- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Dassler
őstag
válasz
Gabe_TG #3977 üzenetére
Lényeg a hsz.3979-ben. Mivel feldolgozolatlanl megy ki a jel, jó az alaplapi is. Csak be kell állítani, hogy azon küldje ki a jelet - hangcsippje ill. lejátszó szoftvere válogatja - pl. nálam az integrált realtek-nél smán beállítom vindózba, hogy kimenet S/PDIF aztán ennyi a saját szoftverével, de aszem dvd lejátszó szoftverekben is be lehet. ŐSzintén szólva nem dvd-zek PC-ről, legalábbis házimozi céllal nem, de gondolom így müxik, bár ez ügyben is - mint mindig - tudom ajánlani a visszaolvasgatást, sokan használják a PC-t forrásnak, akár konkrét beállítási javaslatokat is találsz.
-
Dassler
őstag
válasz
Gabe_TG #3973 üzenetére
Sztem az LCD ill. plazma tv-ket nem zavarja, CRT-nél érdekes a mágneses árnyékolás, de utána kéne olvasnom. PRóbáld meg valami mágnessel, hangfalllal vagy valamivel, csak van otthon valami, ami mágneses.
A Polk PSW 110 ill.125 igen jó az áráért. Főleg ezeknél a kisebb hangfalaknál sztem nincs elég kraft bennük, eléggé hallható a különbség. -
Dassler
őstag
válasz
Gabe_TG #3967 üzenetére
Én ezekből az RP16-ot venném, de metálra valszeg kicsit lágy a Magnattal ill. a Quadrallal szemben - nem azt jelenti, hoy nem szól jól rajta -, értelem szerűen utóbbbi kettő meg picit az ellenkezője. Magnatot nem ismerem hallomásból, csak amiket olvastam róla. A Heco Victa inkább e-zenére szvsz.
Mélyet meg mozira érdemes, teljesen más feeling egy film, lehet ésszel is hallgatni.
Aktív témák
Hirdetés
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series DevMode Emulátor
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest