- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
#74315094 #2227 üzenetére
A Soundstorm az már egy komoly dolog. Csak jót hallottam felőle.
Nekem kicsit magas a problémakör. Hova lehet itt egyáltalán coax-ot dugni? [link] Az újnál az lenne az a sárga bal alul? [link]Muszály vizualizálnom.
Most nézem, hogy az Asus A7N8X Deluxe-on [link] Realtek ALC650 hangkari van. Biztos jót írtál?
yakuza.tora: Hogyaza
Akkor már csak a centerre pályázom
Nálad aztán lehet házimozizni...a cipőmet is levenném, mielőtt bemegyek a szobába
Azért az a két 500asom is szép meg jó
-
jolti05
őstag
válasz
#74315094 #2221 üzenetére
Szia.
Azt hiszem részben egyezik a problémánk, de nem biztos. Milyen kábellel kötötted össze a lapodat és az erölködőt?
Hangzások között én is tudok választani, de Dolbyt még én sem láttam soha.Flow: Gyanítom, h nem rendelkezem optikai kimenettel. Alaplapon van 2 RCA kimenet, azt hiszem SPDIF in és out, de ezekkel nem sokra megyek, így sem ír semmi DTS-t vagy bármi egyebet.
Igen, optikai bemenete van, csak valamiből ki is kéne szedni
A két kis hangszóróm alatt a Heco-kat vagy a noname 30 éves lemezlejátszó hangfalakat érted? Tegyük fel, h utóbbit: Nincs ráírva impedancia, de halkabban szólnak, mint a nagyok.
Egy kedves ismerősöm szerint az RCA-Jack nem képes többcsatornás jelet kiküldeni(ahogyan szerintem az SPDIF sem), így már kb minden érthető.
De hogy hogyan fogom megoldani, hogy optikai kábellel kössem össze a géppel...márpedig úgy tűnik másképp nem megy.
Ha kapok kábelt, kipróbálom a DVD-játékossal, hogy mi a helyzet, kiír-e DTS-t vagy Dolbyt vagy bármit...
Aktív témák
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest