- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
szinimini #41990 üzenetére
Vegyél használtat, itt a HardverAprón 4 ezertől már lehet venni, de ne félj már a keresőt használni, meg egy kicsit alternatívák után nézni
Na várd el, hogy mindent eléd rakjunk. -
jcage
tag
válasz
szinimini #41972 üzenetére
Nekem volt anno még AVR10-esem is. A sokak által szidott/szeretett
Logitech Harmony simán kezelte már azt is, szóval ha nincs meg az eredeti távja, ez lehet alternatíva. Amúgy meg legyél türelmesebb, mert én ugyan általában csak RO vagyok a topicban, de te lassan kezdesz átmenni spam üzemmódba...
Üdv,
J -
törölt tag
válasz
szinimini #41908 üzenetére
Béci irásán kivül. AMI TELJESEN HELYTÁLLÓ!!!:: 4-el jobban melegszik,hangosabban, jobban szól,de hamarabb eléri na torzitási pontját ugyanaz az erősitő.... 4 alá ne menj,de 4-ig mindegyik( még a Piók és a H/Kardonokis!!!) is birják, a mondvacsinált érvek ellenére,csak hagyd szellőzni...
-
BBéci
legenda
válasz
szinimini #41908 üzenetére
Az erősítőnek nincs ohmja!
Valamilyen impedanciára megadják a teljesítményét, ez valójában semmit nem mond.
Az egyik cégnél úgy gondolják, hogy a 6-on mérhető, az jobban mutat a prospektusokban, mint amit 8-on mutatna a műszer, az általában kevesebb. Már amennyi igaz belőle. -
BBéci
legenda
válasz
szinimini #41905 üzenetére
Sanci már leírta, hogy mi a helyzet az ohmokkal, de az első hozzászólásban is benne foglaltatik.
NE FOGLALKOZZ AZ OHMOKKAL, NEM LÉTEZIK 8 OHMOS ERŐSÍTŐ, DE 6-OS SEM!!!(#41902) greatdoki
Esetleg a szubláda maradhat, a többitől szabadulj meg gyorsan.
Az a H/K szett lepkefing egy 25 négyzetméretes szobába, talán 16-18-ba megfelelne, de én egyáltalán nem foglalkoznék vele. -
BBéci
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest