- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
dualcore
őstag
-
dualcore
őstag
Előre is köszönöm. Tehát a kérdésem a következő lenne. Adott egy Philips bdp 7500 bl blu-ray lejátszó egy Onkyo tx-sr 507 erősítő Wharfedale Wardus 400 szett hangfalak és egy Wharfedale vr-10 sub. Az egységek hdmi 1.3 kábellel összekötve és hd master hangkódolásnál elég kevés a mély hang mig ugyenez a film vagy bármely más tru hd hangzásban teltebbek a mélyek. Pedig az előző az elvileg profibb hangzást kellene hogy produkáljon.Most csak én nem állítok be valamit jól vagy ennek így kell lennie? Mégegyszer köszi előre is lehet hogy csak én nem hallom jól.
-
dualcore
őstag
Mien király hogy én kérdeztem valamit már 2 hete és még annyi választ sem kaptam rá hogy de hülyeséget kérdezel.Köszöntem mindenkinek!
-
dualcore
őstag
Sziasztok.Visszaolvastam a fórumban és nem találtam választ a következő kérdésemre ha valaki tud segítsen. Erősítő-Onkyo TX-SR 507:Hangfal-Wharfedale Wardus 400 szett:Szub-Wharfedale Vr-10: Blu-Ray Philips Bdp 7500. Minden HDMI kábellel összekötve. Kérdésem a következő lenne,ha HD MASTER hangkódolású filmet hallgatok alig van mély hang ha Tru -HD-t akkor van mély bőven. Ez most a hangzásnak kell betudnom vagy valami beállítási probléma.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest