- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ginola #48244 üzenetére
Ö azt irta hogy 7.1 et vett...de amugy itt van 5.1 290k-ert!
-
Szabikaa20
őstag
Zárt sub dobozokról vélemények?Jobb mint a reflexes vagy rosszabb...Elöny,hatrany!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #48186 üzenetére
Mert kinaltak cserere...Erteke mennyi lehet?
-
Szabikaa20
őstag
Erröl valami valamit: Denon PMA-880R
-
Szabikaa20
őstag
Denon mpa 880r....ez mennyit erhet???
-
Szabikaa20
őstag
Esetleg erre valaki??? 1,9kg/s az mennyi Ns/m???(Hamgszoronal az Rms adat)
-
Szabikaa20
őstag
Egy Polk PSW110-ben milyen atmerojü reflexcsö van?Ha valaki meg a hosszat is tudna az +
-
Szabikaa20
őstag
Jo reggelt!Lenne 3 kérdésem!1. A Polkaudio PSW110-es-ben az erösitö külön zárt térben van vagy egy terben van a hangszoroval???
2.Valaki tudna hasonlo parameterü hangszorot mint a Polkaudio PSW110-es sub-ban van.Persze 25cm átméröjűt???
3.Nem tud valaki olyan rajzot,képet,videot ahol ez a sub le van fenykepezve belülröl?Vagy esetleg van valakinek es mar látta belülröl,tudna par dolgot mondani rola.Köszi!!! -
Szabikaa20
őstag
Ehhez mit szoltok???Ezzel mar azert lehetne jo szubot epiteni nem?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
wiperxxl #47526 üzenetére
Hát írtad hogy van "műszered" akkor miert nem mered meg???A leggagyibb multiméteren is van Ohm mérő!!!
-
Szabikaa20
őstag
Egyébként ezek a SAL os hangfalak hogyan szolhatnak???Valakinek van esetleg ilyen???
-
Szabikaa20
őstag
válasz
ladatuning20 #47494 üzenetére
Nekem nem kéne!
DM-Fan:Értem...köszi...
-
Szabikaa20
őstag
R10-en hol a reflexcső?Esetleg tudtok valamikepet kesziteni rola?
-
Szabikaa20
őstag
Ez a somogyis megvan nekem is rendesen!
Már építettem sub ládát!Sőt hangfalat is...Érdekel a dolog és szerintem valamit konyítok hozzá.Erősítői is már épitettem...Most ne azzal gyertek hogy mély-közep hangszorot akarok beleepiteni!Azt aztan lecserelem!Unatkozom es ezzel töltöm az idomet!Amugy meg nem draga,mert erositot is szereztem mar Magnatot 40E volt!
A praktikerbe veszek butorlapot az 4000ft lesz...
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47472 üzenetére
Olyat már nézegettem,de elég komplikáltak....
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47470 üzenetére
Esetleg valami más?
-
Szabikaa20
őstag
Hol találhatnék sub ládákról rajzokat???
-
Szabikaa20
őstag
Hol tudnák kapni subwooferbe erösitöt???Hasznaltat vagy ujat...Valami ilyesmit!
-
Szabikaa20
őstag
Itt is van egy,de en nem ezt neztem delutan!
Ezt nezzetek meg!!!Itt vannak aztan arak!!!
-
Szabikaa20
őstag
Azt tudom hogy léteznek...Söt 1ohm os at is lattam mar(Ez egy sub hangszoro volt kocsiba).Csak en otthoni hasznalatra kerdeztem...azt a falbaveros smajlit nem ertettem mire irtad!
tudom hogy nem attol fugg a minoseg!Csak elovigyazatos vagyok mert a Crown erositot is igy égettem ki!Az elsö hozzászolast elolvastam az elsö betutöl az utolsoig mielott ide irtam volna! -
Szabikaa20
őstag
És 4,6 vagy 8Ohm-os hangfalak jobbak???
-
Szabikaa20
őstag
HECO VITAS 800 megérnek 200eurot???
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47321 üzenetére
Pfff szívás!Na én ezért nem szeretnek hasznaltakat venni!Hiaba akarok megbizni valakiben,ilyen teren inkabb csak szemelyesen!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
bajnokpityu #47319 üzenetére
És te sem vetted észre?Vagy nem szemelyesen vetted?
-
-
-
Szabikaa20
őstag
Milyen hangfalakat köthetnék rá egy Yamaha RX-V371-re,amiket még elbírna?
-
Szabikaa20
őstag
Egy ilyen JBL szett megér 390Eurót(kb. 120k FT-ban)..Lehet még alkudni is lehet,még nem érdeklödtem utánna!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Dorian #47217 üzenetére
Hát talan ki van egetve....A vegerositonek nem tudom hogy van e baja...De egy egy Crown 660A...PA erősítő...
-
Szabikaa20
őstag
Értem...Érdekes.Én mondjuk egy garis hangfalhoz azert nem nyulnek hozza.
Meg kérdeztem a Totel szervizt és nem tudnak segiteni az erositomon....söt egész Magyarorszagon nem tudjak javitani!
-
Szabikaa20
őstag
Sokan irkaltok tuningokrol...ez pontosabban mit takar?Mit tuningoltok?Erositot?Vagy milyen ertelemben gondoljatok ezt!Tudom ez egy tök láma kérdés,de még csak most kezdek ez irant erdeklodni ugy jobban!
-
Szabikaa20
őstag
Ha ilyen hangfalkábelem van az elég? 2 vagy 2,5mm...Kene vastagabb vagy valami komolyabb?
-
Szabikaa20
őstag
Aha értem...Köszi! És ez jó lehet Polk Audio PSW10
-
Szabikaa20
őstag
-
Szabikaa20
őstag
Milyen aktív subwoofert éri meg venni olyan max 60k-ert???Föleg zenére,néha filmre!Én valami Yamahára gondoltam,de a Magnat monitor sub se lenne rossz!Lényeg,hogy ne csak kongjon,hanem azert legyen szép mély hagja..
-
Szabikaa20
őstag
Még csak ennyi!
-
-
Szabikaa20
őstag
Lehet hulyeseget kerdezek,de mire jo az a kesleltetes es a tavolsag?
-
Szabikaa20
őstag
Lehet igazad van...Am nagyon jo volt az is..Csak nem digitalis...egyszeru,de nagyszeru volt!A msik dolog hogy tuti jol volt bekotve minden!Tobbszor hasznaltam,bulikba hordtam,ket JBL Control 5 szolt rola.Aztan egyszer szereztem egy Jensen(Eminems) hangszorot 300W 8Ohm volt papir membranos kozep hangszoro.Arra rakotottem ugy hogy kell es kb. 15-20 perc hallgatas utan eltorzult a hang es elkezdett fustolni az erosito!Itt égett meg! ..Ok köszi felkeresem!
-
Szabikaa20
őstag
Akkor tuti az ..nalam csak akkor kattan ha 2 savrol 5savra kapcsolok...En is elegedett vagyok vele...Nekem mar volt egy Crown 660A erositom,de ezt kiegettem..
meg elotte autoerositot hasznaltam a gephez,amire csinaltam egy tapegyseget.Meg ilyen ossze vissza tákolmányaim voltak.
-
Szabikaa20
őstag
Hát a az a Crown nagyon jo volt!!!Csak kiégett!!Hol lehetne megjavittatni?Am meg 1honapot se hasznaltam!Tiszta uj volt!Gari nem volt rá,mert kamionról lepotyogot cucc volt!
Rakototten egy 8Ohm os zenekari hangfalat es 15perc utan elkezdett fustolni!
de csak 6x60W szerintem ez a Yamaha jobb...
-
Szabikaa20
őstag
Nekem nem kattan csak akkor mikor bekapcsolom vagy ha 2ch stereo-rol atvaltok 5ch stereora vagy akarmi masra...Lehet azert mert a TV 5csatornara van allitva es mikor atkapcsolod a radiora akkor atkapcsol stereora vagy masra....az nem lehetseges?Aztan lehethogy orbitalisan nagy hulyeseget irtam!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
madgie #46825 üzenetére
Ja...És most neztem már nálunk is megint 229Euro!Es sok helyen az van irva hogy 5x100W pedig (6/4/2 Ω) 110/130/150 W...Hát a hangja szerintem nagyon jó!!!Én jelenleg ugy hasznalom,hogy ra van kötve a TV-re a TV-re pedig egy hordozhato USB HDD amin vannak az MP3-asok és optikai kábellel van összekötve a TV-vel.A maximum ameddig rakhatom a hangot az 0.0 esetleg +1.0db (-80.0db-től +16.5db-ig van a skála +0.5db-ként)....Ja es a trebble +10db a bass +6db....És szerintem kristálytistán szól!Amit hianyolok rajta az az USB!De a tv-n van ugyhogy elhanyagolhato,meg ha veszek hozzá lejatszok akkor olyat amin van USB is!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
madgie #46816 üzenetére
En most vettem egy Yamaha RX-V371-est nagyon megvagyok vele elegedve!Jelenleg csak 2 JBL Control 5 szól róla,de már igy is brutális!Lehet csak azért mondom,mert életem elsö ilyenfajta erositoje.(Elotte egy Crown 660A volt,amit sikeresen kiegettem!!!
)
Meg csak azért vettem meg,mert nálunk átszámítva +- 43000FT-ba(137Euro) jön most ki,mert -40% karácsonyi kiárusítás van!
Am a rendes ára 72000FT (230Euro) körül mozog nálunk.Még hangfalaim nincsenek hozzá,most keszülök subwoofert venni.Jelenleg egy Samsung LE32D5000 TV-vel van osszekötve optikai kábellel.Ha esetleg érdekelne róla valami,akkor megtudom neked nézni kimenetek vagy akármit!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
python1 #46724 üzenetére
Csinaltam mar hangfalat...erositot epitenek az nem gond!Lehet akkor inkabb beszerzek 1-et!Es amiket elobb irtam az a 2 Yamaha?Yamaha YST-SW012 vagy Yamaha YST-SW030???
-
Szabikaa20
őstag
válasz
python1 #46720 üzenetére
Értem....De elvileg adott minden...Van tápegységem meg tranzformátorom egy masik erositobol,van hangszorom is egy JVC hifitorony hangfalabol 160w...egy erositot kene csak osszerakni...Csak a dobozzal lenne gond.
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Van egy YAMAHA RX-V371B 5.1-es erősítőm...Hangfal meg csak jelenleg 2db JBL Control 5....Ossze van kötve egy SAMSUNG LE32D5000-es LED-es TV-vel optikai kábellel.Kellene nekem hozzá egy aktív subwoofer...Csak azon gondolkodom hogy csinaljak-e vagy vegyek?!En gondoltam egy Yamaha YST-SW012 vagy Yamaha YST-SW030...nem tudom hogy megeri e annyit sz*rakodni...A lényeg hogy minél olcsobban megusszam es jo legyen!Ötleteket elfogadnék....
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest