- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy régi Sony erősítőm . Van hozzá új 5.1-es LG szettem, mindent rátudok kötni az erősítőre a mélyládán kívül, mert az erősítőn nincs olyan 'becsíptetős' lyuk ,csak ilyen csatlakozós féle (biztos tudjátok melyikre gondolok
) Az lenne a kérdésem ,lehet olyat csinálni, hogy a vezeték egyik vége 'csíptetős' a másik vége meg csatis? Ha bemegyek a helyi ilyen cuccokkal kereskedő boltba akkor tudnak nekem ilyet adni??
-
xenom0rph
őstag
válasz
MasterMark #46838 üzenetére
-
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
Lehet ,hogy egy teljesen értelmetlen kérdéssel fordulok most hozzátok de azért felteszem, próbacseresznye.
Szóval, van nekem egy sony str de 445 erősítőm, hozzá pedig egy szintén sony lejátszó.
A kérdésem az lenne, hogy ha én a számítógép hangját szeretném ezeken az erősítőkön megszólaltatni...Lehetséges-e? Bárhogyan... A televiziót összekötném a PC-vel HDMI-n keresztül. (Ebben az esetben szól a számítógép hangja a TV hangszóróin keresztül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest