- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
jolti05
őstag
Ugye megígértem, hogy ''nézek'' egy kis rockosat
Meglesen még a Lord of War Soundtrack-jét is, ott sok a gitár
The End/Armor for Sleep/AFI/Bad Religion/Cold/Evenescence/Gavin Rossdale/A Perfect Circle/Demon Hunter/Red Jumpsuit Apparatus/The Used/Three Days Grace
A cicergő hangok tisztán és szépen kijönnek. Már-már piszkálják a fülemÉles az összes magas hang. Valamennyi bass-t is ráküld, de mivel vasárnap van, nem akarom nagyon felcsavarni. Tegnap 15 percig várt rám egyik haver, mert nem hallottam se a telefont, se a csengőt. Kint az előtérben tisztán hallotta a zenét, pedíg előtte még van 2 ajtó és egy folyosó. Beszámolt, hogy remegtek a szemétledobó üvegei. Nem tudtam örüljek-e ennek, mert így nehezebben lehet majd engem utolérni, és szerintem alul-felül sem díjazzák az új beruházásomat. De térjünk, illetve térjek vissza a zenére. Annyit mindenképpen megosztanék veled, hogy amikor még csak szemeztem a készülékkel, Auchanban a mélyeit teljesen rendben találtam, viszont a magasait keveseltem, akkor, ott. Most itthon rendben érzem a magasakat is. A mély kevés inkább
Ahogy a tele- vagy topshop-os reklámba mondaná a ''kozmodiszk''-es csaj: -Ez egy reltél
(Ha pesti vagy, esetleg felajánlhatnám, hogy gyere el, és hallgasd meg.)
Hegedű gyönyörű. Ja és még annyit, hogy X-Fi-jal rátoltam a Crystalizert maxra, plusz Winamp DFX-plugint használok. Gavin Rossdale esetében a gitár dominál, és semmi panaszom rá. Nem vagyok hifista, de különbséget tudok tenni a hangzások között. Ezesetben is tiszta és szép hangokat hallokÁáá.
Véleményem szerint alkalmas rockzenére. Legalábbis a Vitas500-al mindenképpen.
Csak, komolyan mondom, mintha az mp3nak gyenge lenne a minősége.
Fegyvernepper OST-jénél is csak a mélyet hiányolom.
Összességében pazar. Ez a véleményem
Valahogy azt érzem, hogy ebből a két Heco-ból sokkal többet is ki lehetne hozni. Persze ez nem aztat jelenti, hogy nem szól nagyon szépen!
Azt nem értem még, hogy miért pattan, vagy sercen néha, hangosításnál illetve halkításnál. -
jolti05
őstag
Bizony tetszik
és azt kell, hogy mondjam, hogy egy kis hangerővel lekeni a DHT510 mélynyomóját. (Lehet azért, mert nem stimmel valami vele, de már kezdem magam hülyén érezni, hogy akármikor szóba kerül, leírom, hogy besz@rt)
Köszönöm a jókívánságot
Én nem kaptam hozzá semmilyen mikrofont. Linket esetleg tudsz küldeni, hogy mire gondolsz, mert elképzelésem van, de nem biztos, hogy jóra gondolok.
Én mindenfélét. Mostmár nem próbálok ki semmi zúzósat, de holnap ígérem kielemzem vele a rock műfaját
Én Auchanban és a Saturnban hallgatóztam, de az MM-et is ajánlják + hifis boltokban. Igen, jól rémlik, de én ott nem voltam -
jolti05
őstag
A Saturnban volt egy 7végés leértékelés. Lecsaptam rá ~39150Ft-ért
30percet ültem a Mamuthban, de végül a megvétel mellett döntöttem.
Igen, most hogy mondod, nagyszobában van a TV csati mellett egy Radio is. Oda van most dugva a TVDe jönnek rendesen a csatornák
Szóval koax kábel? Nem tudom ez mennyire megoldható, mivel elég nagy távolság van az erölködő és a dugó között.Ha elvezetném szépen, rendesen...hmm...szerintem 12-13méter kellene, plusz kifúrni az ajtófélfát. Kölcsönkérni ilyesmiket nincs nagyon lehetőségem
A SAL-nak szóltak a mélyei is, direkt meghallgattam, csak nagyon gyengék voltam. Legalábbis szerintem(szólt a mély). Tegnap azt hallottam, hogy a korszerűbb sugárzók már...huha, dupla csatlakozásúak. Ennél többet nem tudok róla mondani. Esetleg ez a SAL is olyan.(?)
Egyik haverom nevelőfaterjának van egy SAL 250Wos subládája. Nem hallottam még szólni, kocsiba való, de gyerek kipróbálta a lakásban, elvileg levitte a CDit az asztalról. Szerinte bivalyul szól. Nekem is szimpik a termékei, csak én most a Heco mellett döntöttemMúlt idő, mert itt figyel előttem
misaxoo: Hű, ez már egy csöppet komolyabb rendszer, mint ami nekem vanAnnyit mondok, hogy a Yamaha jó.
Ez a ketyere meg durvának tűnik.
Ha jó cuccot akarsz venni hozzá, hát, hallottam szólni a Heco Victa...700 vagy 800at. Nem olcsó a két első, nem emléxem az árakra, valami 80-90e volt, de tetszett. Majdnem annyira, mint a Vitas 500 hangja
Nem csodálkozom. Egyelőre nekem sincs pénzem semmire, pedíg elkéne még ez-az, hogy 5.1 legyen
NajaTegnap hazakullogtam melóból, szóltam egyik srácnak, hogy kéne menni kicsit vásárolgatni, jött, mentünk. Először Elektro Worldben vettem 1600Ft-ért 4méter 2,5mm átmérőjű Hama hangfalkábelt. Aztán irány Auchan. Srác emlékezett rám, megnézte megvan-e még, amit lefoglaltam. Nem volt benne biztos...Nézegettük a hangcuccokat, hátranéztem, gördül a monstrum, vigyor mászott a pofámra. Az volt az első jótanács, hogy hozzunk be egy bevásárlókocsit, mert kézben kicsit nehéz. Elmentem kifizetni, behoztuk a kocsit, beleraktuk...basszus, érdekel ez valaki?
A lényeg, hogy sikerült hazahozni, szerencsére nemmessze rak le a busz a házunktól. Anyám szívbajt kapott, amikor meglátta.
Gyorsan félbevágtam a kábelt, leblankoltam (na ezzel elszenvedtem egy darabig). Az RXV361-nek pici a hangfalkábel kimenete, vagy mi a fenéje, alig bírtam valahogy belegyömöszölni a kábelt. Ugye no rutin. Megsodortam, mint a suliban műhelyen, jó lesz ez így...hát annyira azért nem. Azt nem tudom, hogy el tudom szúrni úgy, ha rámegyek egy kis ónnal, hogy ne álljanak még csak 1 kicsit se szét a rézszálak. (?) Szóval sikerült csatlakoztatni a cuccost. Még nam a helyén, csak az asztal előtt lett üzembe helyezve.
Első benyomásom az volt, hogy ú, mintha a bótba' jobban szólt volna. Azt nem értem, miért van, hogy minél hangosabb, annál jobban leadja a basszust. Alacsony hangerőnél szinte nincs is, vagy csak nagyon kevés. Ráküldtem egy Bass testert, van egy számom, ahol szépen kiküld egy nagyot, aztán tartja a pár hercet. Ott nagyon durván berezonált minden, kőkemény volt. Igaz, nem olyan érzés, mint a DHT510 mélynyomója -mikor még hibátlan volt- de sokkal tisztábbak a mélyek. A magas és közép tartományokkal is meg vagyok elégedve. Rádióval mintha több mély lenne, mint géppel, pedíg ott kiküldöm winampal rendesen a mélyet, van egy olyanom, hogy DFX-plugin, és ott is rátolom a Hyperbass-t. Dolbyknál meg még inkább elvész a mélyAhhh
ez qrva jó. Nagyon durván megküldi a tárgyakat a szobámban! Ekkora rezonanciát még nem hallottam. Kemény, kemény
-15dB környékén már kellemes. Ugye +15 a max. Fel is hangosítottam oda üresjáratban. Zajos, nem kicsit. Összességében meg vagyok vele elégedve. Ha ''bajáratódik'', azért remélem még szebben fog szólni
Most a DHT centere, és a két 10Wos hifihangfal van még rákötve. Érdekesen a kijelzőjén csak L és R van feltűntetve, de szól mint az 5 hangfal. Természetesen a frontok dominálnak. Filmet még nem néztem így. Nem is tudom mit írhatnék róla. Szerintem, aki szeret ilyesmire költeni, és kirtikus, nem tetszene ahogy szól a cucc, de lehet ezt csak én gondolom így. Mert nagyon gyönyörűen szól, tényleg abszolút rendben van. Membránok szeretnek másználni be-kiElvileg gyárilag (lehet mindre, nem tudom) rá van kenve valami. Minőségre szerintem, és egy hifista eladó szerint van olyan jó, mint a Victa új modeljei. Szeritnem is. Úgy gondolom, jó a fülem. Azon kívül, hogy elkéne még egy mélynyomó, nem találok kivetni valót benne. A színe sem olyan rossz. Nem ilyet akartam -világosbarna/szürke előlap/szürke szövet- de tetszik, szépen néz ki. Kár, hogy nincs még 16e-rem, mert Auchanban még van hozzá rearsugárzó is
Pont ehhez a modelhez. Center meg sajnos már nincsen.
Milyen subláda dukálna ezzel a 2.0ával? Fukar vagyok sajnos, és a jövőben minimális ráfordítással szeretnék 5.1-et, így kellene gondolkodni(Köszi)
Ha valakinek esetleg kérdése van, várom őketFőleg esetleg zozi-nak
-
jolti05
őstag
Nekem tetszett az a SAL szett. 30e forint volt akciósan az 5.0. Ha lett volna pénztem, és kicsit meggondolatlanul cselexem, biztosan megvettem volna
Egyébként mikor odamentem pénteken (ekkortól kezdődött a leértékelés) már aznap este 6 óra fele nem volt, csak a az az 1 kiállított darab. Hogy a mélyét...hát, nem tudom, de tudok neked 1 képpel szolgálni: [link] Lehet nem hallottad rosszul, ha megnézed a csatlakozófelületet, gyanús
Biztos, hogy nem volt bekötve, hogyha az az
Igen, csak az FM vezetéket használom, egy vékony rövid fehér kábel, aminek semmi sincs a végén. Antennát merre kapok nagyon olcsón?
&rew: Elvben kétutas nagyon régi, szerintem legjobb esetben 20-30W-os hangfalak, de jó állapotban vannak, vagyis az egyiket leejtette a srác, akinek kölcsönadtam, és szanaszét tört, de összeragasztotta
1,5mm-es kábelre gondoltam centernek és hátsóknak. Előre meg 2,5ös. Vagy tudnék venni 10m 6mm-eset valami 6e forintért
misaxoo: A Yamaha jóLegalábbis szerintem. Eddig tetszettek. Sajnos az általad megnevezettet nem ismerem.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90DAT) 165CM NEO Q-LED 4K SMART PRÉMIUM ..AKCIÓ!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest