- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sbazsi #43465 üzenetére
Hát, szerintem az erősítő 30-40k körül érhet, tudás szinten. A szett árát csak saccoltam, inkább olyan árat mondtam, amennyiért biztos el is menne, lehet lehetne még rátenni, szét kéne nézni, hogy valahol árulják-e, ha igen, mennyiért.
A Denon szett pár hónapja valahol volt akciósan 100k-ért. Amúgy maga az erősítő 70k-ért megvehető, sőt van ahol még olcsóbb is, csak ami tény, hogy a különbözetből nem sok mindent lehet venni, viszont egy JBL SCS178 már vehető belőle, ami viszont sanszosan jobban szól, mint a gyári Denon.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sbazsi #43442 üzenetére
Hát a fene tudja mennyit érhet, szerintem olyan 30-40 között érhet, hangfalakból nem tudom, hogy mik vannak hozzá, ha a gyáriak akkor mondok olyan 70 körüli árat, bár lehet túl lőttem, lehet keveset mondtam, nem tudom..
Közel igen, bár ugye a 1311 kicsit "jobb" mert már TrueHD-s, de ugye ez abban a kategóriában mondhatni az alsó kategória. Bár ha váltanék, valszeg Én is ilyen erősítőt vennék. Viszont a gyári recsegőit nem tudom, hogy hogy szólnak.
-
törölt tag
Szerintem, nagyon ritka az olyan szereó hifi amire nem tudsz 4db hangfalat rákötni A+B pár az 4db, mindkettőt bekapcsolod és kész.
példa volt ilyenem van benne szufla és maxon is zsépen szól
Az olcsóbb hm-ek, mint amit írsz elég messze van ettől, ha csak zenére kell szereo hifit vegyél.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest