- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy régi Sony erősítőm . Van hozzá új 5.1-es LG szettem, mindent rátudok kötni az erősítőre a mélyládán kívül, mert az erősítőn nincs olyan 'becsíptetős' lyuk ,csak ilyen csatlakozós féle (biztos tudjátok melyikre gondolok
) Az lenne a kérdésem ,lehet olyat csinálni, hogy a vezeték egyik vége 'csíptetős' a másik vége meg csatis? Ha bemegyek a helyi ilyen cuccokkal kereskedő boltba akkor tudnak nekem ilyet adni??
-
xenom0rph
őstag
válasz
MasterMark #46838 üzenetére
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Lehet ,hogy egy teljesen értelmetlen kérdéssel fordulok most hozzátok de azért felteszem, próbacseresznye.
Szóval, van nekem egy sony str de 445 erősítőm, hozzá pedig egy szintén sony lejátszó.
A kérdésem az lenne, hogy ha én a számítógép hangját szeretném ezeken az erősítőkön megszólaltatni...Lehetséges-e? Bárhogyan... A televiziót összekötném a PC-vel HDMI-n keresztül. (Ebben az esetben szól a számítógép hangja a TV hangszóróin keresztül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest