- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
Orient84
aktív tag
válasz
hackeeeee #4622 üzenetére
ez is ilyen hangfalas,erősítős szobába volt,és sztem nem szól szépen.Kint a nagy térbe levő lg dvd-s kompakt házimozi jobban szólt mint az onkyo,én fülem szerint
Én is most vettem erősítőt meg hangfalat,hát megnéztem jó párat!szer 3as szobába vettem mediaba harman 132eset jbl hangfalakkal,akciósan.Igaz,h nem 80 volt mint az onkyo,de sztem sokkal szebben szól,és ott nagy térbe meghallgatva teljesen lenyűgözött még itthon a kis szobában még jobban
Fél hangerőm remeg a szoba a basszustól
-
Orient84
aktív tag
halihóóóóóóóóó
yamaha rx-v463ról tud vki vmit?milyen erősítő?hogy járok jobban?ha a meglévő samsung hangszórókhoz megveszem ezt az erősítőt vagy ha veszek inkább egy logi z-5500at?csak dvdhez kellene meg zene,ps3hoz.
-
Orient84
aktív tag
halihó
erről mi a véleményetek---> Sony HT-DDWG800 ?
ismeri vki,vagy hallotta már?Ilyenen gondolkozok meg z-5500on még mindig
melyik a jobb? -
Orient84
aktív tag
Jó estét az uraknak
Még mindig dilemmába vagyok,ugyhogy help me légyszi,de hirtelen
Van nekem egy samsung házimozi rendszerből maradt hangszórók,mert a dvd része meghalt,és ahhoz vegyek egy erősítőt (playstation 3ra szeretném rákötni) vagy gondolkozok egy logitech z-5500on,ami állítólag k...va jó.Sztetek?Vélemény?
Elbírja az erősítőt a hangszórók? -
Orient84
aktív tag
sziasztok!
Erősítőt szeretnék playstation 3hoz,milyet ajánlotok?Régi házimozinól maradt hátra hangfal meg mélyláda (samsung),ahhoz szeretnék vmi normális,olcsóbb erősítőt.Először genius 5.1 5005re gondoltam,de ha adottak a hangfalak,erősítővel csak többre megyek.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest