- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
Dassler
őstag
Hát sztem a fennti összeállítások - a nem egydobozosak - elég rossz párosítások alapból, szóval nem csodálom, hogy jobnak hallottad. Amúgy meg nincs ezzel semmi, adott anyagi körülmények között neked ez a hang tetszett a legjobban. Ennyi. Te használod, neked kell, hogy bejöjjön a hangja. Használd egészséggel
Egyébként én nem írom le az egydobozos rendszereket, attól függ, hogy mire kell. 100e Ft-ig sztem optimális választás, egyszerűen ennyiért elég ritkán lehet normális rendszert összeállítani külön komponensekből, az ilyen készletek meg gyárilag össze vannak hangolva. Sopronban nekem is iylen (egydobozos) van, csak Samsung, főleg játszom + néha 1-2 dvd az ágybólArra megfelel otthon meg a komoylabb, azon hallgatok zenét is, meg blu-ray stb.
-
csizzah
aktív tag
Csak nagy általánosságban,
Denon, a legkisebb modell a cég kínálatában, jellemzően denonos lágy hangzás lehet zeneibbnek nevezni a yamahánál, ha jól emlékszem 350W körüli táp, legalapabb csatlakozók, 4 digit bemenet.
Yamaha, szintén a legalapabb modell, a denonhoz képest plusz hdmi csatik(nem teljes értékű), komponenes videó csatlakozók, csak 3 digitális bemenet, kisebb olyan 250W körüli táp, kicsit keményebb mozisabb hang.
Nekem személyes tapasztalatom ezekkel a gépekkel kb nulla, van itt a fórumon jópár ember akiknek ilyen gépeik vannak, ők biztos többet tudnának segíteni.
Üdv,
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos, a Denon AVR-1306-ot csak ajánlani tudom. Nekem is ilyen erősítőm van itthon. Egy SAL Silversound hangfalszettet hajt.
Hangfalakból nekem Jamo ingyen se kéne... a látott és hallott (hangfal, hangszóró javító ismerőstöl) vélemények alapján. Annó amikor vettük haveromnak a Wharfedale Zaldek szettet, ránk akarta erőszakolni az eladó a Jamo-t ("hogy ez sokkal jobb, szebben szól és a többi..) a Wharfi helyett, aztán amikor kiröhögtük, és megkértük, hogy rakjuk már egymás mellé a 2 hangfalat, és zenében hallgassuk meg a különbséget, akkor rájött, hogy lehet konyítunk a dolgokhoz valamicskét
Dehát van akinek az jön be
Mindenki olyat vesz, amelyik számára megfelelő. "Általában"
A Rotel és a B&W nagyon jó. Rotel-t haverom meghallgatott kint Írországban, mondta hogy, idézem "majdösszeszartam magam amikor meghallottam a hangját", pedig ugye Aktív hangfalak voltak.
(övé volt a Wharfi rendszer). A B&W meg már más világ
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest