-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
válasz
BBéci #109395 üzenetére
Tuuudom, olvastam, onnét is indultam, de lebutultam, azaz egyszerű felé mentem...
Többiek: igen, megnézem amiket javasoltatok ill azért nem veszne kárba, mert ha lecserélem profibbra, másikra, akkor ez mehet PC alá, vagy szekunder, háló TV alá, mert oda aztán pont elég. szerintem.
sakal83:
Igazándiból, nem a nincs, hanem a nem szánnék rá sokkal többet esete forog fenn. -
-
kerlac
őstag
válasz
Patice #109332 üzenetére
Tápellátás elvileg minden sarokban megoldható, van konektor bőven, de úgy látom ez így egy baromi drága megoldás lenne, szóval más lehetőség nem volna? Bluetooth-os megoldás nem járható? Nem vagyok vájtfülü, szóbval nem cél a legtökéletesebb és legjobban hangzó szett, eddig is egy alsó kategóriás Pana DVD 5.1-es volt rákötve, az sem tudott csúcshangzást adni, de bőven megfelelt. Csak msot más a helység, ami nagyobb és cél a kábelezés elkerülése....
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen teszem fel a kérdést, ha mégsem, mondjátok meg hova írhatom, szóval:
adott egy Smart TV, amin nézek TV-t, hallgatok sok zenét, xbox játék, usb-n keresztül film nézés:
Ehhez szeretnék egy 5.1-es hangrendszert csatlakoztatni, ami gyakorlatilag hangforrásként működne ha TV-t nézek (IPTV bxon keresztül), ha usb-vel összekötött merevlemezről HD filmet nézek, ha xbox játszok. Lejátszó nem kell, nincs DVD és Bluray lejátászási igényem, a régi dvd lejtászómat sem használom idétlen idők óta, arra ott az usb-s merevlemez.
DE, és itt fogtok megkövezni: elsősorban kábelek nélkül szeretném megoldani, mert a szoba 4 sarkába szeretném aplikálni a hangszórókat (25 nm szoba), kábelezés nehezen oldható meg és nejem kivág vele...
Miylen rendszert ajánlanátok? Esetleg lehetne több hangszóra, amik másik szobában lehetnének? Ha már kellene eszköz, rádiósat tudnék rákötni?
ha hülyeségdt is írtam, bocs, de ilyet még nem csináltam, eddig DVD lejtászó 5.1-el volt rákötve, aminek a zsinórjait gallyra vágta a család...
köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged