- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
Aktív témák
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #30140 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy inkább hangminőségben mint erőben vannak hiányosságok a belépő AV erősítőknél. Ha csak a sajátomat hozom fel, 480w-os táp van benne és az én 18m2-emre mozin nagy dinamikával szólal meg. Persze zenén nem az igazi, de amíg (így 28 éves fejjel) kielégít a hiphop, RnB mint stílus, nem is akarok befektetni egy Pioneer Susano-ba
Én csak azt mondom, hogy ha vki 10-15 m2-en akar kialakítani egy kis moziszigetet és csak újban gondolkodik, nem kell Denon AVR-4311-re összekuporgatnia....
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #30135 üzenetére
Van akinek fontos, hogy újonnan kerüljön hozzá az erősítő és nem tud magának megengedni 100-150ezreset. És ez is kielégíti minden mozis igényét...
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #30128 üzenetére
Azért ne essünk át a ló túloldalára... ne arról szóljon a fórum, hogy fikázzuk a belépő szintű erősítőket! Van akinek egy bögreszett után maga a Mennyország hangzásban
-
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #29796 üzenetére
Hagyd ki a Goldot, vedd meg egyből a Platinum PL100-ast
-
Thuglife
senior tag
Valaki nem tud eladó Onkyo TX-SR706-ost?
-
Thuglife
senior tag
válasz
s7evcsenko #29738 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy a pécsi Sony centerben a körülmények minden csak nem ideális
Én ott hallgattam meg a Mission subját, és a KEF C4-et is... Igaz így is hallatszott hogy mennyivel szebb a KEF mélye! Arról mondjuk nem beszélek, hogy mindenképp Sony sub-ra akartak rábeszélni
A srác a boltban kb annyira értett a házimozihoz,mint én mérnökként a állattenyésztéshez
Amúgy meg azt vedd ami neked tetszik, ha ez a Jamo, akkor azt! Reméljük szeretik majd egymást a Pio erőlködővel
-
Thuglife
senior tag
válasz
Attila8006 #29710 üzenetére
Sony STR-DE475 Itt jól lehúzták a Sonyt, így ezek után nem kérdés
Viszont a helyedben nézelődnék még itt és ittis! -
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #29677 üzenetére
Hát nem tudom.. Nekem jobban tetszik a hangja az MV8-as Mission-nek, mint a Vardus 300-nak. De persze lehet csak nem annyira kifinomult a hallásom
A hiphop-hoz meg amúgy sem kell Revel Concerta
-
Thuglife
senior tag
válasz
s7evcsenko #29669 üzenetére
Én is ezt a Mission szettet használom már lassan két éve teljes megelégedettséggel... Nem egy "hájend", de az árát nagyon megéri! Viszont a sub tényleg nem egy nagy eresztés, nem éri meg az 50K-t sem, nagyon kopogós a hangja! Válassz vagy KEF C4-et vagy Polk PSW-110-et mellé!
-
Thuglife
senior tag
-
Thuglife
senior tag
A Roth Audio OLI hangdoboz sorozatáról tudunk vmi érdemlegeset? Nagyon jó árban vannak most a kifutó darabok
-
Thuglife
senior tag
válasz
#09634560 #29116 üzenetére
Esetleg még olcsó kategória ez a Mordaunt Short 5.1 de ez nem álló frontokkal és ez is már 100e...
-
Thuglife
senior tag
válasz
kokoistvan #28965 üzenetére
Ahogy itt a fórumon sokszor beszéltük, érdemes használtan szert tenni magasabb kategóriájú erősítőre... 130e-ért már igazán jó alig pár éves közép-felsőközép kategóriájút kaphatsz! Annyit még árulj el, hogy mekkora szobában lesz, milyen hangdobozokhoz és milyen modernkori feature-ökre van szükséged (1.3 v. 1.4HDMI stb.).
Amúgy ha újat szeretnél venni akkor én spec. vmi leárazott kifutó típust néznék... pl. Onkyo TX-SR608 (115e), H/K AVR-255 & Denon AVR-1911(130e) -
Thuglife
senior tag
"Denonék" sok újat nem hoznak a belépő kategóriában....
Denon 1312 & 1612 -
Thuglife
senior tag
Szerintetek megér 85e Ft-ot egy Onkyo TX-SR606-os?
-
Thuglife
senior tag
válasz
laca71 #26588 üzenetére
Lehet találni azért...
pl ezt: JBL SCS 178 -
Thuglife
senior tag
válasz
papptibor76 #26062 üzenetére
Onkyo HT-S3305
Igaz ez egy "bögreszett" de az erősítő rendelkezik előerősített mély kimenettel.
-
Thuglife
senior tag
válasz
Anonymus23 #25490 üzenetére
Mennyiért kapnád ezt a Tannoy szettet? Mert sok jót nem nézek ki belőlük.... Újonnan 80-85k körül lehet kapni, és ennyi pénzért már inkább a JBL SCS178 vagy ugye az eddig is ajánlott Onkyo egybeszettek (ht-s3305,ht-s5305)
-
Thuglife
senior tag
válasz
bajnokpityu #25360 üzenetére
Nem beleszólni szeretnék, de a DALI C6 magasabb árkategóriájú, mint a KEF C7 és még az sem alkalmas komolyzenére akkor a KEF még annyira sem... Szerény véleményem szerint persze..
Na közben BBéci megválaszolta
-
Thuglife
senior tag
válasz
Ati 666 #24345 üzenetére
Ne haragudj, de ez így elég elfogult volt... a Yamahád, ahogy az én Onkyo-m is belépő kategóriás, ezért inkább mozira mint komoly, minőségibb zenére felel meg! Yamaha is ugyanúgy gyengén teljesít pl jazz és komoly zenén....
"...ha igazán minőséget akarsz hallgatni és még belefér a keretbe ,akkor a Yamaha-t vedd..."
Ugye nem a Yamaha-nak dolgozol itthon?Kicsit olyan mintha a többi nagyobb márkát lenéznéd és egy Onkyo az kommersz ahhoz képest....
-
Thuglife
senior tag
válasz
Sanya46 #24336 üzenetére
Igaz a Yamaháról nem tudok véleményt mondani, de nekem is ugyanez az Onkyo-m van és teljes elégedettséggel használom lassan két éve! Nagyon nagy erő van benne, mozira nekem abszolút megfelel, igaz a HD szabványokat nem ismeri de addig nem is érdekel amíg max DTS-es filmjeim vannak! Nekem zenére is bevállt, igaz nem hallgatok jazzt és komoly zenét, azokon a műfajokon elvérezne, ezt tudja mindenki...
Szóval 1 pont az Onkyo mellett -
Thuglife
senior tag
válasz
R1per2 #24295 üzenetére
Legolcsóbb, már elfogadható szintnek számító hangdoboz szettnek a JBL SCS 178-at szoktuk itt a fórumban ajánlani! Ehhez ha egy pár éves belépő kategóriás AV erősítőt csatlakoztatsz, akkor megáll az egész 100k-ból!
-
Thuglife
senior tag
válasz
anti22 #24282 üzenetére
Ezt azért nézd meg mindenképp, nem járnál rosszul vele:
Onkyo TX-SR307 -
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #24080 üzenetére
Nem akarok kötekedni de neked az Ikon sem tetszett
-
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #24076 üzenetére
Azt ugye tudod h ár/érték arányban pont h a Mission az egyik legkiemelkedőbb.... Pl Mission MX-1 jóval többet ér mint amennyibe kerül...
-
Thuglife
senior tag
Ha tehetitek, nézzétek & hallgassátok meg Leona Lewis - Labyrinth Tour (2010) koncertfelvételét! Rám ilyen hatással talán csak Beyonce Experience turnéja vagy Celine Dion las vegasi koncertje volt.... Respect to the Divas!
-
Thuglife
senior tag
Már meglenne az összeg álmaim Focal Chorus szettjére.... már csak nagyobb hely kéne
-
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #23116 üzenetére
Ő BBéci, hadd ne kelljen bemutatni
Egy 250-300ezres AV erősítő már vállalható sztereóban is, hidd el -
Thuglife
senior tag
A H/K AVR255 nagyon megérné 70e Ft-ért de azért legyél elővígyázatos, nézd meg h karcos e, és kapcsold be! Na meg mindenképp kérj egy jó távirányítót hozzá!
A hangdoboz szett hozzá nem egy nagy eresztés, mozira még csak-csak, zenére nem igazán jó! A Jamo-ról meg mindenki le fog beszélni a topikban... Nem egy komoly cég hangdobozok terén... -
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #22101 üzenetére
JBL ES90 már jó zúzásra... 20as tányérokkal...
-
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #22015 üzenetére
Nem polc kérdés, de gondoltam ajánlok még egy polcsugárzót, szerintem érdemes lenne megnézned ha már a KEF Q árában nézelődsz. Persze, még csak elméleti szinten....
Szóval Focal Chorus 706V!Ha tehetném én most erre ruháznék be, vagy az álló testvérére...
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21833 üzenetére
Hello!
1. magát a hangszórót védő szövetet le lehet venni, de minek akarod leszedni a műanyagot az elejéről??? Tönkre akarod tenni a dobozt?
2. szerintem ne kapcsold be a Double Bass-t, azt álló dobozok esetén érdemesebb ill. 16 cm feletti membránoknál.
3. Amiről te beszélsz (3000Hz) az a hangsugárzó keresztváltójának értéke, ott vágja le a mélyeket/magasokat. A 307-es Onkyo-nak van Audyssey kalibráló rendszere, bízd arra a beállításokat. Kb. 100 Hz-re fogja belőni... -
Thuglife
senior tag
válasz
fatallerror #21729 üzenetére
Még munkád sincs de már elköltöttél 700ezret fejben házimozira?
-
Thuglife
senior tag
Csak épp a házimozi oldalát olvasgattam és ott bukkantam rá erre a JAMO tesztre...
[link]Ezek után hogy higyjek bármilyen tesztnek is... egy alap Jamo szettet dícsérnek
-
Thuglife
senior tag
válasz
Johnny1982 #21556 üzenetére
"dzsamó"-t és a "vödörfedél"-t felejtsd el szerintem! A JBL-ek és a POLK más kategória, azok közül egyikkel sem jársz rosszul szvsz.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21552 üzenetére
Ok, MX1-el tuti nem fogsz rosszul járni! És mivel új darabról van szó ezért még később is piacon lesz, így ki tudod egészíteni 5.0-ra!
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21549 üzenetére
Még mindig nem írtad le mennyi lenne a keret
Így hogyan segítsek? Ott van pl a Mission Cinema Pack, én is azt használom megelégedéssel és az 5.0 csak 89900 Ft.
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21545 üzenetére
Álló frontokat nem szeretnél vagy pénz nem lenne rá? Mekkora a keret? Amúgy 15 m2-re ez így elég lenne...
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21543 üzenetére
Mekkora szobába lesz? Ha nem egy "csarnokba" akkor vegyél 2 párt ebből meg a hozzáillő MX centert! Sztem nagyon nem csalódnál benne, egy sub még úgyis kell mellé! Mondjuk egy KEF C4
-
Thuglife
senior tag
válasz
bittehilfmir #21540 üzenetére
Én ezt venném a helyedben.... nagyon dícsérik!! Best buy a kategóriában!
-
Thuglife
senior tag
válasz
python1 #21465 üzenetére
Ezt nézted? Denon AVR-3806
-
Thuglife
senior tag
Minden fórumlakónak békés, boldog és meghitt Karácsonyt kívánok!
-
Thuglife
senior tag
válasz
kisbuba #19302 üzenetére
Hello!
Igazából csak a KEF-ről tudok nyilatkozni, mert nem hallottam a Polk-ot. Én is 18 m2-es szobában használom, és bőven elegendő oda, még sok is! Felénél jobban nem volt feltekerve a hangereje. Több sub-ot is meghallgattam ebben az árkategóriában de a legtöbbnek kopogós volt a mélye ha kapott egy nagy "hangerőlöketet". Igaz ennek csak 20cm-es a membránja de elég mélyre le tud menni. Semmi zúgás, membránzörej vagy táp rezonancia nem volt, remélem nem is lesz.
A hátuljáról nem tudok most képet küldeni mert munkahelyen vagyok, de egy sima monó RCA kábel kell az erősítővel való összekötéséhez. Van még egy fázis kapcsoló, hangerő és frekivágás tekerő.
Igazából azt nem figyeltem, hogy mennyi idő alatt járatódott be. Már az elején is nagyon jó mélye volt, és ez idővel egyre finomabbá vált. -
Thuglife
senior tag
válasz
Gál István #19021 üzenetére
Ha az erősítő leveszi a hangot a HDMI-ről akkor BluRay -> erősítő -> TV
Ha nem veszi le akkor: BluRay-ből optikai az erősítőbe, HDMI a TV-be
-
Thuglife
senior tag
válasz
Illusion1010 #18427 üzenetére
Ha a zene nem fontos és csak filmre ill. játékra használnád akkor ebből a pénzből a JBL szettet venném és vagy a Pio vagy az Onkyo erősítőt! Ár/értékben ez a legjobb SZVSZ!!
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest