- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fehér_ember
addikt
válasz
Joshi #125166 üzenetére
Ennek az egész témának amúgy a kezdő résznél lett volna a helye, csodálkozom hogy még nem orroltak meg ránk az itteniek.
Én örülnék a helyedben annak ha valaki próbára akarna neked vandamme vagy másmilyen hangsugárzókábelt adni, mert pl. ha semmi különbséget nem hallanál a mostani piros-feketédhez képest (ami akár elő is fordulhat) akkor egyből spórolna neked és nem kellene tovább vacillálnod.
Én biztosra akartam menni (persze közben azt is tudtam hogy valami nem az igazi a sztereó erősítős zenehallgatásnál; kicsit fárasztó és mélyhiányos volt a hangzása) ezért vettem hi-fi szériás vandamme-ot és szerencsére segített.
Viszont ha neked semmi bajod a rendszered hangjával vagy pl. zenét se nagyon hallgatsz, akkor lehet tök fölösleges váltanod és nem fogod majd azt gondolni, hogy pénzt dobtál ki (ismét; kábelre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest