Aktív témák
-
Destructo
senior tag
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy van egy Sony MHC-RX77s hifim,és a hangerő szabályzó potimnak vége lett benne.Még nem szedtem szét,de még ez előtt meg szeretném kérdezni,hogy valaki jártas e az ilyen hifik szervízében,ha igen akkor mire figyeljek,és ,hogy honnan találhatok alkatrészt hozzá!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
-
Destructo
senior tag
Sziasztok SONY STR-GX315 stereo erősítőhöz keresek távkapcsolót!
RM-U141 a gyári elvileg illetve RM-U301 is jó hozzá szintén elvileg.Segítséget szeretnék kérni,hogy mik lennének még megfelelőek hozzá.
Köszi,sziasztok!
-
Destructo
senior tag
válasz
nebulo5 #31397 üzenetére
Értem,a jelenlegi (TA-F110)-esemben is van ventillátor mert a nélkül rakoncátlan.Mjad meglesem a 2őt,hogy melyikkel szól jobban
.Viszont az már távirányítós annak már örülök.Általában hétfőn láb-váll van így hátfő esténként elég felállni az ágyból kinyomni az erősítőt.A gép megy mindig vagy leáll programmal,de az erősítőhöz mindig fel kell állni.
Üdv!
-
Destructo
senior tag
válasz
nebulo5 #31384 üzenetére
Igen értem köszönöm.Csoda nem csoda behoztak pár gépet szervízre,és ha minden igaz kapok fizettség mellé egy Sony STR-GX315-öt.Esetleg tudsz rólla valamit,találkoztál e már vele?Vagy esetleg valaki találkozott már vele?Érdekelne kinek milyen benyomása van rólla.Ingyen kapom szóval veszíteni nem veszíthetek,csak érdekel mégis ,ki mit gondol rólla.
Üdv!
-
Destructo
senior tag
válasz
nebulo5 #31295 üzenetére
Értem,hát nem gondoltam volna ,hogy ennyire rossz a híre ennek a kis hangfalpárnak.Igazából gondolom,hogy nem egy csúcstechnika mivel 18K/ darab áron biztos nem valami őrült minőséget kap az ember.Másokat annyira nem hallottam sokat szólni,hogy össze tudjam mérni evvel. Hangfalpárba te mit tanácsolnál mire váltsak?
Üdv!
-
Destructo
senior tag
Szerintetek mennyire lenne jó ,ha 2 hátulsó sugárzónak is vennék két ilyet?Nekem már vagy 4-5 éve megvan egy pár belőlle maximálisan bejött.Annyira nem vagyok benne ebbe a házimozi építgetésben,de szép hangja lenne hátul is.Centernek valamit még találnék.Subwoofer-t meg megint majd lesek valamit.De 4 ilyenhez már nem is hiszem,hogy kellene.Hiszen azokban is van 1 30cm es mély.Eleget rombol az is,ha felcsavarom
-
Destructo
senior tag
Van egy újabb páciens " YAMAHA RX-V450 " . Mennyivel jobb ez a Sony STR DE 475 -östől? Mennyire érné meg jobban? Megbízatóság,teljesítmény?
Üdv
!
-
Destructo
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni!
Jelenleg egy Sony TA-F110 es erősítőm van +2 darab SAL hangafalm van.
Cserélni szeretnék egy Sony STR-DE475-re.Sok helyen rosszat írtak rólla.Azt tudni kell,hogy a hallásom nem 100-as.Inkább nagyot halló vagyok.A jelenlegivel meg vagyok elégedve.Zenét hallgatok és filmet nézek számítógépen.Kicsit ki szeretném bővíteni az itthoni rendszert,hogy "szóljon minden honnan".Annyira óriási így úgy szóljon igényeim nincsenek.Amit jobb oldalt kell érzékelni ott szóljon amit bal oldalt azt ott.Valami saját tapasztalat vélemény Sony STR-DE475-ről?És ha hallottatok már TA-F110 est is akkor összehasonlításként?JObban jánék,hagyjam ki stb stb...
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Bittorrent topik
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest