- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokosmith
tag
válasz
Osynho #94712 üzenetére
Sajna ez nem igazán kivitelezhető. Szekrénysor van a falon, amiben 120 cm széles hely van, ide jön a TV, ami 108 cm-t el is foglal. Alatta van 2 db 15cm magas és 57 széles fakk. Ha ezek közül az erősítők közül választanék, akkor maradna még 4 cm szellőzni. Bár nem sok, de azért csak-csak elég. Mivel ívelt a TV, így falon elég bután mutatna, illetve annyi hely sincs igazán, hogy jól elférjen. Sajnos anno a szekrénysor kompakt rendszerhez lett tervezve, nem ilyesmi cucchoz.
Ennyire gagyik lennének ezek az erősítők?
-
kokosmith
tag
Sziasztok!
A HECO termékeiről van itt általános vélemény/tapasztalat?
A HECO Victa 2 501-es frontokat, HECO Victa Sub 251A mélyet és HECO Victa 2 C101-et meghallgattam, nekem bejött. Kérdés, hogy érdemes-e kicsit többet rászánni és a HECO PRIME vagy HECO MUSIC STYLE szériában kellene nézelődnöm? Vagy teljesen elfelejteni a márkát? Köszönöm!
-
kokosmith
tag
válasz
Norbi 72 #94596 üzenetére
Köszi a segítséget. Pro-kontra a Marantz és Pioneer között? Melyik megbízhatóbb, illetve jobb tudásban? A hangfalszett se rossz, bár nem annyira bejövős. Komolyan nem gondoltam volna, hogy a szűk keresztmetszet végül az lesz, hogy a center magasabb, mint a rendelkezésre álló hely... Mennyire gáz TV mögé berakni a Center-t? (mondjuk válasz nélkül is sejtem...)
-
kokosmith
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni házimozi rendszer vásárlásában. Amire legfőképpen használnám az mindenképpen a mozizás, Blu-ray filmek, 3D filmek, DTS és DTS-HD, DTS-HD MA hangsávokkal. A filmeket egy Mede8er MED600X3D-vel játszanám le.
Erősítőt tekintve az alábbi igényeim lennének:
- sajnos az elhelyezhető méret korlátozott, 57 cm széles és 15cm magas helyre kellene beraknom, ezért alacsony kialakítás jöhet csak szóba. (pl.: Marantz NR1504 3D, ez 10,5 cm magas, így szellőzésre is maradna hely.) Bízom benne, hogy létezik megfelelő minőségű, de mégis alacsony erősítő
- mindenképp kezelje HDMI-n a 3D-t
- legyen legalább 2 HDMI bemenete, illetve minimum 1 optikai bemenet
- Rádió
- fekete vagy ezüst szín
- ARC HDMI
- előnyök:
- bluetooth kapcsolatot támogatjaHangrendszer:
- 5.1-es rendszer aktív méllyel
- 2 álló front, 1 center (max méret 57 széles és 15 cm magas lehet szintén), 2 kicsi (falra rögzíthető hangszóró), illetve aktív mélynyomó (max szélesség 40 cm)
- színben fekete kellene mindenképpen, lehetőség szerint a dizájt is figyelembe véve, bár tudom ez elég szubjektív (ami pl. tetszik kinézetre, az a HECO VICTA II, PRIME sorozat, DALI ZENSOR 5 széria - bár ebből nem tudom van-e fekete, de kinézetre nagyon bejön)
- zenéből főleg POP-ot hallgatok, illetve Rádiót, tehát nem kell képesnek lennie komolyzenére, vagy jazz-et szuperül megszólaltatnia.Árfekvésben 200-250 körül szánnék maximum rá, erősítő és 5.1 rendszer. Jelenleg egy kompakt Samsung házimozim van, arról váltanék. Tudom hogy ezért a pénzért nem fogok kimagasló teljesítményt kapni, de azt hiszem azért egy belépő szintre már elég kellene lenni.
Érdekelne alternatíva új és használt rendszerre is, amennyiben ilyet így fellehet sorolni (tudom széles a kínálat a piacon, de szeretnék egy kis iránymutatást kapni, merre induljak, márkák, specifikációk tekintetében).
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest