- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aurora65
tag
Sziasztok! Álló hangfalban kérnék segítséget! Van egy Yamaha rx v477 erősítőm, amelynek a hangját 2 éven keresztül szoktam de mára megszoktam, megszerettem az Onkyo 747 után. Hetente 2-3 filmet nézek és naponta 2-3 órát zenét hallgatok. Főleg lounge, smooth jazz, elektronikus és pop zenét, ritkán rockot és szimfonikust. Most kölcsönbe van nálam egy pár Magnat vintage 120 frontsugárzó, ami elég jó cucc. Volt nekem két állványos Polk 220-asom amit szerettem nagyon de zavart az benne, hogy hallottam a bal csatornát és külön hallottam a jobb csatornát. Valahogy nem volt egységes a hangkép. Kinéztem most 3 féle hangfalat. Triangle Celos 902, Q Acoustic 3050 és Dali Zensor 7.Mindhárom kb ugyanolyan áron fut most a Triangle igen jó akcióban van a z Extreme Audionál. Nos a kérdés: szerintetek melyik hangfalnak lesz szebb a térképzése? Melyiknek hallom majd jobban a hangfal síkja mögött, előtt, alatt és felett, netán túlnyúlva a hangot balra, jobbra a hangfalaktól? Hangzásban a kicsit puhább, melegebb teltebb hangot szeretem .Flac-et hallgatok, az erősítő direct módban van. Köszönöm a tanácsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest