- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwel18
senior tag
válasz
Sennalacy #23485 üzenetére
Ha neked tetszenek azok a THX minősítésű hangfalak akkor vedd meg nyugodtan az árukért mást nem kapsz. De ha spórolsz gyűjtögetsz jobban fogsz járni. Szerintem azért az az erősítő nem érdemelte ki hogy olyan hangfalakkal büntesd. Egyébként ezeket mélynyomó nélkül használnád ? Mert azt nem említetted.
Bár én a helyedbe ezeket a dobozokat meghallgatnám igaz én még nem halottam de sok jót olvastam róluk. Abban biztos vagyok hogy a Titánium dómos THX-es cucctól jobbak. -
Oldfighter
senior tag
-
axwel18
senior tag
válasz
Sennalacy #23483 üzenetére
Szerintem az építést hanyagold. Nagyon drágán lehet összehozni jó dobozt drágák a normális hangszórók és a fa anyag és minden egyéb főleg ha asztalossal akarod csináltatni a dobozt. Meg a hangváltó pontos megtervezése meg megfelelő mérő műszerek nélkül nehéz jót összehozni és nagy csalódás érhet. Elöször is írj egy árat hogy mennyit szeretnél rákölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest