- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Johnny198612 #126563 üzenetére
Sefter rendel 500 méter 4 mm*2 Van Damme kábelt 1200Ft/fm. nála érdeklődj privátban.
Nem csak ár-értékarányban hanem abszolút skálán is jó kábel. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Johnny198612 #126532 üzenetére
alapvetően a föntibe mentünk volna, mert többen mondták, h nagyon rosszul szól az XMC-1 náluk, másoknál meg jól. De azonnal lebeszéltek erről, hogy inkább a JBLt hallgassuk meg a kb 4x5ös zárt szobában, majd a végén megnéztük a készülő lenti nagytermet. Nem erősködtünk, de megmutatták volna az emot is. Ez volt decemberben, azóta szerint m kész a lenti is, ami biztos, hogy nagyon jó (lesz).
Mivel nem tudok előre tervezni 2-3 nappal, ezért indulás előtt telóztam, hogy éppen szabad-e, az volt, igy mentünk is 10perc múlva. Abszolút készségesek, érdeklődőek, és barátságosak voltak.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Johnny198612 #126530 üzenetére
nekik ugyanolyan jó, hogy ha a pozitiv véleményedet átadod a haveroknak. pillanatra sem éreztem látogatáskor,hogy kevéssé szivesen látnak, pedig tudták előre, hogy nem fogok semmit se vásárolni.
-
Johnny198612
tag
válasz
Johnny198612 #126529 üzenetére
Pl. olvastam erről a Házimozi Stúdióról is Törökbálinton, de ez is inkább úgy tűnik, hogy akkor fogadják szívesen az embert, ha vásárolni is szeretne, csak úgy a lelkesedésért nem szívesen mutogatnak.
Persze, lehet hogy ebben tévedek.Volt már esetleg valaki?
-
Smiley
addikt
válasz
Johnny198612 #112431 üzenetére
Teljesen igy indultam neki en is, aztan itt javasoltak, hogy nezzek eloszor egy hasznaltat erolkodot, az kiindulasnak jo lesz, pl el tudom donteni, hogy tetszik-e annak a markanak a hangzasa. Legyen gondoltam, es "ideiglenesen" vettem egy hasznalt Yamaha RX-V457-et, amire a 2 darab 30 eves videoton 3 utas hangfal van raaggatva (a melyet es a magasat par eve cserelnem kellett azok helyett SAL hangszorok vannak, de a kozep meg az eredeti). Igazabol pozitiv csalodas volt, nekem bejott a Yamaha hangzasvilaga, meg ezekkel a kinai hangszorokkal is. Nagyon megszerettem ezt a regi vasat, most ilyen 100e kornyeken akarok hozza 2 hasznalt front-ot, ez mondjuk mar egy nehezebb feladat lesz, volt egy dali ami tetszett is kinezetre, de sajnos lemaradtam rola...
-
MasterMark
titán
válasz
Johnny198612 #112429 üzenetére
Mint mondtam szerintem egy régebbi HM erősítő, és valami hozzá illő sztereó front pár. Mivel az új HM erősítők szolgáltatását PC-re kötve úgysem használnád ki, ezért érdemes szerintem inkább egy régebbi jobb hangú erősítőt nézned. Meg frontból is inkább valami használtat.
Már persze ha a használtak szóba jönnek egyáltalán.
-
MasterMark
titán
válasz
Johnny198612 #112427 üzenetére
Tyű ez ám a változás.
Itt ezt valószínűleg sokkal jobban támogatják. Szerintem is inkább egy régebbi HM erősítő, és egy front pár hozzá, 100-ból már jó kiindulási alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest