- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
OP-ToTo #22089 üzenetére
Ha annyi 20000 forintosom lenne most, ahány embertől hallottam ezt a "nincs jó fülem" dumát és miután meghallgattattam velük néhány valóban jó készüléket, gyökeresen megváltozott a véleményük, hozzáállásuk, akkor most gazdagnak érezhetném magam.
17000 forintért vehetsz egy méter jobbfajta HDMI vagy hangszórókábelt, esetleg egy belépő osztályú centersugárzót, de házimozi rendszert, azt nem.
5.1-ből ez a JBL minimum, amiért érdemes pénzt kiadni. -
törölt tag
válasz
OP-ToTo #13909 üzenetére
Az első kérdésedre megkaptad a választ,én is irtam,hogy a videóproci nem birná el.eddig gondolom tiszta.És ez nem a mi gondolkodásunkon múlik.
2.kérdésedre:messze nem összezavarós!:A Samsungodra nem megoldható.Nincs semmilyen bemenete,főleg digitálist nem láttam.(Ha véletlenül lenne rajta,linkeld be a képét!)De az elved jó:sokan ugy használják,hogy számítógépről először HDMI-n,optikai vagy Koax digitális kimeneten megy a hang az erősítőbe,onnan is ,de akár külön is HDMI-n vagy DVI--HDMI átalakítóval megy a kép a tévébe.
Ha igy szeretnéd,javaslom olyan házimozi beszerzését,amink van digitális bemenete,lehetőleg HDMI -márha van olyan a laptopodon. Segitséget nyujt hozzá az 1.sz hozzászólás. -
törölt tag
válasz
OP-ToTo #13858 üzenetére
Igen,annyi a max felbontás,amit a lejátszód még fel tud dolgozni.Nagyobbakhoz HD lejátszó kell vagy Divx HD-kompatibilis készülék ahogy elöttem már megirták.
Nem értem,hova másoltad a lejátszódat.De van benne videó jelfeldolgozóproci,ami nem tud kb 600 sornál többet,bármilyen forrásból.Kivéve analó komponens,vagy HDMI,ezek alkalmasak töb sor feldolgozására,de ezt jelzik is a leirásban és a cimkéken pl 1080p(vagy i) felskálázás.A Tied nem alkalmas rá.Ezért irtam hogyát kell konvertálni normál divx-be vagy DVD-be.ami 576 sor vagy kissebb. -
BBéci
legenda
válasz
OP-ToTo #13858 üzenetére
DVD-játszóval akarsz HD filmet megetetni???
Szerinted mire találták ki a Blu-rayt???
Ne haragudj, de ez durva.A DVD videó szabvány szerint 576 sor a médium legnagyobb felbontása.
Adat DVD-re bármilyen felbontású filmeket ráírhatsz, de az asztali lejátszók nem tudnak mit kezdeni vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kempingezés és sátrazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest