- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremetuning
addikt
válasz
KisTücsök #87624 üzenetére
Parancsolj. Ezzel már jó volt, de kaptak ettől bőven jobb kiszolgálást is.
Dorian : mindig is tudtam, hogy egy kis tündi-bündi vagy.
Megmented az én érzékeny!!!lelkem.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #87622 üzenetére
...és tervben van Toobee beszervezése is....
Ő olyan kis törékeny....
csípik majd a háziasszonyok...
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #87609 üzenetére
1. Elfogultság miatt nem nyilatkozhatok.
2. A lexicont sosem használtam 2 csatornás zenére, arra ott volt a másik oldalon található dedikált sztereó rendszer.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #87586 üzenetére
Igen, az van neki. Nem szokott jófej lenni, abból már rég kinőttünk. Jó volt a kábelezésem a fejes alá.
Az, hogy a stax mennyire mélytónusú, azért erősen meghatározza a forrás is....azt, hogy állt a szőr a karján, miközben az embláról hallgatta, nehéz jófejkedésből megjátszani...
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #87578 üzenetére
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #87573 üzenetére
Nálam pedig azt adta vissza belül, amit hallottam az akkori rendszeremen kint. Hangszerhangok, balansz, tonalitás....minden rendben volt.
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #87552 üzenetére
Ez kiszolgálás függő szvsz. Nekem volt 800-as. Haverom nagy fülesbuzi, a legnagyobb Stax szettet használlja, ami létezik. Amikor meghallgatta nálam a 800-ast, azt mondta, azonnal vinné haza, mert eddig az volt a legközelebb a sajátjához. Töredék áron.
-
xtremetuning
addikt
válasz
robi-k #87276 üzenetére
Nem értelek. Az összes vákuumos eljárással készül.
-
xtremetuning
addikt
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #87270 üzenetére
Max. a kábeleim hangja....
-
xtremetuning
addikt
Popcorn Time......
-
xtremetuning
addikt
válasz
Gabesz26 #87219 üzenetére
"Szerintem pl. azért pénzkidobás, mert 2-3-4 év múlva sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, és már a középkategóriaban a mostani 4k “csúcs“ TV-k tudásának. Fölösleges előre bevásárolni majd jó lesz alapon, mert addig fejlődhet annyit a technológia (no meg kijöhet néhány nem várt probléma is), hogy nagy bukó legyen."
Leírtad helyettem.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #86907 üzenetére
Persze.
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
Lacielvtárs #86851 üzenetére
Erről papolunk egy páran, nem véletlenül....
-
xtremetuning
addikt
válasz
liszi70 #86627 üzenetére
Mielőtt magatokra veszitek : a hangos 'megmondó' emberek rendszereiről beszélek. Legfőképp 'avx'-es állatfajta. Mindent tud, az ő ujjából szopták ki az elektromosságot, bármilyen készüléket képes a sárga földig alázni, aztán átmész hozzá (több esetben vettem a fáradtságot) és ledöbbensz, hogy ez az ember hogy mer bármiről véleményt mondani.
Azért szeretek ide járni, mert épkézláb, földönéllő társaság. És a nagy többség tudja a helyén kezelni magát.
-
xtremetuning
addikt
válasz
velizare #86610 üzenetére
Mielőtt félreértenél : akusztika az első és olcsóbb, mint a kábel.
DE ! : ahol a szobát nem tudják kezelni, mert nem ! (az okokat ragozhatnánk, de felesleges), ott egy kábelcsere simán belefér.7alvóhoz legalább 4 féle kábelt tudnék vinni, ami megoldaná 80-90%-ban a baját. Az már más, hogy nem érné meg, mert nem szeretné megfizetni.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Oldfighter #86518 üzenetére
Sebaj, legalább tudjuk, hogy aki ezzel viccelődik, az tuti sz@rabb képet néz, mint mi.....
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #86253 üzenetére
Ma jártak nálam a StreamAudiós skacok......
Johnny az MBL-hez hasonlította a sztereó jelenlétérzetet...(persze azt mondta, ha beírom ide, akkor letagadja...
)
-
xtremetuning
addikt
válasz
enricotoxic #85933 üzenetére
Nekem ne mondd, anno volt nekem is. De megcsinálom majd nála is, hogy működjön....
Most volt nálam demón. Érdekes volt látni az arcát..... -
xtremetuning
addikt
Tegnap jártam valakinél, aki alul tudta múlni hétalvót.... (ez most nagy dícséret 7alvónak
).
Említenék egy pár motyót : Lexicon Mc12Hd, Velo subok, Sim2, Elac609, Norma, Audioquest carbon, Lessloss, Oppo, Vertere............
Sikerült 15%-on működtetni az egész motyót úgy, hogy még a szoba akusztika sem gáz. A hab a tortán, hogy a tulaj az egyik neves házimozis cég holdudvarában leledzik, ergo sejtenie kellene valamit a hangról...Titeket hoztalak fel példaként, hogy az itteni lelkes 'amatőrök' jobbat tudnak, sokkal gyengébb hardverrel.
-
xtremetuning
addikt
válasz
JohannZimu #85624 üzenetére
Képre adom, hangra eléggé mosott....
-
xtremetuning
addikt
válasz
SpaceKombajn #85576 üzenetére
Erről talán Kittosz illetve Béci Papa tud nyilatkozni. Én nem hallottam az új modelleket, csak 500-tól felfelé.
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #85250 üzenetére
Ez bizony így volt.
És arra is emlékszek, mi lett az eredmény az itthoni hallgatózás után....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest