Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

válasz Vikthor #65377 üzenetére

Nem vagyok audiofil és mivel nem több százezer Ft-os rendszeren gondolkodom, nem törekszem a tökéletességre, szóval az ilyen, hogy a szekrény elé tenném a mélynyomót, és nem fal mellé, nem érdekel! Nem hinném, hogy én hallanék különbséget a két elhelyezés között (de félre értés ne essék, ezzel nem azt állítom, hogy nincs! Elhiszem, hogy az itt hozzáértő, vájt fülűeknek van kül.)
    Igen, mint azt írtam, a center és a frontok elhelyezése problémásabb. A frontokat még talán be tudnám szuszakolni a TV mellé (vagy lehet, hogy csak mögé menne be, ami megint nem túl jó megoldás). A center meg vagy a TV elé (de gondolom az kitakarná a TV-t), vagy fentre valahogy. Legjobb az lenne, ha beférne a nyomtató mellé. A képen ugyan nem látszik, de a szekrénysor bal oldala polcos, szóval az egyik frontot oda tudnám tenni, a másikat meg akár a tv fölötti polcra. Csak a center lenne a kérdéses.

Lehet, hogy ebből az egészből nem lesz semmi, és marad minden így. A hozzászólásotok alapján eléggé úgy néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák