- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
v.attis
őstag
Pontosan, ez az! Ezt magyarázom két napja! Egy felső kategóriás erősítőhöz mindennek felső kategóriásnak kell lennie, hogy az tényleg azt nyújtsa amit tud. De nekem nem kell a felső kategória! Minek? Azért, hogy valami olyan frekvenciákat adjon ki, amit nem is hallok? Jó, ez elég alpári megfogalmazás, de a lényeg benne van. Meg a leejtőn meg kell valahol álni. Azért mégis csak egy használati tárgy ez az egész HM rendszer!
Szerintem ezzel a 300 ezres rendszerrel, azért már lehet kezdeni valamit. Valószínűnek tartom, hogy ezzel is elérem a mozizás és a koncerthallgatás elég jó színvonalát. Persze mindíg van jobb, szebb, erősebb készülék, de minek?
Pont a napokban döntöttem el a leendő konfiguráció első láncszemét. Ezt kerestem hetek óta, ebben az erősítőben minden megvolt amire szükségem van. Erre jött a kis pionyír. De nekem nem kell ilyen magas kategória!ati888
Na ez meg a másik. Inkább hallgatok egy 110ezres erősítőt mindennap, mint egy high end-et 1 évíg. Lehet, hogy egy áramkör árán kapok egy szubot. Ezért gondolkodom új készülékben.
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest