- 10 VI 16
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo55
tag
válasz
devil-k
üzenetére
Azért tűnhet "kapkodásnak" amit csinálok, mert nem ragaszkodok egy márkához és csak érdeklődök, ez nem azt jelenti, hogy holnap meg is akarom venni.
Tudtommal kikérni a véleményeteket, és utána az elmondottak alapján mérlegelve dönteni nem tilos.
Az a fő problémám, hogy nem ülhetek egész nap csak a gép előtt, hogy vajon ez meg az jó lenne e nekem és persze még így sem biztos a végeredmény.
Mivel mindenki lehúzta a sárga földig az x2000-et ezért gondoltam , megfogadom a tanácsokat, és nézek magasabb kategóriákban is. Mivel még új ezért ha váltok szerintem most kéne megtenni.
Eddig azt hittem hogy alapszinten benne vagyok a moziban, de ez az össze vissza vélemények hada háát nem tudom kinek lehet hinni kinek nem(ezzel arra célzok hogy egyszer jó az x2000 egyszer meg nem).
REMÉLEM NEM SÉRTETTEM MEG SENKIT, MERT NEM AZ VOLT A CÉLOM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- 10 VI 16
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest