Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szityo83 #53656 üzenetére
Igen:filmeket denonba kötöd,ott játszod le az lesz neki az előreősitője és a denon szabályozza a hangerőt is be is mérheted ugyanúgy, zenét sztereóba DAC-on keresztül vezeted. annak pedig a sztereó lesz az előerősitője, végerősitő frontokra minden esetben a sztereó lesz pl a Denon PMA1520 bontható, Main in-be kell majd kötni.
-
törölt tag
válasz szityo83 #53645 üzenetére
Milyen erősitőd van???
Mert ha van pre out kimenete, akkor vehetsz sztereóban main in bemenetes (un bontható) erősitőt és akkor a sztereó hajtja eg a frontjaid mindig, és csak a szterón kell átváltanod zene és házimozi között.
A 3808 tökéletesen alkalmas erre.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz ProdyG #53604 üzenetére
Nem csak ott oxidálódik: hanem ahol leszorítod ott lejön a vezetékről a lakkréteg és ott is elterjed, de hamarabbl végigeszi a rozsda (oxidáció) a szabadon álló végétől mivel ott a levágás miatt nincs lakkréteg és szabadon is áll, ezért több nedveség éri .
Megoldás lehet ha bezsirozod a végét, ott úgyse kell vezetnie.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atika88 #53260 üzenetére
Egyszerű a válasz: Akkor jó, ha az erősitő film inditás közben és után kiírja és ikonokkal kirakja a jel formátumát, pl Dolby Digital, vagy DTS, DTS-HD stb. Ha nem azt irja ki hanem csak azt hogy pl. DPL IIx Movie vagy Multichannel input akkor már dekódolt jelet kap.
Norbi 72: ne aggódj, végigolvastam. De a Pioneerek, Harmann, kis-hangfalas Onkyo szett, denon x500-as szettek eléggé hogy is irjam. low-end tehát részemről nem igazán ajánlott. Persze másnak bejöhet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Gyárfás #53254 üzenetére
A kérdéseid javára az 1 sz hsz szerintem rávilágit. Tehát a lényeg: HDMI-st vehetsz mert azok 2004-töl léteznek és viszafelé kompatibilisek tehát két különböző verzióószámú hdmi müködik igaz a kisebb verzió szerinti protokolal, de kapcsolat lesz és kevés kivétellel a hangot is mind leszedi (1-3 alatta core -mag, eredeti 5.1- kerül feldolgozásra).
Egy házimozi erösitö elég stabil szerkezet, 10-15 évig simán elüzemel, egy hangszóró pedig akár 20 évet is elmegy. Mindkettőről tudok -igaz, sztereó erősitő- 1978 óta üzemelő készülékekről.
Hdmi vel (és minden mással) NE!!! a dekódolt jelet (ne pcm, lpcm, downmix) hanem a nyers kódolatlan jelet küldd át (Passtrough!! RAW, Bitstream, auto) az erősitők profi müdon dekódolnak, előerősitenek, jelszintet vezérelnek, stb... tehát csak a második terv a jó.#53255: Norbi 72: azért a 7.-el (állóhangfalas Onkyo 313) is simán meg lehet barátkozni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Norbi 72 #53245 üzenetére
Nem tudom, te hogy értelmezted: az én olvasatomban: meddig mehet el erősitővásárlásig, ha rizikó nélkül még pár évig használni szeretné. Ez a két formátum 2002-ben terjedt el. ezek még néhány évig elüzemelnek.
Kábelhosszkérdéshez: nekem is a 22 nm.re legalább annyi kellene: egy oldalsó surroundhoz, mert ugye egyszer meggy le erősitőtől a földre, számolj 1 métert, onnan 2 a sarokig onnan énmellém hogy kicsit a hátam mögé érjen 3 kell legalább de még legalább másfél kell felfelé, ez összeszámolva éppen 7 és fél.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xtremetuning #53020 üzenetére
Éppen akartam kérni: számolj be tapasztalataidról valamint hogy bevált sima DTS-re is vagy csak HD-n teljesit jól.
-
törölt tag
válasz Ibituba #52891 üzenetére
Szerintem meg mindenkinek magán joga hogy mit mond el. Lehet ideiglenes vagy az is lehet ok, hogyelég sok itt a kispénzű és így is megkapjuk néha hogy csak milliomosoknak segitünk/ajánlunk, holott ajánlást mindenki kap... akár 60 ezret vagy akár 60 milliót akar rá kólteni.
Természetesen ez nem leoltás, csak békés válasz. Peace innen is. -
törölt tag
válasz xtremetuning #52851 üzenetére
Gratulálok hozzá.
-
törölt tag
Én se megyek providentbe ne aggódj.
Látod az értékitéleteddel van baj: 200ból egész türhetőt lehetne összerakni, de nálad 60 ezer a plafon.. pedig zene,játék filmközpont és értékálló, mint ahogy többen irták előttem. De engem hideghen hagy mire menyid van mennyit költesz. Tehát vegyél inkább sztereót ezen az áron a samu vacak helyett.
Onkyo HT-R 5405 5305,5505 3505.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Látom tönbb kérdésedre még nem kaptál választ.
lesz hangod de mindkét készülüken engedélyezni kell és hinimum high speed vagy high speed with ethernet kábel kell hozzá.
Ugyanolyan a minőség ARC-vel feltéve ha az ajánlott High speed with ethernet kábelt használsz ARC-ra.
A tévé usb portjáról és a tunerről 5-1-et kaphatsz -megfelelő forrás esetén- mig a külön bekötött készülékekről sztereót.
ARC minden hangot átvisz amit az oiptikai, kezdetben volt sztereó.
Kifog jönni az xboxrol tévébebevitt hang de sztereó lesz tehát azt a házimoziba kell kötnöd.
Az épp arra szolgál hogy oda az x-boxot köthetnéd.Z.A.P : Teljesen egyetértek és felmerül bennem milyen tévé? mert: ha jkizárólag filmre, játékra veszi arra plazma való. Amellé viszont belefér jobb házimozi is. Mig ha ledesre vagy 82 centis átmérőrere költötte el a rávalóját az háttértévézésre monitornak alkalmasabb ugyan de akkor ha már ezt vette, amellé tökéletesen mindegy mit vesz, elég lenne a sztereó is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem rossz de számonra nem elfogadható érv.
Tehát inkább most veszel 60 ezer forintért valamit aminek te is 2-3 év élettartamot adsz és majd akkor veszel 150ért használhatót. Jól irta Mastermark:kidobott pénz.
Én forditva müködök: lehet hogy össze tudnék kaparni teszem fel 60 ezret kölcsönökkel de legyen optimistán 160 ezer providenttel, etcetera, de inkáb nem veszek olyant belöle ami 2-3 év az élettartama ráadásul nem bövithető és halkan se tudnám hallgatni, mert a passziv sub miatt erőtlen gyenge lesz centerhang, ráadásul méghogy 1000 Watt!!! ha erősebb dörrenés vagy fronthangok, pl dinamikusabb zene legyengül a párbeszéd és szétesik a tér, jó ha tizedét leadja: igen. jól olvasod: felét mint a belépó osztályú av erősitők amelyre buzditanánk.... 100 wattos van de használtan is drága,inkább várok és 80-100 ezer erősitőre és másféélszer ennyi használt hangfalra például ugy hogy eéöször a frontok, késöb sztereó, és nem 2-3 év élettartamú lesz hanem akár 10 is.
Tehát inkább ha tudom hogy nincs és nem lesz több pénzem mint amit rászánok, akkor Onkyo HT-r5xx5-öt vennék vagy a netdepo/streamaudio csomagajánlatai közül ami szimpi és elleszek vele, Vagy elkötelezem magam a sztereónál , tévé mellé vennér olcsó dac-ot rá az optikait és 60-ból simán meguszom mindennel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sirfer #52722 üzenetére
Szia. Nem tudom válaszoltak-e.
Azt jelenti hogy azt állithatos egy vagy 2 oldalfal határolja a helyiséget mert hy egyik oldalffalhoz 70cm-1méternél távolab van akkor az 1-est kell bekapcsolni és eltolja a fázisszöget negyed fokkal igy nem lesz zavaró a centerről egyoldalról visszavert hang -
törölt tag
válasz Kabel15 #52647 üzenetére
Márpedig minél jobb annál joban él szebben szól halkan. Műanyagdobozosoktól ne várj sokat, főleg olcsó kivitelben.
Használtakkal jársz jobban. Pioneer, Denon, Onkyo modelleket perferáld de Yamaha Marantz is oké.
Ha nagyon nincs pénz és mindenképp uj kell akkor Onkyo HTR, OnkyoYamaha, Denon szettek vanak a netdepo kinálatában..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qpakcovboy #52479 üzenetére
Az "ilyet" készüléken nincs timeshift így nem tudsz visszatekerni. Helyette jobb alternativa a tévébe kártyaolvasó és da bedugni a kártyté, az ügyfélszolgáltati viszont oké.
-
törölt tag
Olcsó erösitö: zenére is kifogástalan.
-
törölt tag
válasz nfsu17 #52200 üzenetére
Én azt az onkyot merném ajánlani de inkább az 5x05-öst vedd. Jobban megéri és jobb hangja is van (ha nem is sokkal)
"- Középkategória: áruk kb. 100-tól 200 ezerig terjed, itt már több csatlakozó, több és jobb minőségű szolgáltatás, beállítási lehetőségek (pl. automatikus kalibráció saját mikrofonnal) és nagyobb kimenő teljesítmény jellemzi."
1. hsz
Ezt Bécivel együtt "találtuk ki", én irtam le pár éve bár azóta emelkedtek az árak is, és az öszeg CSAKIS az erősitőre értendő. Valamint a szettek is ott vannak ajánlóval.. -
törölt tag
válasz qpakcovboy #52195 üzenetére
Akkor minden komponenst a házimoziba köss be lehetőleg digitális úton, onnan menjelk 1 HDMI a tévébe és engedélyezd az ARC funkciót mindkét készüléken, AZ STB- is HDMI, ennek hiányában optikai/koaxiális kábellel kösd be. Ha hdmi van akkor nem kell scart és megszünik a búgás. A Búgás az földzárlat: amikor az összekötött készülékek földpontjának feszültsége különböziik. Ha az én leirásom se tiszta (mindent optikai-koax-hdmi utján a házimozi erősitőbe, onnan tévére képjel peddig scart helyett inkább hdmi, ennek hiányában komponens) küldj az stb-ről képet és a készülékeid hátuljárol (netes is oké) és segitünk beklötni.
-
törölt tag
válasz nfsu17 #52187 üzenetére
Ha nem egy vagy két évre tervezel akkor is javasoljuk a használt készülékeket ,ert legrégebbi évjáratú DTS-HD MA tudó készülék -amely nemcsai iirja hanem hallhatóan le id adja megfelelő hangfalakkal- az Onkyo TX-Sr806/876 2007 óta van és még sztem 2020-ig simán elüzemel. tehát épp az a nem mindegy hogy milyen minőséget vársz el. Ráadásul egy jó rendszer halkabban is jól szól mig az emlitett piot vagy onkyót bizony feljebb kell venni az érthetőségért és a megfelelő hangzásért, csilivili lg,samu és tsai bizony még roszabbak. 3x05 Onkyók azért nem ajánlottak mert passziv mélynyomójuk van, ha már iulyet tervezel mindenképp uj kell akkor 5x05 legyen (x az számot jelöl, lehet 5305,5405...)ujonnan ennél kisebbet nem éri meg beruházni, ez a legalsó élvezhetó kategória.. Tehát ha házimozi kell akkor használt , és minden felsorolt készüléked megkötés nélkül rákötheted.
-
törölt tag
válasz qpakcovboy #52151 üzenetére
Nemcsak lehetséges: az az oka: ugyanis a tévé minden külső -tehát HDMI forrásról bekötött készüléket sztereóban további az erősitőnek másolásvédelmi okokból Kivétel a pendrájvról, hálózattról (UTP vagy Wifi) vagy a saját tunerjéről származó müsorforrások. Tehát mindenzt a házimoziba, onnan menjenek a tévére. Képminőség, input lag, stb.problémák miatt nem kell aggódnod: ha eddig nem volt baj ezután se lesz max ha rossz az erősitőt tévével összekötő kábel.
Ja és fontos: mindet HDMI müveletet az erősitő-tévé kikapcsolt állapotában szabad végezni (ki-bedugdosás)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Valkűr #52131 üzenetére
Szerintem simán drága a Denon is, Marantz nagyok, Pioneer LX széria sem kerül kevésbe, de a NAD és az Arcam sem éppen egy-két havi spórolásból vagy konyhapénzből van meg. De minőségben azért azok hozzák a szintet, Onkyo sajna lemarad, Sirfer is megjárta vele 2-3 éve, H/K760-ra váltottt anno.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Valkűr #52123 üzenetére
Kedvencem az onkyo: 929 vs denon 4000 vagy Pio SCLX6x mezönyben Onkyót vennék de sajna elmarad a nagykategóriás onkyo a mezőnytől... Dali Helicon vagy Ikn mellé oké, Polk LSI , vagy hasonlók mellé megfelel de az mellé a klipsh mellé simán elmegy az a 1.8 misibe kerülő erősitő..
qpakcovboy: 1. mert sztereó a forrás, nem 5.1 .
Phase auto: mélyhangok fázisát állitja. Akkor kell átállitani ha fejfájást kapsz a mélyektől vagy a beszédérthetőség sem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qpakcovboy #52107 üzenetére
Médiajátszót kell arra venni.
52063 sefter: az a ymaha a legbelépőbb,sztem 50 ha volt. Wharfirl bem láttam a cimkét deha bejön neki nem semmi üzleti érzéke van neki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz qpakcovboy #52036 üzenetére
Ahoz hogy a DTS-HD-t halld és nem csak azt hogy "ki legyen irva az erősitőre, ahhoz Onkyo6xx, Marantz 500x (x az szémokat jelöl), Denon 2xxx, H/K 2xx, Pioneer 8xx9xx erősitő és cirka 300 ezres hangfalszettt kell ujonnan, Ezért ajánlunk hazsnáltakat de jiob ötletem is van: menj el a királyhágó utcába a netdepohoz vagy a cornerbe és ott már 200 ért találhatsz hd megjelenitésre hangfalat és 100 ezr környékén erősitőt -erösen ajánlott a pioneer 922.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz xtremetuning #51939 üzenetére
Még én is. Ha nem menne ott a matematikus haverom ő megteszi.
lényeg: nem kell a körivet tartani... -
törölt tag
Köriv csak a bögreszettek ajánlóiban szerepel illetve leirásaikba látható (hamisan). A THX már 2002-3-4-es leírásában egyenes vonalat írt le emlékeim szerint front-center viszonylatban.Mondjuk Ép Házimozi ujságban olvaztam, mig a körivet egy nemrégi bögreszett is emlegette. Ja ezek szerint malomban lakik mindenki aki ragaszkodik a körivhez? Hiszen ha igaz lenne a köriv-elmélet akkor sarokba mehetne a tv é a center és oldalfalakra mehetnének a frotok és a hátterek. De nincs így és így nem hiszem hogy értékelhető teret kaphat valaki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #51870 üzenetére
Igen, a dekódoló képessége a fülesen viszont a minőségi kártyának elméletileg jobb az átvitele, kevesebb jitterrel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #51868 üzenetére
Az erősitőé.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz MasterMark #51858 üzenetére
Nézd meg a Dali Ikon On the Wall termékeit és a streamaudio oldalán falbaépithető termékekből nem is egy gyártmány képviseli magát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kukulec #51820 üzenetére
Mivel a HDMi visszafelé kompatibilis így semmivel. Jelenlg ugye 1.4a szabvány van, ezzel az 1.0-tól levő minden készülék kompatibilis.Nagyobb hátrány amiatt venni egy drágábbat amit nem használsz ki. 1.0-án két csatorna veszteségmentesen (ogyanigy optikai vagy koaxon)1.1-től 71. lpcm, 1.2-től DSD és DVD Audio, 1.3-tól HD hangok 13.2-ig így tehát nem hszem hogy lemaradnál. Ami lényeges különbség a sebességen kívül az a 4k tartalom 30 vagy 60Hz-es továbbitása, tehát hangilag vagy DAC szempontjából teljesen lényegtelen.
-
törölt tag
válasz pancerock #51764 üzenetére
Irtam is pár alternativát..irtam is miért: Onkyo ugy középkategóriáig oké utána elmarad.. De vegyél Emotiva elő-végfokot, annak 1 milió alatt nincs ellenfele se elő-végfok, se integrált, talán Arcam FMJ 500 vagy 600, CA Azur 751 lehet kivétel,utóbbit Béci teszteli tudtommal.. tehát háromnegyed milla előfok/végerősitő mélynyomóra 700 ezer JL Audio, maradék kábelezésre forditható.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pancerock #51745 üzenetére
Mozira oké, ha csak arra kell, gondolom előfok az Onkyo 807 . Ha rajtam állna, helyette http://www.streamaudio.hu/denon-dn-500av-pro-hazimozi-processzor tenném előfoknak vagy inkább emotivát.Félre ne érts: nem vagyok Onkyoellenes simán elfogadnám a 807-et, de ami jó az jó, egy emotiva dac+előfokra csak érdeklődnék.ne leszólásnak vedd
Ja igen de vannak ettől nehezebb hangfalak is, és egyszer kell beállitani. Így inkább döörög bizonyos frekvenciáékon mint szól bár vannak kivételek.
1.7 millió: ha a klipsch adott akkor vagy emotiva elő-végfok vagy CA 751, ha Arcam FMJ 00 nem fér bele a keretbe. Velodyne mélnyomó is oké.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz JohannZimu #51653 üzenetére
Csak hogy ne keveredjetek össze: Az audyssey, és más bemérőfunkciók alapból hangerőfüggetlenek tehát hangerőtől független jelszinttel mérnek be, de a manuális állitáskor müködő jel már hangerőfüggö,az lehet halkabb is hangosabb is.a volume állásától függően, eddigi tapasztalataim szerint.
Attis88: az a keresztváltási frekvencia amely alatt már nem a hangszórók hanem a sub kapja a jelet. Tehát ha van subod állitsd mindet 80-ra, ha nincs akkor a 2 front maradjon Large és a centert álitsd 80-ra vagy 100-ravagy 120-ra amelyik jobb eredményt ad hallgatáskor,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lemezjátszót LP bementre kell kötni, de létezik RIAA korrrektorral egybeépitett előerősitő, azt viszont már rá lehet kötni egyéb analóg kimenetekre is. Tehát vagy nézel egy előerősitőt, vagy átnyergelsz Denon X4000 ujonnan legolcsób LP bemenete zenére is jól használható vagy régi nagvasat veszel, azok szinte mindegyike tartalmazta az LP bemenetet.
-
törölt tag
válasz MasterMark #51640 üzenetére
Ez természetes: az emberi fül 1-4 kHz-en a legérzékenyebb. Sub ennél alacsonyab frekvencián dolgozik. Bezzeg a bálnák 10-30Hz-e... kutyák pedig kb 10-12 kHz.. denevéreké meg még magasabb..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xerobyte #51559 üzenetére
Ezt be tudod vállalni? Vanaok ott olcsóbb ajánlatok is akár ki is jöhet egy szet annyiból
Mindent először erősitőbe, utána onnan tévére és ARC-n szőlhat a tévé vagy optikain..
Használtan egy szett: hangflal 2.
erősitő 2 3 egy jó vétel![/L
Mélynyomót pedig késöbb..Tamoo, részemről is gratula. Szinvilág elütés legyen a legnagyob baj vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz atika88 #51513 üzenetére
High speed kategóriást vegyél.
Amit nyersz kimegy rajta a dolby digital+ és a hd hangok is,kép is átmegy melette ha tévére /projektorra kötnéd. Onnan mehet 1.2-es hdmi-n a tévébe (bár gy tudom a kábeleknek nincs ilyen kategoriájuk az sztem category 2 lehet).[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz xtremetuning #51495 üzenetére
Na ha sok pénzem lesz hozzád fordulok. Te bizonyitottál, ketten majd kiókumlálunk egy jó rendszert.
Reggerrel én is egyetértek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Peetta14 #51505 üzenetére
Szivesen segitek , de nézd meg hogy Canton van-e, sztem neked megfelelne, az a Jamo az Onkyo 494,373 kenwoood , vagy ilyenekhez való. , Még hangfalnakTamoo Dalija belefér mellé, az a lekgkisebb jó szivvel ajánlható. mennyit szánsz rá, segitek keresni...
Attisss88: HDMI. ne optikázz ilyen lehetőségnél.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
3, sub fotelrezegtetésre szolgál szerintem, másra nem jó. Falra tolva lelerősödik a szoba saját frekvenciája.
Külön szobában ellhelyezett készülékek,vastag szönyeg, falból kivezetett vezetékek:
Egymásra helyezett készülékek,sarokban álló front, falra tolt sub és frontok, földön levő center igy az egész összességében: -
törölt tag
Videokártya vagy maga a gép hdmi-je tökéletes, az a radeon ugy tudom a HD-t is támogatja, bár én Gforce párti vagyok.
Azért soroltam fel hogy mit tud az erősitő hogy mit engedjen ki tömöritve azt az erősitő jobban megcsinálja, és mit kódoltasson ki pcm-be vagy dolby digitalba,azt majd ő ki tudja válogatni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hoember5255 #51429 üzenetére
Tudja kezelni, lényeg hogy passtrough,Raw, bitstream vagy ehhez hasonló, tehát kódolva menjen ki a jel, erősitőre a vidkártyáról, és az erősitő dekódoljon lehetőleg, Erről vagyis a kimenet módjáról a kártya topikjában kaphatsz felvilágositást. Az erösitő sokmindent dekódol, térben a Dolby Digital (továbbiakban dd) 5.1, dd ex, dd live,dd+ dts 5.1, dts-es minden változata, ac3, aac, he-aac dsd, mp3, mp4 audio formátumok és az össszes ismert Hd formátumok (lásd 1 sz hsz.) is dekódolva lesznek ezek adnak térhangzást ezek mind változtatás dekódolás, stb. nélkül menjenek ki az erősitőre hdmi-n., . Sztereó vagy dd 2.0 vagy dts 2.0vagy felsoroltakon kivüli hangformátumú játékok nem lesznek térhatásúak, ebben volt igaza az ellenzőknek. Ami ezen felsorolásokból kivül esik azt kódolja a kártyád dd-ba azok LPCM-ben lesznek továbbitva.
Ezen Heco mellé jó lenne mélynyomó is.. de jó választás.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest