- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
krenkoka #47054 üzenetére
Én úgy tudom ,hogy tilos a magyar szabvány szerint mást is vezetni a villany mellett,de majd a szakemberek megcáfolnak
Raycoon:
Sajnos a denon ilyen,én is csak most szembesültem vele,nekem abszolút nem tetszik,viszont a hangja annál inkább.
Szerencsére ha be van állítva nem nagyon kell turkálni a menüben. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
#09634560 #46793 üzenetére
A kábelezésen már javítottam, eddig sem teszkos volt,de most már proson 2,5mm2 van helyettük.
Aza tapasztalatom a használt cuccokra,hogy ami jó azt nem nagyon adják el vagy ha mégis az új ár alatt picivel, pl fotós cuccok,ez nem tudom hifiben is hasonló e?
Persze vannak alkalmi vételek,ha valaki megszorul. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
#09634560 #46782 üzenetére
Ez igen,hááát,akkor gyűjthetek
Még egy kérdést engedj meg kérlek:
Az erősítő és hangfal uj vagy használtpiaci árát kell nézni?
Ugyanis ez is megtévesztő,ami pár éve még méregdrága volt,az ma már lehet hogy csak harmad annyiba kerül. A hangfalaim nagy része használt,nem vagyok tisztába az uj árával. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
bajnokpityu #46546 üzenetére
Ez kétértelmű, érthetem úgyis hogy a cuccaid összértéke jóval több mint félmillió.
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
Buék minden forumtársamnak
-
Ed Parker
nagyúr
Vásároltam egy blu ray játékost és a használatija azt írja hogy a minőségi muzsikához nem a hdmi az igazi megoldás.
Tudnátok erre valami jobb megoldást?
Mivel kössem össze az erősítővel?
Habár a flac így is elképesztően jól szól. -
Ed Parker
nagyúr
Ismeri valaki ezeket a hangfalakat?
b&w dm 601 s2Érdemes ilyet venni? Jó hangja van?
-
Ed Parker
nagyúr
"Némelyik hangdoboz jelentősen másképp, egyértelműen jobban szól bejáratás után."
Nos ez féligazság,abban egyetértünk,hogy a hangszóró legyártása után,aktív használattal a pille és a membránszél puhul valamennyit,amitől változhat a mélyhangszóró rezonanciafrekvenciája.
Ez nagyban függ attól is hogy szivacs vagy gumiszél,az elöbbi változása teljesen elhanyagolható.Sokszor teszteltünk hangszórókat terheléses teszttel,ez 100 óra volt,60%-os teljesítményén,itt voltak méréssel 5-15%-os eltérések,de ennyi.
Ez egy elég durva igénybevétel,szobai használattal ez sok-sok év.
Ezeket a különbségeket,valaki vagy meghallja vagy nem.
És itt nem akarok elmenni a vájt fül irányába,mert az már más téma. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Dorian #45443 üzenetére
Nem is vártam más választ, szinte biztosra tudtam, hogy te sem tudsz erre egzakt választ adni, ahogy a plazma topikban sem.
A pille és a membránszél puhul egy picit, de ezek annyira minimális változások hogy ugyan mérhető, de azt a pár Hz különbséget a mélyben alig hallani.
Ahogy írtad a végén, nincs értelme ennek a bejáratásnak. -
Ed Parker
nagyúr
Tudna valaki segíteni abban hogy egy hangfalat hogyan kell bejáratni?
Ez egy városi legenda vagy tényleg be kell járatni?
Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest