Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva

- 

Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Quetz
őstag
válasz

rudi77

üzenetére
						A végső magasság 208cm, belehetett volna szuszakolni az atmost, de lemondtam róla. Inkább egy jó 7.1, mint egy középszerű atmos. Ezen felül több hasonló moziszobában demózhattam Atmost, de nekem nem jött át a hatás.
Így néz ki az eszköz lista:
- LCR: DIYSG HTM-12
- Surrounds: DIYSG Volt-10
- Subwoofers: DIY BMS 18n862 hangszórók 100l-es zárt dobozokban
- Kábelezés: Van Damme studio blue 4mm2 és 1.5nmm2. Utóbbi a hangfalak belső kábelezésére szolgált
- AVR: Denon x4300
- Subwoofer végfokok: Crown XLS1502 bridge módban
- Subwoofer DSP: Minidsp 2x4hd
- Lejátszó: Vero 4k+
- Világítás: Philips Hue smart led
- Szellőztetés: Vents KSB 100 EC hangszigetelt ventilátor.A bakancslistán van még végfokolás, mert pár film úgy van keverve, hogy kevés nekik a Denon, a hangfalak magas érzékenysége ellenére, illetve vacillálok egy Okto Dac8 pro-n. Mivel nincs Atmos, megtehetem hogy a lejátszó dekódol PCM-be, és utána az a DAC nagyságrendekkel jobb hangot biztosítana, mint az AVR-ek. Ráadásul negyed annyiba kerül, mint egy processzor.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő