- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
@matthew@ #13302 üzenetére
Egyszer egy hifis lap pár nevesebb gyártót végigkérdezett a bejáratás témájáról: hát, eléggé szórnak a vélemények (mindenesetre elég sokan mondták azt, hogy nem kell bejáratás), a kedvencem az ATC (akik se nem hajdúk, se nem harangöntéssel nem foglalkoznak
) válasza:
"We do not consider 'burn in' an issue. When our loudspeakers leave the factory they are in perfect working order and their performance will not change over time unless they are not cared for or get very old.
I think 'burn in' was probably invented by hi-fi dealers so that when they sell a cable for 500 euros and the customer complains he can't hear any difference the dealer can tell them it needs 'burning in'. After the customer has waited for two weeks for the cable to 'burn in' he has forgotten how his system sounded in the first place and can't be bothered to complain again."
-
törölt tag
válasz
@matthew@ #13302 üzenetére
Igenis járasd be! Változás csak annyi lesz kettős kábelezés után,hogy picit(tényleg nüansznyi,Rotelen+félmilla/pár ára hangszórón próbálva is) tisztábban kijönnek a közép és magashangok sztem.De sokkal jobban jársz,ha annyival drágább(és jobb)hangfallal/szettel, mint Béci is irta.A "médiában dolgozó" pedig nem hangtechnikához értőtt takar legfőképp,inkább PR,reklám....
-
BBéci
legenda
válasz
@matthew@ #13296 üzenetére
A kettős kábelezés jelentése benne van a nevében, egy pár vezeték helyett kettőt használsz, de az erősítőn ugyanabba a csatlakozóba szorítod azokat.
Elméletileg jobb hangminőség érhető el ezzel, de a gyakorlat ritkán igazolja célszerűségét. Miért? A válasz egyszerű, csak bele kell gondolni, hogy a dupla vezeték árából vehetünk egy magasabb árkategóriájú szimplát, ami jobb hatást szokott gyakorolni a hangzásra.
Nem értem, miért kérdezel a bejáratásról, amikor már olvastál róla és a forgalmazó is ajánlotta? Nem hiszel nekik? Igen, érdemes. -
BaLee
addikt
válasz
@matthew@ #13296 üzenetére
Esetedben kösd be az egyiket és hagyd rajt a hidat szerintem.
Bejáratás meg nagyjából 10-20 óra, de én nem csináltam külön bejáratást hanem hallgattam rajt zenét vagy néztem filmet így előbb utóbb bejáratódik.
Kérdésem van nekem is. Ha az erősítőt átállítom stereo módra mondjuk zenéhez akkor vajon megmarad a 80hz-en vágás a mélyhangoknál? Vagy az erősítő érzékeli-e hogy be van kapcsolva a mély-láda?
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest