- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
-
törölt tag
Elhiszem és köszi. Neked lehet ilyet vagy bármilyen hasonlót kellene beszerezned.Nagyon gyenge panelje lehet a samunak...
-
törölt tag
Nos,én nem értelek,de lehet nálam a hiba. Tehát:samsungodon van ugye fülhalgató kimenet.Azt használhatod.Bedugod,halllgatod és siri csend a szobában. De nem akarod ki-be huzigatni.Miért,mi baj vele?Mert birná,az én erősitőm jack-ja legalább ezer dugást kibirt de semmi jele pl lazaságnak,kopásnak?De te tudod,jó,oké rendben van, a tied.A Scart ugye analóg? Ott nem jönnek a Digit. hangjelek(DVI-n különben sincs tudtommal hang).Optikait emlegettél, ajánlottam házimozit(mert ugye ez pont házimozi topic).Te drágállottad.Olcsó megoldást keresel. Ajánlottam Jack-osztót,amit nem kell kihuzogatni-betologatni,csak bedugod,ráteszel számitógépre való hangfalat(1000 ft.os megteszi)amit lehalkithatsz,kikapcsolhatsz kedved szerint,és a fülesedddel együtt és nélküle is mükszik és együttes élettartama örök élet+pár év.Ez sem jó szted.
Ird meg,mégis, mit szeretnél? Vagy mit nem értek?
Ird esetleg privátban mert 11 után érek haza,addig ráérsz ha nem kapsz mástól választ. -
törölt tag
válasz
ricsik #12790 üzenetére
Jól írod. De az erősitő elintézi,ha jól beállitod.Pl. ha 60 Hz ig megy le akkor 60ra az erősitőn is a keresztvágási frekvenciát,a subkimenetet és a subon ezt kell beállitani is,ha van ilyen állitási lehetőség rajtuk.
DE a legtöbb erősitő,ami önbemérővel rendelkezik,és ha képes a 80Hzet kezelni a front,akkor az Audyssey-vagy szoftveres beállító rendszerek- oda állitja a vágási frekit és a szubkimenet felső határát. -
törölt tag
válasz
ricsik #12776 üzenetére
"Azt mondtad, hogy a THX szerint 80Hz-en kell vágni a hangfalakat és ez alá megy a sub, viszont azt is írtad, hogy úgy érdemes állítani, hogy a front elmegy pl 40Hz-ig és akkor ez alá kell a subot ütemezni, ne legyen fedés. Lehet hogy félreértettelek. Hogy érdemes használni, mi a tapasztalatod"
A kettő nem zárja ki egymást.THX-ajánlás valóban azt mondja ki. Legtöbb hangfalaknál mindenképp 80Hz re kell állitani. Nagyobb méretű és nagy membrán-átmérőjű hangszórókkal ellátott hangfalak lemennek 60,50 vagy akár 40Hz-ig és ha megfelelő teljesitményű és karakterisztikájú mélyláda van,akkor elég ez alá állítani.a mélynyomót.
Ehhez tényleg jó hangfalak kellenek pl.ez.Szerintem. -
törölt tag
"HD kellt" HD hangra,7.1-re értettem .Akkor kellene sztem,ha használja a BDjátszót és/vagy médiaplayert LCD vagy plazmatévén és oda szeretné küldeni úgy a képet és a hangot,hogy ne menjen neki az erősitő.De ha erősitő megy akkor oda is menne a HDMi és kihasználná a 7.1et. Ezt Pioneer esetén gondoltam,Onkyon ez megoldott.
Ha esetleg nehezen érhető,amit irok,vagy abszolut nem jó megoldás,akkor bocsi! -
törölt tag
válasz
Warter #12747 üzenetére
Nos de azért ne zárd teljesen le felülről a Pio-t sem,mert másfél óra után bemelegszik rendesen... 10 ezer különbség sztem megér egy meghallgatást,mégha a Pio mellett maradsz is. Ha HD kell akkor veszel ilyet vagy hasonlót esetleg. Béci leirta a többit.
-
törölt tag
válasz
Warter #12733 üzenetére
Vegyél nagyobb állványt... vagy inkább csináltass,az olcsóbb és célszerübb,még így is jobban kijössz.
Viccen kivül: nem rosszak a Pioneerek,minőségileg különösen a magasabb osztályuakat ajánlatos vásárolni,mint a VSX920-as is. De a HDMI stand-by passthrough(kikapcsolt állapotban levő készülék átengedi a HDMI-jelet) hiánya miatt az Onkyot javaslom,ha kelll neked ez a feature(nekem jól jönne az biztos,pl kevesebb kábel...).
Többit Jones 965 megválaszolta. -
törölt tag
válasz
edbacsi #12740 üzenetére
Nos ha nem keverted ösze a ki-bemeneteket akkor a jobb-balnak kellene szólnia. 5.1 et csak analóg 5.1 kimenettel tudsz elővarázsolni,amit csak az 5.1-et tudó kártya tud,tehát a tiedről soha.Ha 5.1-et tudó kártyáról se jön ki az össz hangfal hangja,akkor hibás.Geniusnál gyakori.
Ezért óvunk mindenkit ezektől a bögreszettektől.Főleg a zseni nevüektől.legközelebb olyant válassz,aminek digitális bemenete van -
-
törölt tag
válasz
vtechun #12722 üzenetére
Hogy én se maradjak ki a sorból:sztereón nekem a DPLllx Music vált be.(4.)
Dolby Digitalnál pedig akciódús filmnél a Sorround Enchanged.Simán jó a standard.(3.)
Ha van THX akkor feltétlen használom.(2.)
DTS az mindenhogy jó.De ha van Discrete az a legjobb,azt használom.(1.) -
törölt tag
válasz
Gabor970 #12721 üzenetére
Én hallottam/szoktam hallani mindkettö tipust,igaz régebbieket(Denon 1908,onkyo 606) de kb.egy évjáratot. És az Onkyo jobban szól sztem! Itt esetleg a tömegkülönbséggel nyer a Denon(nagyobb tápot sejtet,)és háttérvilágitással rendelkezik a távvezérlője.minden más sztem uaz, tehát nyugodt szivvel-lélekkel Onkyo.
De itt is érvényes a meghallgatás,ha az anyagiak megengedik persze. -
törölt tag
Én készségel elhiszem.Jómagan nem is használom/használnám.
Mindazonáltal kérdezlek:a Dolby Digital Plus, DD Thrue és a DTS MA tartalmaznak 9.1 es és az felettti kiterjesztéseket is.Nos ezek megegyeznek a Dpl llz helyzetével vagy ujabb csatornák lesznek?Értsd helyileg ugyanugy front fölé vagy azok mellé kell telepiteni.Természetesen tudom(sejtem),hogy 9.1-es kierjesztéssel jelenleg kevés inkább zéró tartalom érhető el jelenleg. -
törölt tag
válasz
jones965 #12712 üzenetére
A hangtér szélesités a Wide-sugárzókkal a Pioneer sajátsága egyedül ha jól tudom. De a Wide sugárzók akkor is csak un.effekt-sugárzók lesznek,tehát ritkán jut rájuk nagy teljesitmény. Normálisan a 9.1 -Dolby Pro Logic llz- lényege hogy a frontoknak magassági kiterjesztést adjon.Eredeti az alkalmazásában(mint DPLllz) nem fogja kiszélesiteni a hangteret,csak növeli a mélység(illetve a magasság)érzetet,mivel a magasságot nehezebb visszaadni mint a mélységet -a mélységvisssszaadás aránylag megoldott..
De te ha mást tudsz,oszd meg velünk légyszi. -
törölt tag
válasz
modflow #12691 üzenetére
Jó lett! Le a kalappal előtted!Elég lesz. És a vezetékezés se gond így.Valamiért az utolsó képet nem nyitja meg nekem,de látom a végeredményt.Üvegajtót le kell venni,főleg ha huzamosabb ideig használod.
Nem hiszem,hogy problémás lenne a felső köz.Az a kb.fél centi elég.Csak azt nem tudom,felülröl szivja a levegőt vagy oldalról a ventillátora. mert ha felülröl akkor melegedni fog. De nem lesz nagyobb gond,mivel körbe is levegőzik és nem ad akkora meleget mint a jóval nagyobb áramot felvevő erőlködő. -
törölt tag
válasz
katalin_anna #12635 üzenetére
Szia! Én ezt a rotelt ajánlon figyelmedbe ezzel a hangfallal. Ugyan a kettőt nem egyben hallottam de a Rotel ezzel a hangfallal és egy nagyon drága Piuoneer DVD játszóval gyönyörüen szolt(egy idösebb ismerősőm használja).Csak azért a KEF-et ajánlom mellé mert nem szereted a formatervezetet,márpedig s B&W nagyon "olyannak hat".A KEF- pedig jazz zeneszerető ismerős használta Audiolab erősitővel.
De azért hallgasd meg ha lehet,mivel(mint irtam) külön összeállitásban volt.
Sajnos,DVD játszót nem ismerek személyesen ami neked való,és árban is jó lenne. Talán Pioneer,NAD,Rotel. -
törölt tag
válasz
modflow #12678 üzenetére
Szerintem mégiscsak feljebbb kellene mégiscsak furni 5-6 centivel(ezt méni kell a videóhoz) azt a polcot,ahol a kazetták vannak jelenleg,annyira hogy beférjen a videó,és még fölötte elég kb.2 centi.És akkor tényleg nem kellene félni még több órahosszai terheléstől sem.Habár ha tulmelegszik,ugyis lekapcsol a védelme de ugye épp egy háborús jelenet kellős közepén enyhén bosszantó tud lenni...
Én a legalsó részből-tehát a talptól,a legalsó polctól kezdődően- kb 8x25 centit vágnék ki középre helyezve,hogy még szemből is teljesen takarja az erősitő. Tehát akkorát,amekkorát még fentről és oldalról se lehessen látni az erősitőtől mivel az takarja. És ott kijöhetnek a vezetékek. -
törölt tag
válasz
Gabor970 #12668 üzenetére
Igen HDMI passtrougth a neve,egyes alapkategóriájú erősitők (Pl onkyo307,stb) jellemzői.A Denon 1610 már nem olyan,leirásból ugy vettem ki,leszedi.De azért nézd meg Itt te is,mert az én angoltudásom nem elég rá
Létezik olyan erősitő (Onkyo 508-tól felfelé,egy leirásban láttam,de erről kérdezz új Onkyo tulajokat,vannak egypáran) amelyek kikapcsolt állapotban is elküldik a HDMI jelet a tévé felé,.És ha 2010-es Samsungod van,ami HDMI 1.4 verziójú-és a leendő erősitőd is olyan-,akkor nem kell optikai a tévédből,HDMI- szól a tévé ahngja(Audio return channel). -
törölt tag
válasz
Gabor970 #12665 üzenetére
Denonnak jobbak a szolgáltatásai marantz minőségileg és árával ugrik a képbe,ezért Denonnak a 1 pont,kivéve ha HDMI-t egyáltalán nem akarsz használni;ugyanis az sincs a Marantzban.Ha nem kell HDMI,és HD támogatás, akkor viszont Marantz
Egyébként tetszik,hogy éppp ezelőtt volt téma a Marantz-Denon pár testvér vagy nem,erre e kettő kell neked.
-
törölt tag
válasz
modflow #12614 üzenetére
Akkkor a 4 "prücköt" még 5 centivel kellene feljebb fúrnod.(kivéve ha Panasonic vagy Sony D osztályú erősitőd van).Asszimetrikusan is jól nézhet ki ha izlésesre csinálod,pl ugyanannyi a készülékek feletti szabad hely,p.lerösitő 17 cm.magas,13 centi felette,mig felette a lejátszók pl 5 centi magas 13 centi hellyel. A hátlapot ugy is ki lehet hogy kissebb legyen a magassága az erösitönél igy gyakorlatilag felülrül nem is látszik,Nálam pl csináltam a lejátszó mögött,erösitö fölött és mögöttt(az nem is látszik) és az alsó polcba is egymás mellé egyenlő távolságra 3 db 12 cm-es kört és izlésesre sikeredett, kérdezték is hogy hol kapható ilyen...
Centert teheted polcra a tévé fölé betiplizve a polcot.Mögé nem jó. -
törölt tag
válasz
ricsik #12606 üzenetére
Végülis igen,hangzásra nincs avagy esetleg nagyon kis különbségek vannak ebben a kategóriában és egy kategórián belül.Hangszóróval kell jobban összepárositani hangzásban. De ami még számit,az a "tudás" és a csatlakozók száma,minősége(aranyozott,ha van és ne csiptetöst).
-
törölt tag
válasz
jones965 #12600 üzenetére
5.1.vs7.1: Blu-Ray lejátszó mellé nem is kérdés,7.1 kell.Ha van helyed,és lehetőséged, és nincs még BD játszód,akkor is,ha teheted 7.1-et épits ki magadnak.Ha jól beállitod akkor sokkal jobb hangzásod lesz 7.1 ben olyan filmeknél amelyeken vmilyen 6.1 v.7.1 kodek van.Később bármikor vehetsz ha akarsz BD játszót,vagy médialejátszót is,amelyekhez jól jön a "plusz 2 hangfal".
Amiben még jobb a 920 a csatlakozókon és a 7.1-en kívűl:
-Jobb MCAAC:
-PQLS,ami javitja a CD lemezek és az mp3-ak hangzását,
-Grafikus menü,
-Ipod,iphone kezelése7.1 miatt is,és az első kettő miatt is én a 920-ra szavazok.
Ha viszont maradnál a DVD mellett,és elég az 5.1,pl helyhiány vagy anyagiak miatt akkor jól jársz az 520-al is.Örömmel látom
ecskemét környéki lehetsz.Én is az linkeken említett helyre szoktam járni vásárolni.
-
törölt tag
válasz
ricsik #12594 üzenetére
Thuglife leirta a lényeget előttem. Itt tényleg szimpátia és a csatlakozókinálat kell hogy döntsön.H/K kizárt,pedig nagyon jó minőségű lenne,ha lenne benne HD,Yamaha,Pioneer filmre jobb(elméletileg)de egyiket se zárom ki a sorból,ha a másik2 nem jönne be.Én a Denont próbálnám ki először,utána Onkyo.(igaz,én is Onkyo-párti vok,de hallottam Denont Dalival szólni-igaz,mind2 készülék más tipusú volt a teáltalad leirtaktól-és nekem tetszett).
-
törölt tag
válasz
Yamaha R1 #12592 üzenetére
Nem károsithatta.Mindegyik jelenlegi erősitő simán kiszolgálja a 4 ohmost is.Ha tulhajtják,azt hamar észreveheted-közepes hangerőn- jelentkező recsegésről(nem képes követni a lengőtekercs az áramot).
Még annyit hozzátennék:nagy hangerőn(közepesnél jobban felvive) ha rezonanciát tapasztalnál a hangszóróból,(nem torzitás,hanem recsegés-szerű,jól kihallható hangot vagy un.kopogást) akkor a membrán,vagy a lengőtekercs a végét járja.Ha kevés mélyet találnál benne,erösen sziszeg és a membrán jó,nincs körben belül kiszakadozva,akkor kondi hiba.Többit tudod,már leirták elöttem.De ezek a hibák ritkák,mert aránylag a hagnszórók hosszú életűek. -
törölt tag
válasz
modflow #12583 üzenetére
És nem lehet az alsó polcot lejjebb,a felette levőt pedig feljebb rakni? Dvd játszónak vagy ps-nek pl nem kell nagy hely, azoknak elég a 2 centi.Vagy ha kivehető a polcrész, veszel 4 db fémcsapolást és furógéppel vagy asztalos/ezermester haverral megvan az egész kb.10 perc alatt. 2 cm. nagyon kevés,megsütöd vele az erősitőt.Hátulját nem muszáj levenni hanem falfuróval tudsz 10-15 cm. lyukakat késziteni legalább 3-4-et vagy inkább dekopirfürésszel levágni belőle egy nagyobb téglalapot(előtte kell belefúrni lyukat,ugy tudod elkezdeni),ami még jól is jöhet,mert sokkal könyebb bevezetékezni hátulról
-
törölt tag
válasz
Antonio #12566 üzenetére
Igen,jól értetted.Az erősitőbe küldve 1080p-vé alakitja.És valóban az erősitőbe kell bekötni a videójelet is,onnan mehet a tv/projektor felé.Ez pl 10 méterrre levő projektornál,vagy falra szerelt tévénél hatalmas előnyt jelent.Nem kell minden készüléktől külön 5-10 m. kábel/leszerelni...,És új lejátszót is egyszerűbb bekötni oda.Tehát nem kvázi,hanem tényleges 1080p lesz,de a minősége nem éri el a Blu-ray-re felvett eredeti 1080p-s anyagot.És tudják/tudhatják a lejátszók is. De a drágább komponensekbe jobb minőségű,pl. Anchor-Bay, Faroudja,stb... skálázókat épitenek be.
-
törölt tag
válasz
Antonio #12563 üzenetére
Igen.Ugyanis kép és CEC információt is továbbit a HDMI. És az az erősitő,aminél ezt olvastad-és sok másik is-, képesd más HDMI és/vagy analóg(kompozit,S-videó, vagy komponens) forrásokból érkező jelet 1080p jelforrássá alakítani és azt HDMI-n keresztül továbbitja a megjelenítő felé.Ezért is AV erősítő a nevük.
Természetesen a lapostévék legtöbbje is tudja ezt,így azt a módszert kell választani,amelyikkel jobb képet érsz el. -
törölt tag
válasz
nyunyu #12558 üzenetére
Ezt vedd a másik helyett mert amazon nem láttam HDMI-t,sorry,kimaradt.és ez is jó.
Az Onkyora rátérve: lehet hogy át kel(lene)nevezni a digitális bemeneteket.Persze van amelyikeket nem lehet,pl DVD,BD. És lehet a 474-eden csak az egyiket lehet átnevezni méghozzá emlékezetem szerint a koaxiált-legalábbis az én régi gépemen(mert én is ezen(vagy 343? régen volt már..) Onkyón kezdtem anno).Képernyőmenüröl ment csak az átnevezés. -
törölt tag
válasz
nyunyu #12553 üzenetére
Mindegyik kezel 6 ohmost. És távirányitani is mindet lehet.Ez a legolcsóbb aminek 2 koax bemenete van
-
törölt tag
Nagyjából passszolnak számszakilag. De a meghallgatás fontos a te esetedben,mivel erősebbnek vélem az Onkyót a hangfalaidnál. Mindenképp hallgasd meg szerintem vásárlás előtt együtt a kettőt sztereóban,zenei,folyamatos forrásról,pl rádió,és ha már közepes hangerőn torzit,inkább válassz erősebbet.
De ez csak az én szerény éleményem. -
törölt tag
Szívesen.
Ja,adós maradtam vele; RIAA korrekció: Ez egy olyan áramköri kapcsolás,ahol a lemezjátszó karakterisztikáját javítják.A mélyhangok szintjét a hanglemezeken lejjebb vitték,mert dinamikailag nem fért volna a lemezjátszóra,és a magasabb hangokat pedig feljebb vették,mert elvesztek volna magában a lemeznek a zajában. Ezt hivatott hangzásilag javitani az RIAA korrektor.Én régen,ha jól emlékszem már 70 évek végén találkoztam vele. -
törölt tag
Felvilágositásként: Phono: analóg lemezjátszó angol nevéből eredő lemezjátszó bemenet ami abban különbözik a többitől hogy sokkal kisseb feszültsége van és esetleg RIAA korrekcióra szorul. tehát nem szólalna meg rajta az erősitő,csak nagyon halkan,kb tizedannyira.
.S-videó tehát az az általad ajánlott erösitőn nincs,így az nem igazán megfelelő. S-videólejátszókon vezették be,jobb,mint a kompozit,de azokon nincs komponens. -
törölt tag
válasz
bozont #12500 üzenetére
Nos a legolcsóbbak: az Onkyo 307,Pioneer VSX519,818,Yamaha RXV 365,Sony STR-DH 500.
Ezeknek van legalább 2 optikai és 1 koax csatlakozójuk,és az árba is beleférnek.
"bár ha jól tudom optikai kimenet mellett mindegy miből jön a hang"
Majdnem.. Mehet nálad optikai és koaxról.Elméletileg mehetne HDMI-ről is,ami a felsoroltaknál nem játszik,mivel majdnem mindegyik, ha van HDMI,az passtrougth.(Kivéve1-2 model,mondjuk Pio818)És mehetne 5.1 analógról de az sincs egyikben sem. Sztereó RCA-ról is mehetne,de onnan meg nem kapod meg a kivánt térhatást. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
SomethinWild #12492 üzenetére
Az csak vonali kimenet,mindenképp kell rá erősítő!
-
törölt tag
válasz
Mikee868 #12486 üzenetére
Igen,megegyezik vele.lásd 1. hozzászólást,annak is az audioformátumokkal foglalkozó részét.De olvasd azért végig.Optikai kábel átviszi az AC3-at..És mindegyik házimozi erősitő megbirkózik vele,a régiek is.A legtöbb kodeket a THX logóval ellátott és HD képes(DD Plus,Dolby TrueHD,DTS MA,DTS High resolutiont magában foglaló)erősitők tudják ugy kb.150-től felfelé van az áruk .Mégis mennyit szánsz rá?,Milyen hangfalakra és mennyi zene/film arány?Ezek fontosabb kérdések,mint a legtöbb kodek.Sztem.
-
törölt tag
Azért egy 4k-s digitális 3D-ready vetítővel ellátott, THX Ultra2 rendszerrel, zeneileg is kiváló elő-és végerősitővel és referencia hangfalakkal ellátott rendszerrel márkafüggetlenül -ugyancsak THX Ultra2- és a MÜPA előadótermével kiegyeznék,nem is kellene jobb.
Tudom,Te kapásból mondanál jobbat.Pl.Stanford egyetem hangtechnikai laboratóriuma,ahol dollármilliókat érő hangtachnika van. -
törölt tag
válasz
dabadab #11713 üzenetére
Látom,nem egy nyomon járunk....
Létezik DTS 2.0 is,nem kell 5.1nek lennie,lemezen s találkoztam vele már.Samsung is azt licenszeli.Az erösitőd nem csak a DTS 5.1-et hanem a DTS 2.0 és a DTS-ES bármelyik formátumát,és a 96/24-et is DTS-nek jelzi,mivelhogy az.(Neo:6-ot vegyük ki.)
Én a vonali aux kimenetre gondoltam.Az sosem lehet DTS,még DD sem,eleve analóg,csak hangkimenet,frekvencia,amit erösiteni kell,nem dekódolni.És hallgatható akár pl.mini hifi rendszeren is. De amire gondoltam a bejövő DTS- kódólt hang meghallgatható a hangszórókon és megjelenik(het) az audio out kimeneten.(Mintha lett volna róla szó a forumon és emlékezetem szerint irta vki,hogy hallható a vonali kimeneten.De ebben nem vagyok biztos,meg kellene keresnem.) -
törölt tag
válasz
dabadab #11710 üzenetére
Azt hogy használ-e vagy nem használ dekodolás,kódolás folyamatot,vagy csak átkódolja/keveri azt nem tudom megmondani.Lényeg: (a Samu tévé manuáljábol igy vettem ki) hogy a digitális bemeneteken bejövő DTS hangot 2.0ra lekeveri,és úgy továbbitja, csak USB-ről továbbitja 5.1-ben. és a samunál már előfordulhat sztem,hogy analóg kimeneten is megjelenik a DTS.
-
törölt tag
válasz
BLiNk3r #11701 üzenetére
Igen,ilyenre.
dabadab: Az Uj samsungok igaz hogy tudnak DTS-t,de digitális bemenetről lekeverik 2.0-ra,ahogy KTTech irja.,Csak USB-ről engedik az 5.1-et.Épp a PCM-re lekeveréséhez kellene az decoder.Ami DTS-ben nem engedélyezett,tehát nincs analóg kimenet pl. a DVD játszókon sem DTS sávról -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szeker #11542 üzenetére
Onkyo TX-SR307. Visszaolvasva rájössz.
eviktor:Van az Onkyoban is,ha jól emlékszem ilyen szolgáltatás,de csak a 607-től és a 608-tol felfelé. Intellivolume a neve a szolgáltatásnak.És ha jól tudom,ez a feature azért is felel,hogy a különböző bemenetek azonos szinten szólaljanak meg. -
törölt tag
Tehát azt irod nem hozzza az árának megfelelő minőséget, Mondjuk enyhén sejtettem,bár jobbat vártam. Én inkább a közép és a felső-kőzép kategóriát favorizálom náluk.(608-1008 sorozat) Igaz,itt mindenki a 308-ra utazik.
Abban a kategóriában Rotelt vennék,vagy Pioneer susano-t,"esetleg " a Denon párost.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Frenk TR #11428 üzenetére
A hangkártyákat nem ismerem,de mindenképp digitálisan kösd össze az erősitővel.Ha mindenképp Sony,akkor olyat válassz,ami nem csak passtrougth,hanem le is veszi a jelet a HDMI-ről,pl STR-DG720-820 vagy dh- 800 vagy jobb,-tehát ne add alább,kell a 720
- és DA sorozatbol válassz,ha telik rá,mivel nem irtál keretet.Ha nem Sony,akkor Onkyo 508,Denon 1611 vagy jobbak.Hangszórót sztem halgatva vedd meg hozzá,mélynyomót is vegyél.Sonyt eddig csak Mordaunt Shorttal(mezzo azthiszem,nem emlékszem a tipusra) hallottam,illett hozzá,szépen,tágasan szólt,merem ajánlani.
-
törölt tag
válasz
hattorihanzo #11426 üzenetére
Igazad van:találkoztam ilyennel.Nekem sincs semmi baj a választásával,ha neki jó,nekem annyira mindegy.... nem én hallgatom,nem én használom.... Csak senkinek nem ajánlom a 10% THD és a még rosszabb jel-zaj viszony miatt. Csak arra voltam kiváncsi, hogy hallgatott-e mást is?De ha jobbra vette az Onkyónál,Denonnál,nincs mit hozzászoljak,vegye azt.Az már más kérdés,hogy hogy vannak beállitva az ö cuccai,és a hallgatott erösitőket álitgathatta-e magának.
-
törölt tag
válasz
szeker #11410 üzenetére
Nos,én se beszéllek rá többszázezres erösitőre,de azért kérdezem:van viszonyitási alapod? Hallgattál mást is mint JVC-t és videotont??50-55-ért is kapsz tisztességes belépő szintűt,Denont,Onkyot,Piot.70-80ért már egészen jó erősitők vannak,újak,használtak vegyesen. És ha lehet,ne a 100 wattal gyere,mert 5 hangfalra nem is adja le,és vannak ennél erősebbek is,hanem a minőségére és a csatlakoztathatóságára is légy tekintettel.Nem attól középkategóriás, hogy 100 wattos.Sőt lehet azért tilt éppen le,mert tul van terhelve a 80 wattal.
Aktív témák
Hirdetés
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest