- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
válasz
poisson #104403 üzenetére
Én valószínűleg félreértettem. Sajnos smarttv-re aaszociáltam, meg arra, hogy a TV ad-e ki többcsatornás jelet. Nálam mindigTV-vel, saját médialejátszóval a TV ad ki többcsatornás jelet ha az olyan. Én erre értettem. A többihez használd a megmaradt RCA csatit. Nagyon nem tobzódsz bennük, 1-1 van csak.
-
kabar
senior tag
válasz
poisson #104397 üzenetére
Igen hallható lesz.
Jól gondolod
TV függő, illetve a lejátszott tartalomtól is függ, de jó eséllyel igen.
Mi lenne a hangforrás? Esetleg SetTopBox? Általában azokon is szokott lenni optikai kimenet. Akkor azt közvetlenül is rá lehet kötni. Általános nézet, hogy minden közberakott dolog ront. Bár digitális átvitel esetében szerintem nem olyan rossz a helyzet. Különösen ha a forrás egy TV.
Milyen erősítő az, amint egy darab optikai van és semmilyen koax sem? Szerintem általában ha van egy optikai szokott lenni egy koax is az esetek többségében. De lehet, hogy nem így van. Konkrét típusok esetében könnyebb válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest