Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz spiky03 #42596 üzenetére
Ez félig-meddig válasz lehet:
Én úgy mentem oda hozzájuk (Streamaudio, telefonos egyeztetés után), hogy egyelőre csak hallgatóznék, akkor pénz szűkében nem tudtam vásárolni.
1 - 1,5 kellemes órát eltöltöttem náluk, a srác készségesen pakolgatta a dobozokat, közben jót beszélgettünk.2 hónappal később úgy mentem vissza hozzájuk, hogy ezt meg ezt kérem...
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Anubis_9
őstag
válasz benvolio #42580 üzenetére
Visszavittem az Euronics-be, szó nélkül visszaadták a pénzem. Ki akartam próbálni egy Philips-et (3850), de azt mondták nem igen szoktak próbálgatni játékosokat vásárlókkal a boltban, mivel van 3 napos gari. Megköszöntem és sarkon fordultam. Nem igen vásárlóbarát hozzáállás...
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
-
BBéci
legenda
-
spiky03
veterán
Erre tudtok javasolni valami megoldást?
Az a szoba akusztikájából, vagy abból adódhat, hogy rossz helyen van a sub, hogy a szoba adott helyein nem érzékelhető a mély tartomány.
A szoba bizonyos pontjain van mély hang, valahol pedig nem nagyon érezhető.
Ezt, hogy lehetne kiküszöbölni? (a szoba átrendezése nélkül )
Előre sugárzó mélyem van, és parkettás a szoba, ha ez segít valamit. .
Tudtok erre valamit ajánlani?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Köszi
Most a tv-s szekrény és a front között van. (így tűrhető azért)
Próbáltam úgy is, hogy a frontot raktam a szekrény mellé,majd mellé a sub-ot, így még annyira sem volt mély mint eddig
Az a baj, hogy más helyre nem igazán tudom tenni.
A szekrény másik oldalára nem tudom mert azt a helyet a hörcsög birtokolja
Nah sebaj, majd meglátom, hogy mit tehetekSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
molnar.zsolt
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy milyen hangfalszettet ajánlotok egy harman kardon avr 360 hoz?
Abszolút tanácstalan vagyok.Tisztelettel Zsolt
-
Integra
titán
utolsó avr-360, elég jól beárazva, ha valakinek most van feles lovettája rá.
dehogy is, hanem a bolt, csak linkeltem, mert véletlen ráleltem böngészés közben
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
szinimini
senior tag
válasz molnar.zsolt #42635 üzenetére
Ezt a tápfelvételt nem igazán értem!
Erõsítõ teljesítménye: 100W (RMS)
Dinamikus csúcsteljesítmény: 250W
Frekvencia átvitel: 35Hz - frekvencia váltótól
Hangváltó: 50 - 150Hz között állítható
Mély hangszóró: 200mm-es
Vonal kimenet (LFE), hangszóró kimenet
Méret: 413 x 279 x 349mm
Tömeg: 13.6k[ Szerkesztve ]
-
szinimini
senior tag
válasz molnar.zsolt #42637 üzenetére
A M.o-i forgalmazók rosszul írják szinte az összes adatot róla!!!
Az jbl honlapján 10"-os van írva tehát az sehogy nem lesz 200-as.
És akkor a 250 már akkor tökéletes is.
Leírása[link][ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Warter #42625 üzenetére
Nem villognak, hanem váltják egymást a képek. Ha ezt másképp is meg lehet oldani, például áttűnéssel, akkor megpróbáljuk.
Köszi!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
spiky03
veterán
Ha banán dugót akarok a kábelre tenni, azt milyen formában tudom kivitelezni?
Mindenképp forrasztani kell, vagy van valami csavaros kivitel is?
Valamint milyen banán dugót ajánlotok? (vagy itt teljesen mindegy)
Mert arra gondoltam, hogy ezekkel csak jobban mutat a front mint a csupasz kábelvégek
Az erősítőmön is van banán csatlakozó a frontokhoz.Thx
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
BBéci
legenda
válasz szinimini #42638 üzenetére
Kábé hetvenszer leírtam, hogy ne a forgalmazók, hanem a hivatalos gyári oldalak adatait nézzétek!
(#42640) spiky03
Sanci írta tegnap, hogy a banándugók csavaros rögzítése kellően stabil, nem szükséges forrasztani. Sok esetben nem is lehet.
A Nakamichi banánokat szokták javasolni a fórumtársak, sokan használják megelégedéssel.(#42632) molnar.zsolt
Rákattintottál a linkre? Abból kiderül, ki árulja.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
cekkk
veterán
De sok haszna nem lesz ha ezzel elriasztjátok a látogatókat, vagy ilyen hirdetés blokkolót használnak majd mint amit javasoltam, és nem látszódnak majd a reklámok
Nézzetek szét pár nagyobb oldalon, hogy helyezik el a hirdetéseiket, mert abból lehetne tanulni, ez így nagyon fárasztja a szemet és idegesítő, hosszútávon ez nem lesz jó.
-
MaTTeS
senior tag
A helyetekben, kb. 40%-al lecsökkenteném a hirdetések méretét és azzal a 1.5-2 centivel nagyobbra méretezném a középső szöveg-cikk részt. Így a hirdetések is tökéletesen láthatóak maradnak, viszont nem lesznek zavaróak, mert nem azok fognak az oldalon dominálni.
Ha olvasol egy cikket, akkor nincs gond a hirdetések méretével, mert eltűnik a bal oldali menü sáv és kitöltődik szöveggel, de a főoldalon érdemes lenne átszerkesztenetek.
Nem hiába írják a többiek, hogy zavaró. -
spiky03
veterán
Köszi az infót.
Utána nézek, hogy hol és mennyibe is van. Vagy tudtok esetleg egy jó helyet ahol megvehetem?Amúgy ugye az akkor jó az én Yamaha RX-V365-ös erősítőmbe is meg az Eltax Silverstone 200-as frontjaimba?
Bocsi de a dugókhoz nem (sem) értek
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest