- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz #09634560 #44399 üzenetére
Nah, elkészültek a képek az átkábelezés és szekrény átépítési utáni állapotról
Ez itt az erősítő hátulja, a center kábele nem ment teljesen bele, de így is érintkezik, remélem jó így?
Erősítő backEz itt egy elölnézeti kép az átrendezett polcokról és a totál látkép
FrontEz az erősítő, ennyi szellőzés már csak elég lesz neki. Hátul is kiszedtem a szekrény hátát
ErősítőAz utolsó kép pedig a center jelenlegi helyét mutatja, egy kicsit kivan takarva a teteje, remélem ez nem nagyon befolyásolja a hangját (mondjuk a hangszórót nem takarja semmi sem). De ha meglesz a BD lejátszóm akkor egy pöcökkel lentebb kerül és úgy pont frankó lesz Valamint a vissza kerülnek a lábai, mert azokat leszedtem, hogy így ne legyen jobban kitakarva a hangszórók. Remélem ez szintén nem befolyásolja a hangzás, hogy a lábakat leszedte?
CenterVárom az észrevételeket!
Szerintem azért az előző állapothoz képest sokkal jobb lett a szellőzése.
És várom a hangfalkábel csere utáni minőségbeli javulást is. Remélem nálam is jól muzsikálnak majd az In-akusztik Star kábelek, és megérte a belefektetett energiát, és pénzt
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
veterán
Sziasztok!
2x20 m hangkábel kéne. A lényeg hogy a netdepo-ban kapható legyen mivel onnan vásárolok. Minél olcsóbb annál jobb, de azért a hang jusson keresztül rajta...
Mit ajánlotok?
KösziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
válasz adamssss #44454 üzenetére
Frontnak ez is megteszi. Háttérnek mehetnek a vékonyabbak .
-
python1
veterán
Szerintetek de lehet,hogy csak nekem nem ilyen egyszerű a dolog.
HM erősítőnél, sztereó kapcsolási üzemmódban az erősítő elméletileg nagyobb dinamikával szól mint 5.1-es módban?
Tehát ilyenkor több áramfelvételi lehetősége nyílik a végfokoknak,trafó pedig nem annyira terhelődik? -
kasee
aktív tag
Van itt vkinek display portos laptopja?
Van ugye display port-hdmi atalakító, na most a display porton ugyanúgy kimegy a hang + kép?
És akkor a hdmi átalakítóval be lehet kötni erősítöbe, igaz? Ugyanugy tudja a fullhd felbontást, hd hangot?kösz
-
python1
veterán
válasz bajnokpityu #44458 üzenetére
Értem,hasonló következtetésre gondoltam én is,csak nem voltam biztos a dolgomban.
Bár sztereó üzemmódban mintha nagyobb dinamikával szólna valamivel. -
Thewi
tag
Sziasztok!
Házimozit keresek olyan erősítővel, amin van több digitális hangbemenet. A normál cuccokon maximum 1 optikai bemenet van, ami elég kevés.
Esetleg ezt ismeri valaki Lg SR906SB ? A tv is Lg ezért gondoltam erre. Esetleg más lehetőség hasonló árban?
Válaszokat előre is köszönöm. -
BBéci
legenda
Két betű lemaradt! Nem a normál, hanem az abnormál cuccokon van csak egy optikai bemenet.
2 optikai és két koaxiális, ami átlagosnak számít.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Tegnap délután 2,5 órán át hallgattam zenét és moziztam egy ilyenJBL Synthesis rendszerrel. Még nem volt teljesen komplett, hiányoztak az extra tápkábelek és a hálózati szűrés, de jelen állapotában is brutálisat ütött. Például a nemrég emlegetett Super 8 vonatos jelenete.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Tamoo
MODERÁTOR
Úgy tűnik, hogy a streamaudiotól kell rendelnem, náluk viszont nincs inakustik sub kábel, helyette Proson lesz. [link] Gondolom ez is teljesen megfelelő
[ Szerkesztve ]
-
wolfattila
csendes tag
Sziaszok!
Melyiket javasoljátok?
Yamaha RX-V371
v.
Pioneer VSX-520Válaszaitokat köszönöm....
-
törölt tag
válasz wolfattila #44476 üzenetére
Én a Pioneert: feljebb van a Yamahánál..
Azért vannak nagyjából egy árban mert a Pioneer tavalyi modell.[ Szerkesztve ]
-
LuckyT
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném lenne egy Denon AVR-1705 erősítő, hozzá Heco 5.1 hangfalszett (a pontos típusát még nem tudom). Filmezésre és zenehallgatásra is használnánk, egy 16 nm-es hallban. Nem egy mai darab, hiányzik valami olyan feature ebből a típusból, amire mindenképpen szükségem lehet manapság? Ajánlanátok? Egyáltalán nem profi zenehallgatásra kellene, filmeket sem néznénk mozis hanghatásokkal (tekintettel a szomszédokra). Készi előre is a segítségeteket!
-
törölt tag
válasz LuckyT #44486 üzenetére
Elsöször is tisztázzuk: miket szeretnél rákötni.
Mert HDMI-n továbbitódnak pl a HD csatornák,kérdés: van-e ilyened (pl médiajátszó vagy BD-lejátszó) vagy szükséged lesz-e rá később. És minőségileg is magasabb lesz az összeköttetés de ha nincs ilyen a forráskészülékeiden, vagy nem érzed szükségét ha lene is később,ez nyugodtan elhagyható, és kötheted a megjelenitőbe a HDMI-t és a hangjukat külön optikai/koax digitálisan a leendő Denonodba. Sokan-köztük én is- ezt a módszert alkalmazzuk. -
LuckyT
csendes tag
válasz #09634560 #44487 üzenetére
Egy egyszerű (philips) CD/DVD lejátszóm van, amin keresztül általában vinyóról (USB) nézünk filmeket, az LCD TV egy noname-es változat, de van HDMI bemenete. Szóval az általad megoldás nekem bőven elég lesz. Megnézték közben a Heco hangfal szettet, VITAS 200. Erről tudsz valamit mondani? A másik, hogy nagy bűn (fórumról való kitagadással), ha az eredetileg cseresznye színű dobozokat átfújom feketére? Van egy kis műszaki érzékem, szóval szépen meg tudnám csinálni.
-
BBéci
legenda
válasz LuckyT #44490 üzenetére
A dobozok burkolata (azt hiszem) vinyl fólia, nem lehet egyszerű átfesteni. Inkább öntapadós tapétával próbálkoznék.
(#44492) adamssss
Kipróbálás nélkül nem mernék nyilatkozni a jelromlás mértékéről, szerintem valamennyit biztosan ront a szétosztás.
A kettő közül gondolkodás nélkül, annyira egyértelmű, az Inakustikot választanám.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mr Paris
tag
Üdv mindenkinek!
médialejátszó --> HDMI --> erősítő -->HDMI --> TV közé a HDMI kábeleknek érdemes ugyanolyan márkát választani?
Vagy jó ha pl. a médialejátszóhoz adott kábel megy a lejátszóból az erősítőbe és az erősítőből a TV-be pedig egy "jobb" minőségü?előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
''Minden ellenállás hasztalan'' vagy mégsem?
-
ginola
addikt
Ha vkit érdekel a mostani rendszerem...
-
Tamoo
MODERÁTOR
Na a 220volt megküldte cserecsomagként a 22m inakustik premium kábelemet (az előzőleg kiküldött star helyett) a surroundokhoz, holnap hozza a Mikulás bácsi a szubot is és összeállt a rendszer
(#44497) ginola: Nem rossz, nekem a cucc így újban egy 100assal van többe és még azt se mondhatom hogy jobb
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mr Paris #44495 üzenetére
Lehet másfajta, de nem ajánlott.
Ha feltételezzük és elfogadjuk, hogy van a kép és hangminőségükben különbség, akkor mi értelme lenne egy vacakabb kábel által elrontott képet drágábbal, jobbal vinni a tévébe. Annak már tök mindegy, a félmilliós madzag sem javítana rajta.
Tehát egyformákat vegyél, az összekapcsolandó készülékekhez illő minőségi és árkategóriából!(#44497) ginola
EISA, csupa nagybetűvel, Valdus, Powercube, nagy kezdőbetűvel írandó. Egy hirdetés megérne kicsivel több figyelmet![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...