- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na, megjelent a kedvenc oldalamon a Hugo BD kritikája. LINK
Kötelező kiadványnak értékelik, 5 csillag a képre, 5 csillag a hangra. A 7.1-es DTS-HD MA hangot referencia minőségnek értéklik, ami itt egész ritka.
Mire nálunk megjelenik talán meglesz az új rendszered, és lesz alapod összehasonlítani a divx-en található 448kbps hanggal.
-
Toobee
veterán
Ezekben az avikban szerintem kivétel nélkül AC3-as hangsáv van, rendszerint 448 Kbps-os bit rátával, vagy még kevesebbel. Azokra aztán sok mindent lehet mondani, de azt, hogy "csak nah", nem hiszem. A test tone opcióban is lehet dolgoztatni mind az 5, vagy akármennyi hangfalat, mégse szép hang jön ki belőle
Szerintem ne kínozd magad avival, de ez csak az én véleményem. Avi szerintem addig jó, ameddig nincs egy nagyobb méretű tv-d, illetve a beépített hangszóróit használod. Bár én régi TV-en se néztem .avi-t, mert már 80 centin is kijött, hogy milyen pocsék minőség. Ezt most kép és hangminőségre is értem. Amióta meg elkezdtem építgetni a rendszert, azóta törekszem a BD25/50 biztonsági mentések "készítésére"
Summa: ha avi alapján vonsz konzekvenciákat a hangminőségről, akkor kérlek alaposan emeld ki, hogy ne vedd el más ember kedvét a filmtől, aki esetleg normális minőségben szedné le, de mégse teszi, mert a számára megbecsült/elismert fórumon lehúzta valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged