- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodi81
tag
Sziasztok!
5.1 rendszerbe átkötöttem Biamp-ba a frontokat,lefuttattam újra az audyssey-t és a frontokat large-ra rakta,szerintetek miért? -
rodi81
tag
Sziasztok!
Tervezem lecserélni a center hansugárzómat és egy kérdésem lenne.
Az erősítőm csatornánként 100W (RMS) teljesítményre képes akkor mi a minimum és maximum teljesítményszintű hangfal amit ráköthetek? Kinéztem egy Magnat Vintage Center 4-et 90/160W paraméterrel,akkor ez jó lehet?Tudom az ohm értékre is figyeljek.Köszi! -
rodi81
tag
Sziasztok!
Van egy JVC 5.1-es házimozi szettem és olyan gondom van vele,hogy a center sugárzóból nem jön olyan tiszta hang.
Hibája nincs szerintem, de nem annyira szép hangot ad,hiába próbálgatok mindenfajta beállítást.Szerintetek ha lecserélném egy jobb minőségű center sugárzóra lenne hatása?Valahol olvastam,hogy a hangfalaknak jobb ha egy márkából származnak.Igaz ez?Mire figyeljek paramétereknél csere esetén?Illetve gondolkodtam egy jobb minőségű soundbarra is,lecserélni az egész rendszert rá.Úgy hallottam már nagyon jó hangot tudnak azok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Windows 11
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BMW topik
- Macska topik
- Dell notebook topic
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest