Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
válasz
Mr.Rain #17537 üzenetére
Egy 25e Ft-os "Géniusz" soha az életben nem lesz alkalmas megszólaltatni a HD hangokat! HD hangok csak HDMI-n keresztül "nyerhetők ki" arról nem is beszélve, hogy kb a tízszeresét kellene költened csak hangdobozokra, hogy észre is vedd a különbséget egy DD, DTS vagy TrueHD között!
-
Thuglife
senior tag
válasz
KTTech #17518 üzenetére
Ahogy láthatod, nekem is az a szettem van amin Te is gondolkozol és tudom mondani h ár/érték arányban szerintem a legjobb! Legalábbis vétel előtt én is a Varduson gondolkodtam,meg is hallgattam de nem bántam meg, hogy ezt választottam! A KEF C4-es sub pedig nagyon jól kiegészíti a Mission szettet. Nekem még zenére is bevállt. És szerintem is az Onkyo TXSR608-as mellett maradj...
-
Thuglife
senior tag
válasz
v.attis #17037 üzenetére
Ugye a 1611-es már HD képes, tehát vmin spórolni kellett, hogy mégis olcsóbb legyen mint az eggyel nagyobb kategóriás de nem HD képes 1910-es! És sokan mondják is hogy érdemesebb picit régebbi évjáratot választani mint a legújabb csilivili tudású belépő kategóriásat! Szerintem nem jársz rosszul a 1910-es Denon-nal (bár a távírányitóját meg kell szokni mert két oldalas), és mondom ezt annak ellenére h Onkyo fan vagyok
kimi02: Ezen a Pio-n elgondolkodtam, csak olyan mély, hogy nem férne be az állványba
464 mm a mélysége te jóóóó ég!!!
-
Thuglife
senior tag
válasz
csemberlen #16711 üzenetére
Nekem az 506-os van és nem ismeri még a TrueHD-t, de nincs is egyelőre szükségem rá!
-
Thuglife
senior tag
válasz
v.attis #16698 üzenetére
Nekem 3,5*5 m-es szobában van a Mission szett, és hidd el még sok is ekkora szobába! Jó az érzékenysége és 200w-ig ráköthetsz bármilyen erősítőt! Én 40-es hangerő felett még nem hallgattam mert az már bulira is elég (75 a max az Onkyo-n). A négy álló hangszóró meg tényleg nem éri meg... zenét sztereóban, koncertet 5.1ben hallgatunk, effektekre meg bőven elég a kicsi surround ekkora szobában!
-
Thuglife
senior tag
Picit átrendeztem a rendszerem, de csak annyival h befelé fordítottam az álló frontokat és kicsit előrébb húztam a sub-ot hozzám. Megcsináltam az Audyssey-t, 120Hz-re és Large-ra állította a frontokat
Ez a kettő így hogy fér össze?! Futtassam le többször? Subnál mindent maxra tekertem, vágást, hangerőt!
Egyértelmű, hogy utána 80Hz-re állítottam át, de vmi nagyon nem lehet akkor rendben a szobában
-
Thuglife
senior tag
válasz
bela7562 #16300 üzenetére
Ahogy említettem és látod is nekem ez a Mission szettem van és hidd el nem kell fél év után a darabjait összeszedni. Már egy éves és új állapotban vannak, sehol egy karc rajtuk. Igaz nem is virágállványnak használom. Egyetlen hátulütője h az eleje műanyag az hogy ha nagy a hőingadozás a szobában, akkor néha "pattog" a műanyag és MDF találkozásánál..
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #16215 üzenetére
Szerintem semmi, de egy kicsit eltúlzottnak érzem az árát...
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #16068 üzenetére
Ez már az "igen fasza" kategória
-
Thuglife
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, főleg a jobban hozzáértőkhöz, hogy szerintetek mi az a határ hangfalszettben és erősíítőben amit még érdemes kifizetni annak érdekében, hogy tisztán hallható változás legyen filmek és zene terén is? Fontos megjegyeznem, hogy nem hallgatok komoly zenét, ezért vagyok kiváncsi h Hiphop, modern RnB és disco zenékre érdemes-e 2-300ezres hangfalszettet venni! Már évek óta fórumtag vagyok, sok mindent tudok a házimoziról és egyelőre meg vagyok elégedve a Mission MV8 szettemmel, de később szeretném továbbfejleszteni... ezért gondolkoztam el, hogy meddig érdemes "elszállni" árban ilyen kevésbé "finom" zenénél! Köszi ha segítetek
-
Thuglife
senior tag
válasz
csemberlen #15399 üzenetére
Ezt a szettet én teljes megelégedettséggel használom! Alap rendszer de ár/értékben verhetetlen!
-
-
Thuglife
senior tag
Azért így losslessben Caramel Lélekdonor albuma eléggé odab@sz... még az alap Mission MV8 szettemen is! Na ez nagyon OFF volt, sorry
-
Thuglife
senior tag
Igen BBéci ez igaz, csak sajnos nem én vettem át azt a hatalmas pakkot (futár hozta Pécsre, én meg melóhelyen dolgoztam) és amúgy is szanaszét volt ragasztva, meg bedobozolva és a papírok meg elvileg mindennek szépen a helyén, a dobozában kell lennie.... na mindegy, késő bánat... Bal@sz voltam..
-
Thuglife
senior tag
Hidd el, nem csak nekem vannak rossz tapasztalataim velük.
Pl mai napig nincs garancia papírom se az erősítőre se a hangsugárzó szettemre! Pedig miután megjött, még hetekig hívtam és emaileztem nekik és mindig azt a választ kaptam, hogy már postára adták! Utána meg már elérni sem tudtam őket... Levélre nem válaszoltak, telefont nem vették fel! Ennyit róluk... Szemét banda, tőlük soha semmit! -
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
válasz
Integra #14858 üzenetére
A szokásos JBL SCS178 mellett most sztem ez a Pioneer 5.0 is elég jó árban van... Max segítesz neki még egy használt erőlködőt (30-40k) beszerezni mellé és máris nedves lesz
-
Thuglife
senior tag
Bogarat ültettetek a fülembe a 606-os Onkyo-val... Aki esetleg hallotta már, érdemes lecserélni az 506-os Onkyot erre? Hangminőségben lenne ugrás? Vagy csak annyival tudna többet, hogy ismeri a HD hangokat és faroudja chip van benne...
-
Thuglife
senior tag
válasz
Levin01 #14341 üzenetére
Ha picit visszolvasnál láthatnád h ennyi pénzért a Wharfedale helyett a Mission MV Cinema Pack-ot ajánlja több fórumtárs is (saját tapasztalat alapján is)
Nem rossz belépő az a Pio sem, de van még jó néhány másik márka is ennyi pénzért!
Pl.:Onkyo TX-SR308,vagy Yamaha RX-V367 stb... -
Thuglife
senior tag
válasz
Helmoras #14208 üzenetére
2.1 helyett én (és szerintem sok fórumtárs is) egy jó minőségű sztereó rendszert ajánlok.
Egy sztereó erősítő 50-60k körül már kapható, hozzá egy pár hangfal szintén ennyi ha polcsugárzó, de ha állókat szeretnél az is megáll olyan 80-90ben,
Mennyit szánnál rá? Mekkora szobába lenne? -
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #14056 üzenetére
Akitől vetted a hangdobozokat nem adott hozzá? Mert gyárilag jár a Vardus 400-hoz tüske!
Azért én utánakérdeznék! -
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest