Keresés

Aktív témák

• jolti05

őstag

válasz #74315094 #2227 üzenetére

A Soundstorm az már egy komoly dolog. Csak jót hallottam felőle.
    Nekem kicsit magas a problémakör. Hova lehet itt egyáltalán coax-ot dugni? [link] Az újnál az lenne az a sárga bal alul? [link] :) Muszály vizualizálnom.

Most nézem, hogy az Asus A7N8X Deluxe-on [link] Realtek ALC650 hangkari van. Biztos jót írtál?

yakuza.tora: Hogyaza :DDD Akkor már csak a centerre pályázom :DD Nálad aztán lehet házimozizni...a cipőmet is levenném, mielőtt bemegyek a szobába :D Azért az a két 500asom is szép meg jó :U

• jolti05

őstag

válasz #74315094 #2221 üzenetére

Szia.

Azt hiszem részben egyezik a problémánk, de nem biztos. Milyen kábellel kötötted össze a lapodat és az erölködőt?
    Hangzások között én is tudok választani, de Dolbyt még én sem láttam soha.

Flow: Gyanítom, h nem rendelkezem optikai kimenettel. Alaplapon van 2 RCA kimenet, azt hiszem SPDIF in és out, de ezekkel nem sokra megyek, így sem ír semmi DTS-t vagy bármi egyebet.
    Igen, optikai bemenete van, csak valamiből ki is kéne szedni :)
    A két kis hangszóróm alatt a Heco-kat vagy a noname 30 éves lemezlejátszó hangfalakat érted? Tegyük fel, h utóbbit: Nincs ráírva impedancia, de halkabban szólnak, mint a nagyok.
    Egy kedves ismerősöm szerint az RCA-Jack nem képes többcsatornás jelet kiküldeni(ahogyan szerintem az SPDIF sem), így már kb minden érthető.
    De hogy hogyan fogom megoldani, hogy optikai kábellel kössem össze a géppel...márpedig úgy tűnik másképp nem megy.
    Ha kapok kábelt, kipróbálom a DVD-játékossal, hogy mi a helyzet, kiír-e DTS-t vagy Dolbyt vagy bármit...

Aktív témák