- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van egy yamaha 365-ös erősítőm és két yamaha ns8900-as hangfalam, eleinte nem nagyon akartak szólni, vagyis nem hozta a kívánt szintet, de bejáratódott a kicsike, és most már úgy szól mint egy állatÚgyhogy én csak ajánlani tudom a hangfalakat, az erősítő sztem mind1, persze nem lehet egy gagyit venni.
Úgyhogy aki egy jó hangfalszettet akar annak csak ajánlani tudom, nekem mélyládám sincsen hozzá és így is jó a basszus! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h van egy yamaha 365-ös erősítőm + 2 db yamaha ns8900-as hangfalszettem és annyi lenne h a hangfalaknál van-e olyan h ideális páratartalom, gondolok itt arra h pl a hangfalakkal egy helyiségben lehet-e ruhát szárítani mert az eléggé párás dolog. Neten keresgéltem a gúgliban de nemtaláltam semmit, szval pls help. -
@matthew@
őstag
A bejáratásról azért kérdeztem h ti mit javasoltok mert ismerős médiában dolgozott és mondta h nem kel bejáratni hanem durr neki tehát én ellentéteket hallottam, eddig tartok kb. 30-35 óránál és azért már érezhetően jobb a hangja.
A kettős kábelezést pedig azárt kérdeztem h lesz-e hallható változás a hangzásban mert én ehhez nem annyira értek.
Am köszi a segítséget mindenkinek! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Van két Yamaha NS-8900-as hangfalam és az lenne a kérdésem h mit jelent a kettős kábelezés, mert most van 4 db csati a hátán 2 - és 2 + és az alsó 1- 1+ val kötöttem össze az erősítőt és a kettős kábelezéssel a hang jobb lenne vagy milyen változás történne és mi a lényege.
És szerintetek a hangfalat érdemes-e és kell-e járatni? mert netem olvastam h igen meg a Yamaha forgalmazója is írta a használatiban/mondta telefonon?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest