- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen...
Csak annál meg meg van az, hogyhát mindenképp valahogy felkéne menni érte pöstre. De mondjuk ez már nézőpont kérdése.
Most még ahogy méricskéltem is, marad a "kocka" forma, ha venni kell ládát, mert emez mégsem férne..
Az a CAV is csinos, amit a kolléga linkelt visszább, arról van valakinek véleménye, tapasztalata?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #40349 üzenetére
Megkoszontem magamnak is... Lehet mondani barmit attol mar jobb nem lesz.
Mindegy ez hvan.. Az egesz szobarendezesem el van atkozva. Volt meg mas is korabban... Mindegy. Rohogni mar nem vagyok kepes rajta...Ettol meg a kerdesem all.. Ha lenne par javaslat at megkoszonem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés...
15-20k között tudnátok-e javasolni használt subládát?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dorian #40344 üzenetére
Spontán úgy, hogy nem volt kikapcsolva az erősítő... Át akartam pakolni a 2 frontot, megfordítani, nehogy ahogy a macsek itt csúszkál a parkettán, kiüsse a mélyet, kikötöttem a kábelt, kipottyant a kezemből, valszeg lehet, hogy pont rá az RCA csatira.. Vagy nem tudom hova, de a lényeg, hogy szagos...
Tudom, ügyesvoltam, Magam is belátom... Mérges is vagyok nem kicsit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azthiszem, hogy sikerült szétlőnöm a sub erősítőmet... A denon az lezárt, villogott a piros karika, de a sub erősítőm ha megy, akkor a mély csak búg.. Kihajtottam a csavarokat, fasza amperszag jön belőle.. Ügyesvoltam...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jamboo529 #40289 üzenetére
A JBL szettet szoktuk ajánlani, az elég jó választás lehet.
Méret az függ a szoba méretétől is, plusz az adott szobában, hogy tudod elhelyezni a dobozokat. Ma már Én is inkább JBL-t vennék, merthát okosabb lettem, dehát ez van.
Erősítőnél viszont, a HDMI-re nem igaz, hogy szinte minden erősítőn megvan, vagyis lehet megvan, csak hangot nem képes levenni a HDMI-ről.
Erősítőből érdemes lehet pl. avx fórumon szétnézni, lehet, hogy használtan találsz valami jót, ami kicsit jobb kategóriát képvisel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hmmmmm...
Mittaláltam.. Elég jól hangzik, ahogy elnéztem az árakat. Aki keres új cuccot, azoknak szerintem jó vétel lehet.
Szerintetek?Nézegettem az új árakat:
erősítő 90k
dvd 40k
front 60k
háttér 24k
center 30kÁrgép szerinti legolcsóbb árak... Ez együtt 244k...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Vooooa.. Boldogság van. Megtaláltam a frontjaim talpát.
Ahol eredetileg voltak, ott nem fértek el talppal, de majd most...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés az Uraktól.
Ha a fronton csak elől van "szuszogó", akkor azt milyen közel szabad tenni a falhoz? tehát, pl, 5-10 centire rá szabad tenni, vagy ilyenkor sem szabad?
Ehhez kapcsolódva, ezek mögé is van értelme valami féle hangelnyelőt tenni, vagy ilyenkor nem sok értelme lenne?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
truckerboy #40113 üzenetére
Az, hogy mit írnak neten, az egy dolog, ha kicsit logikusan átgondolod, és ránézel a dobozok méretére, rá jösz arra, hogy léynegében hülyeség, ahogy van.. Ezek a szappantartók sosem voltak, és még jó sokáig nem is lesznek...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
truckerboy #40114 üzenetére
Nekiabálj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, lassacskán kész a szobám...
Történt egy kis "baleset" is, de szerencsére túlélte minden, úgy néz ki.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Furcsa.. :\
Vannak itt páran, ha jól emlékszem, akiknek ilyen erősítőjük van, asszemtán cekkk-nek is pl. Ha figyelnek, biztos segítenek.
Én csak olvasgatok, és írnak hozzá ilyet, hogy:
"Wide range of low-frequency crossover points (40Hz, 60Hz, 80Hz, 100Hz, 120Hz and 200Hz) available"
Én meg lassan nekiállok lassan szétpakolni a szobám.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sajna "csak" 7mm-es laminált. Ezt engedte az anyagi. Ezt is főként az asthma miatt akartam, mert kicsit elegem van már a szőnyegből.
A csaphornyos költsége kb. háromszor, vagy akár négyszer ennyibe került volna.
Kérdés, a frontok alá mit érdemes tenni, ha tüském nincs, a gyári leszedhető talp, ami szintén fa volt, az viszont nem tudom, hogy hová lett elpakolva, mert úgy voltam vele, hogy úgy sem fog kelleni, valami viszont kéne.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
torma1981 #39871 üzenetére
Azigen, akkor az kicsit komolyabb.
Itt csak lényegében parkettázás, szoba átrendezéssel egybekötve. Ebbe beletartozik ofkorsz a rendszer is.
Festés már megvolt bő 2 hónapja, akkor már meg volt a parketta is, viszont ismerős csak most jut el ide, hogy lepakolja a parkettát. Ha minden jól megy ~2 nap alatt megleszek/leszünk vele. jos3ph kollégával csináljuk majd a pakolgatást.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Holnaptól szobaszétverős projekt indul...
Parkettázás, átrendezés.. Lesz kupi bőven.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, megvan a haditerv a szoba átrendezésére, így sem lesz a legjobb, de az tuti, hogy jobb lesz mint a mostani..
Ha minden jól megy, akkor 2 hét múlva lesz esedékes.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, hát tényleg teljesen másképp szól az MPC-HC beépített codec-je, mint az AC3 filter... Szóval, aki így mozizik, tehát pc-ről, spdif-en, próbálja ki, szerintem érdemes.
Még a SAL-ból is meglepő hangok jöttek ki, amiket eddig nem hallottam. Bár tudom, ilyenek mindig vannak, és lesznek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
andras511 #39572 üzenetére
Kérdezz rá ps3 topic-ban, hátha ott több információval tudnak szolgálni pontosan, hogy mire is képes a ps3, és mire nem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
eviktor #39564 üzenetére
Én azt mondom amúgy, hogy aki tényleg olcsó, belépő szintű rendszert akar, és nincs több 100k-ja venni rendszert, de nem venne szappantartó szettet, arra jó. Tény, hogy nincs gyönyörű szép hangjuk, dehát na, annyi pénzért ne várjon csodákat az ember, mint amennyiért beszerezhetőek.
Most Én azt mondom, hogy 100k alatt van a rendszer... Annyiből biza használtan nem jött volna ki egy rendesebb rendszer akkoriban, és ahhoz képest nem szól szarul... Viszonyítok jos3ph Mission szettjéhez. Mondjuk nálam az elrendezés is sz@r, ha azt sikerülne megoldani, lehet kicsivel még jobb is lenne, dehát az nem fog megtörténni, mert nem fér.
Szal összességében, lehet fikázni a SAL-t, de inkább egy SAL, mint egy szappantartó műanyag pl. Samsung vagy LG szett.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Zsembi77 #39544 üzenetére
Másnál is van parkettán lefelé szóló Mission sub, és már a tulajdonosa is mondta, hogy inkább venne már előre szóló ládát.
Lényegében ha komolyabban szól, ugrál a parkettán, meghát a szomszédok sem nagyon díjazzák, ha vannak alattad. Lehet kicsit "lágyítani" a hangját, ha raksz alá pl. szőnyeget, de akkor már inkább előreszóló láda.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
johnny82 #39486 üzenetére
Ebből a H/K a legjobb, valszeg.
Viszont igen, a kérdés az, hogy a SAL-hoz nem feltétlen kell(het) a H/K. Ezért is kérdeztem, hogy tervezel-e esetlegesen dobozokat is cserélni.
Én ezért nem is gondolkozom erősítő cserében még, pedig egy 1311-el bőven beérném.
De ha már cserélek, akkor új dobozok is dukálnának hozzá, hiába szinte ugyanaz, mint a 1306.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
johnny82 #39482 üzenetére
AVX-en nézz szét, vagy ha az alsó kategóriával is beéred, akkor 1311 vagy 1312-es Denon már hasonló árban van újan...
Akkor ezek szerint csak erősítőt szeretnél cserélni? Nekem is ilyen családom van, csak Nálam a mély kicsit másképp van megoldva
És én azon gondolkoztam, hogy mindenestől kéne cserélni, ha egyszer cserélek, tehát arra gondoltam, hogy erősítőstől, lehet jobb áron eladhatóak a dobozok is.
Bár gondolom nincs gondod a hangjukkal, Nekem sincs túl sok, csak Nekem jó lenne vmi kisebb is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #39473 üzenetére
Jahogyúgy.
Okozzanak sok boldog percet, órát.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #39470 üzenetére
Höhö...
Csinosak ám.
Hangjuk?
Mondjuk gondolom bejáratósak még, vagy használtan vetted őket?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Doby 88 #39288 üzenetére
Elvileg igen, abból 1 párnak, vagyis szerintem mind2-nek (a középsőt nem értem, de akkor az lehet, hogy out..) bemenetnek kéne lenniük, de ezért mondtam, hogy a 6 dugó lehet 5.1 analóg bemenet is, bár nem úgy néz ki..
Kellene a használati, abból kiderül, hogy melyik micsoda..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #39285 üzenetére
Ha olyan lapja van, mint ami a képen van, akkor ott csak coax van, szal ott nem játszik a digitális kimenet. :\
Van itthon egy hasonló kütyü. Bár nem használom, csak tudom, hogy ott is úgy van, hogy van asszem tán rajta analóg 5.1 bemenet is, plusz sztereóban az RCA-k pl. DVD-hez.
Nameg izé, nem Technics, Hitachi.
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bomber23 #39236 üzenetére
Hát akkor sanszosan elegek lehetnek a kis dobozok is.
Hangfalakból érdemes lenne még a JBL SCS178-ban gondolkozni, ha külön erősítőt veszel, csakhát ezeket már manapság elég nehéz beszerezni, mert "kifutó" termék. Viszont kis szobába elég jó választás lehet.
Azt viszont sajna nem tudom, hogy az Onkyo gyári hangfalszettje, hogy szólhat, de más lehet tudja.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bomber23 #39228 üzenetére
Onkyo HT-S5305 5.1 csatornás házimozi szett:
HT-RT380 rádióerősítő + HTP338 hangsugárzó rendszer aktív mélynyomóval
De:
Onkyo HT-S5405 házimozi szett fekete színben (lejátszó nélkül)
5.1 cs. Házimozi szett: HT-R548 rádióerősítő + HTP-548 5.1 csatornás hangsugárzó rendszer aktív mélynyomóval BL
És ez a kettő ugyan annyiba kerül.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #39218 üzenetére
Ez igaz, bocsi..
Viszont ebből kifolyólag, ezekből a dB értékekből mi szokott lenni az "ideális" vagy ajánlott érték? Ami fölé úgymond nem érdemes menni? Vagy itt is csak fülre kell hagyatkozni, és ahogy megfelel?
Tehát itt arra gondolok pl. hogy több +dB, viszont alacsonyabb állású hangerő, vagy inkább kevesebb +dB, viszont magasabb hangerő.. (remélem kibogarázható, hogy mire gondolok)
(#39220) Sanci38: Na igen, ez az, hogy ténylegesen elhiszik ezeket az értékeket azok, akik nem értenek hozzá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
robi0604 #39171 üzenetére
Én éppenséggel nem pont a rock, és egyéb hasonló zene felé vagyok orientált, hanem épp az ellenkező irányba, de ezt is díjazta még akkoriban.. Mondjuk ennek most annyi az előnye, hogyha egyszer alszik, akkor nagyobb hangzavarban is simán alszik, nem ébred fel, és este is simán hallgathatok muzsikát, persze csak halkan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem is az, hogy gond.. csak, kaptam egy javaslatot, hogy az MPC-HC ki tudja küldeni spdif-en a hangot minden további gond nélkül.. Utána google-ztam kicsit, ennek az IEEE float-nak, hogy mi is az pontosan, aztán 1 fórumon írták mások, hogy ac3 filterrel akár 4-5db-vel is halkabb lehet minden...
És saját tapasztalat alapján van benne valami...
(#39167) Patice: Hehe.. Valamit valamiért..
Nekem unokaöcsém szerette a zenét, még amikor tesóm terhes volt vele, bár most is.Bár mint mondtam, hogy ugye az Én motyóm nem túl nagy eresztés, de amikor zenélgettem, és csönd lett, akkor jelezte tesómnak, hogyhát "kéne még".
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van egy javaslatom, esetleg aki PC-ről filmezik, és MPC-HC-t használ, AC3 filterrel, az szokjon le az Ac3 filterről...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István #39158 üzenetére
"Kis" aranyosnak tűnnek.. Gondolom a hangjuk is az.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, beszélgettünk HD-s topic-ban erről az IEEE Float-ról, és valami olyasmire jutottunk, hogy annak valami olyasmi lehet a lényege, hogy mindegy neki, hogy 16, vagy 24bites a hang, talán, bár ez lehet, hogy hülyeség.
(#39155) Gál István: Utódok?
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest