60
Mély:egy 25centis duplatekercses pionner sub 2*4ohm 90db körül.ti mit szóltok az általam választott yamaha cuccokhoz? ill a mély szekció meghajtására ez egy járható út-e? (rádió erősítő)
Vagy a másik megoldás ha találok eladó gyári aktív erősítőt és ahoz építenék mélyládát. De ezek magukban ritkán eladóak.
de pl: http://elektronika.vatera.hu/hifi/erosito/magnat_motion_sub_25_a_aktiv_melylada_erosito_nma_180395579.html
bár ez gyérnek tűnik.Egyenlőre nincs pénzem aktív mélyre. Viszont néhány hangfalat már megépítettem, nem lesz gond ezzel sem. A kérdés csak az autós hangszóró használata? ill meghajtása. Válaszotokat pls úgy írjátok h nem végleges megoldás.
Maga a cucc filmezésre és zenehallgatásra egyaránt lenne használva. Ahogy olvastam az eddigi néhány száz hozzászólást ne a saját 2-400 000-res rendszereitekhez hasonlítsátok hanem saját árához képest pls.
Bocsi a nagy terjedelemért.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest