- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldfighter
senior tag
válasz
AkosAkos #28752 üzenetére
Nemhogy csodát ne várj ennyiért, de készüléket sem. Ellenségnek se ajánlana ilyet az ember, nemhogy egy érdeklődőnek.
Z_A_P : Nem érdemes ezen a szinten törődni az alsó határfrekvenciákkal. Ha az 50Hz-et érezhetően leadja a mélyláda már főnyeremény van a kezedben.
Hiába írják rá a gyártók, hogy 20-25Hz, műsoranyag alatt nem fogod észlelni a jelenlétét max hangerő mellett sem.
Főbb gyártók ládáiról azért találhatsz teszteket, érdemes átbújni őket. -
zolaas
senior tag
válasz
AkosAkos #25810 üzenetére
Na azzal a xxxxxx-al nem jó topikban vagy. Ez házimozi...
Iomega. :
2 x próbáltam, de egyszer sem lett jó. Vagy a képet vagy a hangot nem szedi le rendesen, illetve nem játsza a játszóm.MKV audiocopy-ban nincsen hangom. MKV ac3-ban meg nem jo videoformátumról kiabál a játszóm...
-
Oldfighter
senior tag
válasz
AkosAkos #25810 üzenetére
Nézd, akinek dísznek kell, esetleg kiskölöknek valami számítógépes játék mellé, hát lelke rajta. Ezekre...khm, jók. És most tök mindegy ki mennyire igényes, ezek nem alkalmasak se zenére, se filmre. Mondom ezt úgy, hogy van Creative hangszóró szettem is. De tök más érzés még a Magnat szettemet is hallani, pedig mára már alaposan megkopott a renoméja.
Ha tetszik, vedd meg. Én nem tudom ajánlani.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Silvercrest Rajztábla
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest